Yazar |
Mesaj |
-
tc-radiomen
Acemi Üye
|
19.09.2011, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: GİRİN LÜTFEN |
|
|
ARKADAŞLAR ADIM: ALİ
ARKADAŞLAR TASARIM HAKKINDA WEB SİTE YAPMADA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM DREAMVEARDA ACABA SENN BUU VİDEO SENİN GELİŞMENDE YARDIMCI OLUR DEDİĞİN Bİ VİDEO VARMI YARDIMCI OLURSAN İYİ OLUR ŞİMDİDEN SAOLUN
-------------------------------------------------------------------------------- |
|
↑
|
|
|
-
tc-radiomen
Acemi Üye
|
19.09.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR LA NE OLACAK BİLDİĞİNİZİ PAYLAŞSANIZ SEVABA GİRERSİNİZ BİLDİĞİNİ PAYLAŞMAK KÖTÜ BİŞEY DEĞİL SİZE ANLATIN DENMİYO YA SADECE BİLDİĞİNİZİ PAYLAŞACAĞNIZ AYIP WALLA BENCİL OLMAYIN LÜTFEN |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
19.09.2011, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
ôzel mesaj sistemi araciyla size bir link gönderilmistir.
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
codebanks
Acemi Üye
|
19.09.2011, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tc-radiomen yazmış: ARKADAŞLAR LA NE OLACAK BİLDİĞİNİZİ PAYLAŞSANIZ SEVABA GİRERSİNİZ BİLDİĞİNİ PAYLAŞMAK KÖTÜ BİŞEY DEĞİL SİZE ANLATIN DENMİYO YA SADECE BİLDİĞİNİZİ PAYLAŞACAĞNIZ AYIP WALLA BENCİL OLMAYIN LÜTFEN
Kendim bir video yapacağım Onu Veriri 2 Saat Sonra 19.09.2011 tarihinde saat 22:00 a yakın bir zamanda.... |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
19.09.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
codebanks
basligi kilitlemistim.
Fakat türkce anlaatimini hazirliyacaginizi söylemenizden dolayi tekar aciyorum basligi. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
codebanks
Acemi Üye
|
19.09.2011, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Merhaba.
ôzel mesaj sistemi araciyla size bir link gönderilmistir.
Kolay gelsin.
Yavv Ben Hep Saniye Farkıyla Mı Yeniliyorum |
|
↑
|
|
|
-
tc-radiomen
Acemi Üye
|
19.09.2011, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TŞK BAŞKA BİLGİSİ OLAN WARSA YARDIM EDERSE ÇOK İYİ OLUR |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
19.09.2011, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
codebanks
saate bakip yorum yapmaniz harika. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tc-radiomen
Acemi Üye
|
19.09.2011, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|