Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.09.2011, 23:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

seninsevdan : Sağol Sanada İyi Geceler Abla , Bu Sizin Siteniz Mi Sitenizin İsmi Çok Güzelmiş ..
Mesaj15.09.2011, 23:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
seninsevdan : Sağol Sanada İyi Geceler Abla , Bu Sizin Siteniz Mi Sitenizin İsmi Çok Güzelmiş ..

Benim yeni açtım,şiir ve yazılarımı ekliyorum.Sanırım ilk defa kendim için bir şey yapacağım. Mr. Green
Mesaj15.09.2011, 23:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

seninsevdan : Kendin İçin Bir Şey Yapacaksanız Hayırlısı Neyse O Olsun Ablacığım , Bizde Destek Oluruz Abla Sitene Ondan Hiç Şüpen Olmasın..
Mesaj16.09.2011, 00:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
seninsevdan : Kendin İçin Bir Şey Yapacaksanız Hayırlısı Neyse O Olsun Ablacığım , Bizde Destek Oluruz Abla Sitene Ondan Hiç Şüpen Olmasın..

Yolladığın kodları iceblue tasarıma mı ekliyeceğim yoksa css tasarımamı geçmem lazım
Mesaj16.09.2011, 06:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dingdong
-Kimooo?
-Ben Geldim.
-Sen Kimsin?
-Bedava Sitemin neşesi
-OO o zaman hiç beklemede hemen gir içieride şu formu eski haline çevir.

Ben Geldim Millet Nasılsınız Question

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj16.09.2011, 07:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bıktım ya milletin css tasarımını kodluyorum.

Adam menü yapıştırmayı bilmiyorum diye kullanmıyor...
Mesaj16.09.2011, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

korany yazmış:
rankend yazmış:
Bs'deki mesajlara göz atmıyorumdum uzun zamandır.Sadece tanıdıklarıma cevap veriyordum , bi kontrol ettim color style'imi isteyen çok olmuş =) kıramadım paylaşıyım dedim , isteyen arkadaşlar burda bulabilir , http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=191397

Bunu ben başka bi tr.gg sitesinden indirmiştim 3 ay kadar önce. Ve çok kullandığım bir şey ama tr.gg de ilk ve tek siz paylaşmadınız onu.

=) yaklaşık 1 yıl önce kendi forumumda paylaştım =) , istersen link verebilirim...
Her türlü ilk paylaştığıma dair kanıtlayabilirim.

rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir.
Mesaj16.09.2011, 11:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

rankend yazmış:
korany yazmış:
rankend yazmış:
Bs'deki mesajlara göz atmıyorumdum uzun zamandır.Sadece tanıdıklarıma cevap veriyordum , bi kontrol ettim color style'imi isteyen çok olmuş =) kıramadım paylaşıyım dedim , isteyen arkadaşlar burda bulabilir , http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=191397

Bunu ben başka bi tr.gg sitesinden indirmiştim 3 ay kadar önce. Ve çok kullandığım bir şey ama tr.gg de ilk ve tek siz paylaşmadınız onu.

=) yaklaşık 1 yıl önce kendi forumumda paylaştım =) , istersen link verebilirim...
Her türlü ilk paylaştığıma dair kanıtlayabilirim.

@rankend bosver dostum aldırma banada aynı şey söylendi Mr. Green

Mesaj16.09.2011, 12:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

seninsevdan yazmış:
aykut-servis yazmış:

Yolladığın kodları iceblue tasarıma mı ekliyeceğim yoksa css tasarımamı geçmem lazım

Abla Sen En İyisi Icebllue Kullan O Düzenlediğim Iceblue Tasarım Sitene Uygun Bir Şey Beğenmezsen Kullanmazsın ..
Mesaj16.09.2011, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Moderatörüm burdan sana sesleniyorum tasarım işlerini 1 kişi yollarmısınız
Mesaj16.09.2011, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her Türlü Tasarım Kodlarnır Ama Tasarım Çizilemem(Çizerim Aslında Ama Pek Güzel Çizemiyorum)
Mesaj16.09.2011, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

xmert96x Benim tasarımları kodlarsın bundan sonra Smile Merhaba bu arada Devrimcity o bensem cevabın özel mesajdan geldi sana
Mesaj16.09.2011, 18:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayar-doktoru yazmış:
xmert96x Benim tasarımları kodlarsın bundan sonra Smile Merhaba bu arada Devrimcity o bensem cevabın özel mesajdan geldi sana

Yok sana demedim.

Üstüne alınma Wink
Mesaj16.09.2011, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Okullar açılıyor. Artık burası daha sakin olur. Smile
Mesaj16.09.2011, 18:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Okullar açılıyor. Artık burası daha sakin olur. Smile

haklısın Smile
Önceki mesajları göster: