Yazar |
Mesaj |
-
knighthoods
Acemi Üye
|
22.09.2011, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: GECECi40 Adlı Moderatörünüz.. |
|
|
Moderatör'leredir sitemim.!
Ben @Arabesk-rep Sucsuz Yere Forumdan Uzaklaştırırldım.
Gececi40 mıdır nedir. ne Artist ise.
Serbest Bölümünde Atatürk'ü Kitaplardan Kaldırdılar Adlı Videoyu Paylaştım BS ile.
Adam Kilit + 10 gün uzaklaştırma yaptı. ve Sinirli bi şekilde msj olarak bunu yazdım adama Dediği Söze Dikkat. Edin ama.!
[img]http://img.webme.com/pic/k/knighthoods/artist.bmp[/img]
Bu Yüzden BS den Uzaklaştırılırsam Süresiz + 400 hiti olan sitem umrumda deyil.. @Gececi40______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlfbmlkodu61
Aktif Üye
|
22.09.2011, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: GECECi40 Adlı Moderatörünüz.. |
|
|
knighthoods yazmış: Moderatör'leredir sitemim.!
Serbest Bölümünde Atatürk'ü Kitaplardan Kaldırdılar Adlı Videoyu Paylaştım BS ile.
Adam Kilit + 10 gün uzaklaştırma yaptı. ve Sinirli bi şekilde msj olarak bunu yazdım adama Dediği Söze Dikkat. Edin ama.!
Bu Yüzden BS den Uzaklaştırılırsam Süresiz + 400 hiti olan sitem umrumda deyil.. @Gececi40
Bende Serbest Bölüme Yazdığım için 13 gün cezalandırıldım______________ |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
22.09.2011, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: GECECi40 Adlı Moderatörünüz.. |
|
|
knighthoods yazmış: Moderatör'leredir sitemim.!
Bu Yüzden BS den Uzaklaştırılırsam Süresiz + 400 hiti olan sitem umrumda deyil.. @Gececi40
moderatörümüz haklı.üslubun yanlış senin. moderatöre karşı "artist" kelimesini kullanmışsın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
22.09.2011, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz Bu Kafayla Yolunuza Devam Ederseniz Siteniz Yakında Silinir Hem Forumu Kirletiyorsun Hemde Sayın Moderatorumuze Karşı Hakaret Ve Kötü Sözlerde Bulunuyorsun , Onlar Sadece Görevlerini İşlerini Yapıyorlar Bunun Dışında Bir Şey Yaptıklarını Sanımıyorum Eğer Böyle Bir Şey Olsaydı Gereken Yapılırdı Değil Mi Ona Göre Davranın .. |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
22.09.2011, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Siz Bu Kafayla Yolunuza Devam Ederseniz Siteniz Yakında Silinir Hem Forumu Kirletiyorsun Hemde Sayın Moderatorumuze Karşı Hakaret Ve Kötü Sözlerde Bulunuyorsun , Onlar Sadece Görevlerini İşlerini Yapıyorlar Bunun Dışında Bir Şey Yaptıklarını Sanımıyorum Eğer Böyle Bir Şey Olsaydı Gereken Yapılırdı Değil Mi Ona Göre Davranın ..
Ne adamsın aykut modaratör olmak için aykut az değilsin ha |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
22.09.2011, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Siz Bu Kafayla Yolunuza Devam Ederseniz Siteniz Yakında Silinir Hem Forumu Kirletiyorsun Hemde Sayın Moderatorumuze Karşı Hakaret Ve Kötü Sözlerde Bulunuyorsun , Onlar Sadece Görevlerini İşlerini Yapıyorlar Bunun Dışında Bir Şey Yaptıklarını Sanımıyorum Eğer Böyle Bir Şey Olsaydı Gereken Yapılırdı Değil Mi Ona Göre Davranın ..
Aykut Bey sizde moderetöre yalakalık yapmayın.Bazı moderetörler önüne geleni yapıyor. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
22.09.2011, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: aykut-servis yazmış: Siz Bu Kafayla Yolunuza Devam Ederseniz Siteniz Yakında Silinir Hem Forumu Kirletiyorsun Hemde Sayın Moderatorumuze Karşı Hakaret Ve Kötü Sözlerde Bulunuyorsun , Onlar Sadece Görevlerini İşlerini Yapıyorlar Bunun Dışında Bir Şey Yaptıklarını Sanımıyorum Eğer Böyle Bir Şey Olsaydı Gereken Yapılırdı Değil Mi Ona Göre Davranın ..
Ne adamsın aykut modaratör olmak için aykut az değilsin ha
heh kesinlikle katılıyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
22.09.2011, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın.
Bir moderatör hakkında konuştuğunuzu unutmayın.
Böyle yapınça elinize ne geçeçek.?
Şikayetiniz varsa support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz.
Başlık kilit.______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|