Yazar |
Mesaj |
-
harikalar2011
Acemi Üye
|
14.09.2011, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mekan-download
Acemi Üye
|
14.09.2011, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaa ben siteme girmek değil çıkamıyorum yardım edin |
|
↑
|
|
|
-
kaantafli-k7
Acemi Üye
|
14.09.2011, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemin Hiçbir sayfasına giriş yapamıyorum ! |
|
|
crysisturkey yazmış: Merhaba . Benim hiçbir sayfam görünmüyor Sitemde .bedavasitem.com sayfa editöründe hepsi görünüyor Ve İntro da görünüyor ama İntrodan sonraki Ana sayfa görünmüyor ve sadece görünen sitenin üstüne eklenen arkaplan kodu
Lütfen bi bakarsanız sevinirim
aynı sorun da suan bende var ya |
|
↑
|
|
|
-
quliyevqalib
Acemi Üye
|
14.09.2011, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: linkler |
|
|
baktube yazmış: sitemin linklerine tıkladığımda sayfalar açılmıyor,sadece anasayfayı görebiliyorum,moderatör arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. |
|
↑
|
|
|
-
thebaris
Acemi Üye
|
14.09.2011, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hiç bir sorunum olmadı olmaz inş :))) |
|
↑
|
|
|
-
agacyaprak
Acemi Üye
|
15.09.2011, 06:34 (UTC) Mesaj konusu: =( |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kaantafli-k7
Acemi Üye
|
15.09.2011, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemin Hiçbir sayfasına giriş yapamıyorum ! |
|
|
[quote="kaantafli-k7"] crysisturkey yazmış: Merhaba . Benim hiçbir sayfam görünmüyor Sitemde .bedavasitem.com sayfa editöründe hepsi görünüyor Ve İntro da görünüyor ama İntrodan sonraki Ana sayfa görünmüyor ve sadece görünen sitenin üstüne eklenen arkaplan kodu
Lütfen bi bakarsanız sevinirim
aynı sorun da suan bende var ya[/quote
bu sorun sanırım mozillada var diğer tarayıcılarda sitem gayet iyi görünüyor mozilla da göremiyorum ... |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
15.09.2011, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben diğer sitemin şifresini unuttum vede o siteye aiy şifre ve e-maili de unuttum acaba bir çözümü varmıdır sayın @ua1905ua yardımınızı beklıyorum teşekkürler .. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aricanmt2
Acemi Üye
|
15.09.2011, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: SİTEME GİRMİOR YENİ SİTE KURUORM TEKRAR GİRMİOR |
|
|
kardeşim sitem aricanmt2.tr.gg giremior siteme koyacagım tasarımlar hepsi bilgisayara resettten gitti ama oda nemlide deil sitem tasarımsız kaldı bi yardım girebilmem icin |
|
↑
|
|
|
-
soccerworlds
Acemi Üye
|
15.09.2011, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: çözüm |
|
|
Ben şifremi değiştirdim şimdi,sisteme giriş yapıyorum ama mesela sayfaları yönet kısmına gideceğim beni sistemden hatalı kullanıcı adı diye atıyor.Bi tek bu kısma girebildim yardım edebilirseniz sevinirim..
Aynı sorun bende de var...
diyenlere çözüm aynı srun bendede vardı virüsten dolayıdır bilgisayara format attım sorum çözuldü. http://soccerworlds.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
oyunevioyunstudiosu
Acemi Üye
|
15.09.2011, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemde Neye Tıklasam Tekrar Giriş Bölümüne Geliyorya |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.09.2011, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba. Giris ve cikislarda sorun yasayan kullanicilarimiz.
gecmisi ve cerezleri silsin. Böylece sorunu cözmüs olursunuz.
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
oyunevioyunstudiosu
Acemi Üye
|
16.09.2011, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya şimdi mesela tasarımlara giriyorum tekrar giriş bölümüne giriyorum benim bir sitem vardı deneme1234123.tr.gg hesabı silinmiştir dior sildim tamam ama ben o adamda değilim cevap |
|
↑
|
|
|
-
transformicetrhack
Acemi Üye
|
16.09.2011, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|