Yazar |
Mesaj |
-
bedavasitemst
Aktif Üye
|
22.09.2011, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: Bilgisayarın Zararları |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
22.09.2011, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba , Öncelikle Bunlar OLuyor Güzel Paylaşım Ama Anlamadığım Şeyler Var Bu Konuyu Neden Paylaştınız ? Ve Neden Bilgisayar Kullanıyorsunuz ? Durun Ben Size Açıklamada Bulunmak İsterim Nedenler Şunlar 1 . Sorunun Cevapı Şu Olucak Yararlı Olmak İçin Paylaştım Neyse 2. Soruma Geçelim Onun Cevapı Bilgisayar Kullanıyorsunuz Çünkü Bilgisayarı Kullanınca Oyun Ve Benzeri Şeylerden Yararlanınca Bilgisayar İnsana Bağımlılık Yapıyor Aynı Sigaranın , Aykolün Ve Çeşitli Kötü Şeylerin Yaptığı Gibi Yani Benim Anlatmak İstediğim Anlatımı Konuyu Boşuna Açmışsınız Pek Faydalı Bir Konu Emeğe Sonuna Kadar Saygı Duyarız Ama Kimse Bundan Yararlanmaz Bir Gün Pc Kullanmayan Deliriyor
Mesela Örnek Olarak Büyük 37 - 45 Yaşındaki Bay Ve Bayanlar Bilgisayar Kullanıyorlar Farklı Sitelere Giriyorlar Biz Gençlerin Yaptıklarını Yapıyorlar Yaşını Söylediklerinde Hiç Utanmadan Söyliyorlar Ama Ben Bu Hareketi Kınıyorum İşte
Çok Yararlı Ve Tartışmalı Bir Konu Açtığınız İçin Teşekkür Ederim İyi Forumlar .. |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2011, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bilgisayarın Zararları |
|
|
ehehe süepr katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
fake-destere
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
flazy
Acemi Üye
|
22.09.2011, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen bunları diyince biz kullanmayacağız sanki |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
22.09.2011, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bilgisayarın Zararları |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.09.2011, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla benim gözümü sadece şu aykutun her kelimenin baş harfini büyük yazması yoruyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
22.09.2011, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hızlı Ve Uzun Yazmayı Severim Dostum .. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.09.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hızlı ve Öfkeliiiiiiii
Yok orda sıkıntı yok , her kelimenin baş harfini büyük yazıyorsun ya , orda biraz sıkıntı var ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
22.09.2011, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pcsiz hayat?
Düşünemiyorum. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2011, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bilgisayarın Zararları |
|
|
bedavasitemst yazmış: Gözümüz Kör Olabilir
Zaman Kaybı
Hayat Kaybı
Boyun kaslarında ağrı ve tutulma
Uykuya ayrılan saatlerin azalması
Ve Daha Fazlası...
Lütfen Yorum !
Paylaşmak istedim...
Bilgisayar ekranlarının sürekli titreşen yapıda olmaları ve saniyede 40-80 kez yanıp sönüyor olması, görme güçlüğüne, göz yorgunluğuna ve göz kurumasına neden oluyor.
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Kamış, televizyon ve bilgisayarların yaygınlaşmasıyla gözle ilgili rahatsızlıkların ciddi oranda artış gösterdiğini söyledi. Yüzyılın en yaygın meslek hastalıklarından biri olan “bilgisayara bakma sendromu”nun her geçen gün yayıldığını ifade eden Doç. Dr. Ümit Kamış, gözlerde ağrı, yorgunluk, rahatsızlık, kızarıklık, bulanık görme, çift görme gibi belirtileri olan hastalığın bilgisayar kullanıcıları arasında yaygınlığının yüzde 88,5 olduğu belirtti. ______________ Forum İmzanız kurallara uymamaktadır.
468x60 boyutunda banner veya 3 satır yazı ekleyebilirsiniz.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
22.09.2011, 22:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
prof. dr. haluk ertürk: "televizyon ve bilgisayarın gözü bozduğu doğru değildir. yalnızca, ışığa bakılmasına bağlı olarak göz yüzeyindeki gözyaşında kuruma olacağı için yanma, batma, kızarma ve refleks sulanma olur." yani diyor ki uyuyunca geçer.. |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: prof. dr. haluk ertürk: "televizyon ve bilgisayarın gözü bozduğu doğru değildir. yalnızca, ışığa bakılmasına bağlı olarak göz yüzeyindeki gözyaşında kuruma olacağı için yanma, batma, kızarma ve refleks sulanma olur." yani diyor ki uyuyunca geçer.. adam king benim kafadanmış |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
25.09.2011, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pc olmasa osmanlı tarihini bilemezdim. Ansiklopediyi alırdım ordada ince ince yazılar var zaten gözlük kullanıyorum iyice kör olurum o ince yazıları okuyacağım diye xD pc. iyi ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
|