Yazar |
Mesaj |
-
bsradyom
Acemi Üye
|
15.09.2011, 00:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama fazla tuz biber Bir gün böbreği iflas ettiri.Bunuda unutma ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 00:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsradyom yazmış: ama fazla tuz biber Bir gün böbreği iflas ettiri.Bunuda unutma
Ne Dediğinizi Anlamadım ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
bsradyom
Acemi Üye
|
15.09.2011, 00:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu anlayan Bedavasitemi bırakıp gitti.Bende öyle yaptım.Sen daha anlayamamışsın.Neyse banane ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 00:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsradyom yazmış: Bunu anlayan Bedavasitemi bırakıp gitti.Bende öyle yaptım.Sen daha anlayamamışsın.Neyse banane
öyle yaptım diyorsun ama burdasın ne iş anlamadım .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
bsradyom
Acemi Üye
|
15.09.2011, 00:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aykut,sence ben burada olsam şuan sana niye birşeyler anlatmaya çalışıyım gider siteme içeik yüklerdim.Sadece forumda öyle sohbet edip,yardımcı olmaya çalışıyorum. Anladıysan sakın anladım deme çünkü şüpheleniyorum ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.09.2011, 08:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsradyom yazmış: Aykut,sence ben burada olsam şuan sana niye birşeyler anlatmaya çalışıyım gider siteme içeik yüklerdim.Sadece forumda öyle sohbet edip,yardımcı olmaya çalışıyorum. Anladıysan sakın anladım deme çünkü şüpheleniyorum
Neyi Anlamadım Ama Ben Kaç Kere Ayrılacaktım Buradan Yok Ayırılamam Bu
BS-Bağımlısı Rütbesini Bana Boşuna Vermemişler Herkezde Olduğu Gibi Bendede Var Bağımlısı Oldum Aga Yok Ayrılamam Ancak Bir Kişiye İstemeden Kötü Bir Şey Yaparsam Ve Beni Affetmezse Ancak O Zaman Ayrılırım Ben Buradan ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
15.09.2011, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: son noktayı koyuyorum!
yoncu.com'da nameserver destekli bedava 1 yıllık .tk domain veriyorlar!
İsteyene 50 mb bedava host!İsterseniz ns1.adres.com şeklindeki ns adresinizi girebiliyorsunuz!Siteniz en geç 1 güne kadar açılıyor (ama kendi hostlarını kullanırsanız),kendi hostunuzu kullanırsanız 1-2 günü buluyor
Ayrıntılı bilgiyi burdan sorabilirsiniz Yoncu.com Kimlik No İstiyo ______________ En Son Kimse Tarafından Değiştirilmedi |
|
↑
|
|
|
-
bsradyom
Acemi Üye
|
15.09.2011, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: bsradyom yazmış: Aykut,sence ben burada olsam şuan sana niye birşeyler anlatmaya çalışıyım gider siteme içeik yüklerdim.Sadece forumda öyle sohbet edip,yardımcı olmaya çalışıyorum. Anladıysan sakın anladım deme çünkü şüpheleniyorum
Neyi Anlamadım Ama Ben Kaç Kere Ayrılacaktım Buradan Yok Ayırılamam Bu
BS-Bağımlısı Rütbesini Bana Boşuna Vermemişler Herkezde Olduğu Gibi Bendede Var Bağımlısı Oldum Aga Yok Ayrılamam Ancak Bir Kişiye İstemeden Kötü Bir Şey Yaparsam Ve Beni Affetmezse Ancak O Zaman Ayrılırım Ben Buradan
Bs bağımlısını Bedavasitem kendisi vermedi sen konulara boş boş cevap yazdığın için verdi ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
sheltox
Aktif Üye
|
15.09.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kavganın Lüzumu Yok Konu Kilitlenecek Sizin Yüzünüzden ______________ En Son Kimse Tarafından Değiştirilmedi |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
15.09.2011, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sakin olun,isteyen ücretli domaine hosta geçer,burda kimse kimseyi zorla tutamaz!İsteyen Bs forumunada mesaj yazar,istediği gibide gezer!Bazı arkadaşların dediğine katılıyorum.Bedava-sitem'in sunduğu bu hizmet hiç biryerde yok!.Bana göre!Yani isteyen kendi istediğini yapar!
Bu saçma tartışmadan dolayı konu kapanacak! Artık tartışmayın!! |
|
↑
|
|
|
-
arabesk-rep
Aktif Üye
|
15.09.2011, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Boşverin hostu postu Bedava siteme takılın
güzel sölemişin kardeşş ______________
Arabesk Rap DuygusaL Sarkılar. |
|
↑
|
|
|
-
bsradyom
Acemi Üye
|
15.09.2011, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru söylüyorsun...Uğraşmaya değmez.Özür dilerim rahatsızlıktan dolayı. ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
bs-mania
Aktif Üye
|
06.10.2011, 08:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|