Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2011, 13:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Okullar Açıldı Biz Böyle Saf Saf Bakıyoz Ekrana Very Happy Tasarım İstek Felan Yok !!!

F5'le dur belki tasarım vardır Dye Very Happy
Mesaj19.09.2011, 14:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bana estetik iceblue tasarım yapacak.İhticam tok ama olsun:)

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj19.09.2011, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

baks-bani yazmış:

Very Happy

kardeşimi almaya gidiyorum (okuldan) kusura bakma Very Happy
Mesaj19.09.2011, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

codebanks yazmış:
baks-bani yazmış:

Very Happy

kardeşimi almaya gidiyorum (okuldan) kusura bakma Very Happy

Neutral Question Question

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj19.09.2011, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj19.09.2011, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
keyifli-bilgi yazmış:
keyifli-bilgi yazmış:
Tasarımın Rengi : Açık Mavi, Açık Turuncu

Sitenizin Konusu : Sınıfımın sitesi. Çocuklarıma düzenli internet alışkanlığı kazandırmak ve en azından severek takılabileceği,içeriğini kontrol altında tutabileceğim basit bir site..

Başlık Resminde Neler Olsun? : Oynayan çocuklar, ya da gülen yüz olabilir.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Arka Planda bulutlar, helezonlar ya da kelebekler olabilir. Sol Yan Menüde ; Ana Sayfa, Günün Öğrencisi, Haftanın Kitap Kurdu, Etkinliklerimiz, Sosyal Kulüpler, Sınıf Listemiz, Sınıfımızdan ve Okulumuzdan Resimler, Videolar, Eğlenirken Öğrenelim, Bunları Biliyor musunuz? Haberimiz Olsun kısımları bulunsun istiyorum..

Fakat tasarım konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadığımdan yapamadım,forumdaki örnek kodları kopyalayıp yapıştırdım ama başlıklar falan farklı oluyordu,değiştiremedim.. Yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.

Ben de böyle bir mesaj yazmıştım ama bana yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım. Mecburen kendim birşeyler yapmaya çalıştım fakat beceremedim..

Ben çizdim başkası kodlasın.tabi hocam beğenirse.

Olur tabiki neden olmasın....
Mesaj19.09.2011, 15:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
mgameturkey : Lütfen istekte bulunurken tüm bölümleri doldurun... Renk Bölümü boş kalmış...
keyifli-bilgi : Css Tasarım kullanmayı biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız şuan ki tasarımınıza bir şeyler ekleyerek yeni bir tasarım haline getirebilirim...
bs-koddunyasi : Öncelikle teşekkürler.. Eminim ki tüm arkadaşlarımız bu konuda bilgililer ve onlarda oldukça güzel bir şekilde kodlayabilirlerdi... (: En yakın zamanda kodlayacağım...
evrenseleglence : Arkadaşımız tasarımı beğenirse bana mesaj atar mısın? Kodlarım sen de istersen?

Hayır bilmiyorum maalesef..Henüz bu işlerde çok yeniyim.. Şuanki tasarıma önceki mesajımda bahsettiğim butonları ekleyebilirsek bir de keyifli bilgi diye bir başlık koyabilirsek benim için yetecek de artacak bile Wink Yardımcı olabilirseniz, çok sevinirim..
Mesaj19.09.2011, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

maxi-ders yazmış:
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/8869.jpg bunu

http://a1109.hizliresim.com/11/9/19/8944.jpg buna göre kodlayın lütfen.

[search buton link: http://www.iconspedia.com/icon/search-14168.html (32x32)]

Ben çizerim fakat o arama çubuğunu ayalayamam
Mesaj19.09.2011, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-koddunyasi - baks-bani - maxi-ders - keyifli-bilgi

Mesaj19.09.2011, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:

Sorması Ayıp olmazsa sorabilir miyin bunlar ne Sadece Demo Yazıyor ve Hepsi Aynı Benim sayfa yine gitti battı Very Happy
Mesaj19.09.2011, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

codebanks : Diğer arkadaşlarda baksın... Demo yazıyor ve hepsi farklı url'lere sahip...
Mesaj19.09.2011, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben baktım,çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Hem sınıfım hem de kendim adına çok teşekkür ediyorum.. Mesaj attım size..
Mesaj19.09.2011, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:

İşte işin ehli bu adam ya. Tam istediğim gibi olmuş taraım tam. Allah razı olsun. Yalnız arama kutusuna tıklayınca bir şey olmuyor ve bir de sosyal ağlar kısmı boş Very Happy son olarak kodlar gelmedi bana Very Happy
Mesaj19.09.2011, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

liferealking yazmış:
grafikdizayn yazmış:

İşte işin ehli bu adam ya. Tam istediğim gibi olmuş taraım tam. Allah razı olsun. Yalnız arama kutusuna tıklayınca bir şey olmuyor ve bir de sosyal ağlar kısmı boş Very Happy son olarak kodlar gelmedi bana Very Happy

Pardon bu arkadaşımın sitesi. Firefox ile girince oto olarak onun siteye girmiş, çerezleri silmeyi unuttum. Tasarım tam isediğim gibi olmuş birkaç ayrıtı dışın ve bana kodlar gelmedi? Son olarak, ben o menülerü çoğaltabilirim değil mi Mert kardeşim?
Mesaj19.09.2011, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kesinlikle katılıyorum.Ben de çok beğendim.Yalnız ben de menü kodlarını nereye yazacağımı bilmiyorum Question
Önceki mesajları göster: