Yazar |
Mesaj |
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: Tasarımın Rengi:Siyah Ayıraçlar Gri Olsun
Sitemin Konusu:Html Müzik Resim Paylasim
Tasarımın Resmi:Şekilli Bir Şekilde BedavaSitePaylasim.Tr.GG Yazsın
Sağda Menü Üstde Açılır Menü Olsun
Üstde Reklam Bölümü 250x250 Yan Yana 3 Tane
En Alt Copyrgiht'da İste
"BedavaSitePaylasim | Refik Can Demir Tüm Hakları Saklıdır" Yazsın Ben Konutu Takip Edicem Yapanın Klavyesine Sağlık Birde Menüye Konularımı Nasıl Yerleştiricm Bunuda Kodu Göndere Yazarsa Sevinirim.
Arkadaşlar Ben Bunu Yazalı Kaç GünOldu Benden Sonrakilere Tasarım Çizildi Ama bana Çizilmedi Bi Bakın.
Buyrun Yaptım
http://www.upload.gen.tr/uploads6/jbr5yhfj/212.png
İhşallah Beğenirsiniz
Dünden Beri Grafik Ve Tasarım Çizimlerine Başlamış Bulunmaktayım ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
15.09.2011, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Eline sağlık Harika Olmuş |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
15.09.2011, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlarmısnz |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: Teşekkürler Eline sağlık Harika Olmuş
En Basit Çizimlerimden Bir Şey Değil Her Zaman Bu Konularda Yardım Edebilirim .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
arigunmobilya
Acemi Üye
|
15.09.2011, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arigunmobilya yazmış: Arkadaşlar sizden bir tasarım çizimi isticeğim.
Mobilya sitesi olucaktır.
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Sitenizin Konusu : Mobilya
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde logo yeri ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun.Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin. |
|
↑
|
|
|
-
kayip-oyun
Acemi Üye
|
15.09.2011, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Mavi Beyaz
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet Oyun Resmi ve hemen yanında web sitemin ismi..http://kayip-oyun.tr.gg/ Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de Sol tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
http://www.oyunportal.net/mario.html bu site gibi olmasını istiyorum.Oyun portal Degil Kayıp Oyun Yazmasını İstiyorum.
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arigunmobilya yazmış: arigunmobilya yazmış: Arkadaşlar sizden bir tasarım çizimi isticeğim.
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde logo yeri ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun.Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin.
Hemen İlgileniyorum
kayip-oyun yazmış: Tasarımın Rengi : Mavi Beyaz
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet Oyun Resmi ve hemen yanında web sitemin ismi..http://kayip-oyun.tr.gg/ Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de Sol tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
http://www.oyunportal.net/mario.html bu site gibi olmasını istiyorum.Oyun portal Degil Kayıp Oyun Yazmasını İstiyorum.
Teşekkürler
Lütfen 6 ayda bir tasarım isteğinde bulununuz ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-doktoru
Aktif Üye
|
15.09.2011, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım rengi:koyu Gri
Baslık resminde Bilgisayar-doktoru yazsın
Üst menü: Asagi Dogru acilan Koyu Gri renkte menü
Not:Arkaplanı bana bırakın ve ilk çizimdeki gibi birşey olursa sevinirim guzeldi o
Banner yazısını da bana bırakın |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-doktoru
Aktif Üye
|
15.09.2011, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayar-doktoru yazmış: Tasarım rengi:koyu Gri
Baslık resminde Bilgisayar-doktoru yazsın
Üst menü: Asagi Dogru acilan Koyu Gri renkte menü
Not:Arkaplanı bana bırakın ve ilk çizimdeki gibi birşey olursa sevinirim guzeldi o
Banner yazısını da bana bırakın
Flood için özür dilerim sitemin konusu Windows üzerine |
|
↑
|
|
|
-
miroesinti
Aktif Üye
|
15.09.2011, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miroesinti yazmış: Arkadaşlar Lütfen Düzgün bir şekilde isteyiniz
------
BerkayKagan : Şuan Tasarımınızı Kodluyorum ....
BerkayKagan çok özür dilerim dün erken yatmak zorunda kaldım saat 6 ' da kaalkdım zaten______________ |
|
↑
|
|
|
-
djmehmetdemir
Acemi Üye
|
15.09.2011, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: sa Lütfen |
|
|
Tasarimin Rengi: Kırmızı Beyaz Canlı Bişey OLsun
Sitenizin Konusu: Dj Mehmet Demir Albümün Adresi !
Baslik Resminde neler olsun? Djliği andıran güzel resimler olsun DJ MEHMET DEMİR Yazsın Bide
Kisaca Tasarimda istedikleriniz:Tasarım canlı olsun güzel olsun başka ne isteyeyim teşekürler şimdiden. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arigunmobilya yazmış: arigunmobilya yazmış: Arkadaşlar sizden bir tasarım çizimi isticeğim.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun.Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin.
Buyrun Çizdim
http://www.upload.gen.tr/uploads6/660gecim/cs.png
İhşallah Beğenirsiniz ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
arigunmobilya
Acemi Üye
|
15.09.2011, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica Ederim Görevimiz .. |
|
↑
|
|
|
-
dukkansizintarsus
Acemi Üye
|
15.09.2011, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : siyah,gri
Sitenizin Konusu :dwd divx film
Başlık Resminde neler olsun :dvd divx cd
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:kısacası ben cdciyim bu meslekle alakalı bişi olsun menü kısmında sadece Ana Sayfa,Yeni Çıkan Filmler,İletişim olsun
www.dukkansizintarsus.tr.gg
tşk ederim şimdiden |
|
↑
|
|
|
|