Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.09.2011, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
imagerial : Hmm Sen Forumda Yokken 4 Kişi Grafiker OLdu İçlerinde Bende Varım Tabi Mr. Green

Hayırlı olsun ne diyelim, benim yerime geçtin diye farz edelim o zaman.
Amaçlarını belirleyenler, amaçlarına ulaşırlar.

Mesaj15.09.2011, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial : Senin Yerine Mi Yok Estafurullah Yaw Neden Grafikerliği Bırakıyorsun ?
Mesaj15.09.2011, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
imagerial : Senin Yerine Mi Yok Estafurullah Yaw Neden Grafikerliği Bırakıyorsun ?

Grafikerlik bırakılmaz Very Happy
Ben hala grafikerim, benim ilgi alanım bu.
Çaylak grafiker diyelim.
Sadece Forumda grafiker rütbesi ile gezinen bir kişi değilim.

Mesaj15.09.2011, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial.
Tek bir baslikta devam.
Ayrica kimse senin yerini dolduramaz.
Herkesin yeri ayridir. Kimse bir baskasinin yerine gelmez.

Gidenin koltugu geri gelene kadar bos kalir ve sahibini bekler.

Evet gereken aciklamayi bana yaptiniz bu nedenle direk bu konu hakkinda konusacak birsey yok.

Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW

En son ua1905ua tarafından 15.09.2011 18:15:24 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj15.09.2011, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial : Modum Doğru Söyliyor Hiç Kimse Sizin Yerinizi Tutamaz ..
Mesaj15.09.2011, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
imagerial.
Tek bir baslikta devam.
Ayrica kimse senin yerini dolduramaz.
Herkesin yeri ayridir. Kimse bir baskasinin yerine gelmez.

Gidenin koltugu geri gelene kadar bos kalir ve sahibini bekler.

Evet gereken aciklamayi bana yaptiniz bu nedenle direk bu konu hakkinda konusacak birsey yok.

Kısaca fazla söze ve fazla nostaljiye gerek yok. Very Happy
Mesaj15.09.2011, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kısa ve öz konuşan nostalji değil gercek olan ua1905ua Rolling Eyes
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW

En son ua1905ua tarafından 15.09.2011 19:46:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj15.09.2011, 19:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız ?

Mesaj15.09.2011, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız ?

Teşekkürler Semih abi sen nasılsın ?
Mesaj15.09.2011, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 : Ben İyiyim Dostum , Asıl Sen Nasılsın ?
Mesaj15.09.2011, 20:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selamlar,annemden zor izin aldım.Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.Bu gün yapılan judo kuşak sınavında sarı kuşağa geçtim.Çok mutluyum.Hepinize iyi geceler. Laughing

ArTıK 2 / B SıNıFıYıZ!!!
Mesaj15.09.2011, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

@devrimcity @aykut-servis saolun iyiyim bende yeni bi tane giriş paneli hazırlamıştım tr.gg için editleyecektim ama bazıları yüzünden malesef kaldı demekkı b-s de paylasım yapılmayacakmış yardım yaptıgın zaman kıskanan bırılerı mutlaka cıkıyor Rolling Eyes

Mesaj15.09.2011, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

oglumkerem yazmış:
Selamlar,annemden zor izin aldım.Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.Bu gün yapılan judo kuşak sınavında sarı kuşağa geçtim.Çok mutluyum.Hepinize iyi geceler. Laughing

Sanada , İyi Geceler Kerem Mr. Green
Mesaj15.09.2011, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
@devrimcity @aykut-servis saolun iyiyim bende yeni bi tane giriş paneli hazırlamıştım tr.gg için editleyecektim ama bazıları yüzünden malesef kaldı demekkı b-s de paylasım yapılmayacakmış yardım yaptıgın zaman kıskanan bırılerı mutlaka cıkıyor Rolling Eyes

Öyle Valla Dostum , Ben Grafiker Olmadan Önce Bana Kanka Deyip Tasarım İstiyorlardı Bana Şöyle Deselerdi : Aykut Dostum Benim Tasarıma İhtiyacım Var , Eğer Boş Vaktin Varsa Yardımcı Olur Musun Deseler Neyse Ama Knk Nerden Çıkıyor Ya Mr. Green
Mesaj15.09.2011, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
energy26 yazmış:

Öyle Valla Dostum , Ben Grafiker Olmadan Önce Bana Kanka Deyip Tasarım İstiyorlardı Bana Şöyle Deselerdi : Aykut Dostum Benim Tasarıma İhtiyacım Var , Eğer Boş Vaktin Varsa Yardımcı Olur Musun Deseler Neyse Ama Knk Nerden Çıkıyor Ya Mr. Green

hadı ben alıstım 2007 den beri çok gördum de yeni gelen arkadaşlarımıza göre bılemıcem Mr. Green

Önceki mesajları göster: