Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.09.2011, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Tasarım Kodlama İşlerine bir Kişidaha gelirse burayada geleceğim
Mesaj16.09.2011, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selam arkadaşlar bana iceblue tasarımım için güzel ihtişamlı görenilerin vay be ! diyebileceği bir başlık yaparmısınız :)Arka plan mavi ve çizgiili olsun mesela bunun gibi : http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/ijtasarm1.png üzerinde Büyükçe Eksik-Forum altında küçük Eksik-Forum Güncel Bilgi Ve Eğlence Portalı yazsın teşekkürler.He boyutları 921x105 olacak
Mesaj16.09.2011, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

eksik-forum yazmış:
Selam arkadaşlar bana iceblue tasarımım için güzel ihtişamlı görenilerin vay be ! diyebileceği bir başlık yaparmısınız :)Arka plan mavi ve çizgiili olsun mesela bunun gibi : http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/ijtasarm1.png üzerinde Büyükçe Eksik-Forum altında küçük Eksik-Forum Güncel Bilgi Ve Eğlence Portalı yazsın teşekkürler.He boyutları 921x105 olacak

Mesaj16.09.2011, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
eksik-forum yazmış:

güzel olmuş ama 1-2 tane ikon koyarak resmi canlıdırabilirmisin olursa süper olur Smile
Mesaj16.09.2011, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

eksik-forum yazmış:
evrenseleglence yazmış:
eksik-forum yazmış:

güzel olmuş ama 1-2 tane ikon koyarak resmi canlıdırabilirmisin olursa süper olur Smile

Mesaj16.09.2011, 19:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-sitem'de bulunan grafiker listesinden ayrıldım.
Özel mesaj yoluyla istekler hâlâ geliyor o yüzden belirtmek istedim.

Mesaj16.09.2011, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aykut-service ve websyloon çok teşekkür ederim ikisinide kullanacağım.
Mesaj16.09.2011, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir Şey Değil . Abla Yanlız websyloon Grafiker Değil , Ama Böyle İşlere Karışıyor
Bu Konuyu Onunlada Konuştum Ben Sinir Şey Ya ..
Mesaj16.09.2011, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
Bir Şey Değil . Abla Yanlız websyloon Grafiker Değil , Ama Böyle İşlere Karışıyor

Sanırım grafiker olmayan kişilerinde bu konuda yardımda bulunabileceğini bilmiyorsunuz.

Mesaj16.09.2011, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır Bilmiyordum , Ve Ayrıca Bazıları Grafiker Resimi Koyup İnsanlara Böyle Yardım Ederek Kandırabilir Bunun İçin Saçma Bir Şey Bence ..
Mesaj16.09.2011, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
Hayır Bilmiyordum , Ve Ayrıca Bazıları Grafiker Resimi Koyup İnsanlara Böyle Yardım Ederek Kandırabilir Bunun İçin Saçma Bir Şey Bence ..

O ayrı Mr. Green
Grafiker olmayıpta grafiker logosu taşıyanları şikayet ederseniz gereği yapılır sanırım.

Mesaj16.09.2011, 21:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Grafiker logosu taşımak bir şeref olabilir sizin için.İkinizinde tasarımı güzeldi.İkisinide kullanacağım. Mr. Green Çok aç gözlüyüm. Embarassed Bir tane daha yapan olsa onuda kullanırım Smile
Mesaj16.09.2011, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:

agzını topla sen daha cocuksun konusmana dıkkat et ...
Mesaj16.09.2011, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

webssylonn : Senin Seviyene Düşüp Azımı Bozamıyacağım ..
Mesaj16.09.2011, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

webssylonn yazmış:
aykut-servis yazmış:

agzını topla sen daha cocuksun konusmana dıkkat et ...

Nerden biliyorsun
Önceki mesajları göster: