Yazar |
Mesaj |
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.09.2011, 23:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Üstte formu doldurdum.Biraz dikkatli okusan nasıl bir tasarım istediğimi kavrıyabilirsin(din)Mert tasarımı yapar sen zahmet etme
Peki :/______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.09.2011, 23:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: wikimedyam yazmış: Üstte formu doldurdum.Biraz dikkatli okusan nasıl bir tasarım istediğimi kavrıyabilirsin(din)Mert tasarımı yapar sen zahmet etme
Peki :/ ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
14.09.2011, 04:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Tasarımın Rengi : Beyaz,Yeşil(Butonlar Yeşil)
Sitenizin Konusu : Kişisel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde reklam alanı olsun boyutu öenmli değil.Logo kısmı boş kalsın kendim Logoyu koyacağımSiz sadece oraya logo geleceğini belirtin
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst menü ve sol menü olsun.Butonlar yeşil renkte olsun.Copyright kısmı yeşil renkte olsun.Stil verilirse stil rengi yeşil olsun.Yatay genişliği 900 olsun.İçerik ksımı beyaz renkte olsun Arkaplana basit bir resim koyun ben değiştiririm. |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
14.09.2011, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi:Siyah Ayıraçlar Gri Olsun
Sitemin Konusu:Html Müzik Resim Paylasim
Tasarımın Resmi:Şekilli Bir Şekilde BedavaSitePaylasim.Tr.GG Yazsın
Sağda Menü Üstde Açılır Menü Olsun
Üstde Reklam Bölümü 250x250 Yan Yana 3 Tane
En Alt Copyrgiht'da İste
"BedavaSitePaylasim | Refik Can Demir Tüm Hakları Saklıdır" Yazsın Ben Konutu Takip Edicem Yapanın Klavyesine Sağlık Birde Menüye Konularımı Nasıl Yerleştiricm Bunuda Kodu Göndere Yazarsa Sevinirim. |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
14.09.2011, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
dalgabilisim
Acemi Üye
|
14.09.2011, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Dalgalı Bır Tasarım Istıyorum Ama Usutnde Dalga Bilisim Yazsın Ltfn Bana Kodunu Veırsenız Sevınırm .D |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
14.09.2011, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dalgabilisim yazmış: Ben Dalgalı Bır Tasarım Istıyorum Ama Usutnde Dalga Bilisim Yazsın Ltfn Bana Kodunu Veırsenız Sevınırm .D
Lütfen Tasarım İsteklerinizi Aşağıda Anlattığım Gibi Rengini özelliklerini Fln Söyleyiniz
Örnek :
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
miroesinti
Aktif Üye
|
14.09.2011, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: Tasarımın Rengi:Siyah Ayıraçlar Gri Olsun
Sitemin Konusu:Html Müzik Resim Paylasim
Tasarımın Resmi:Şekilli Bir Şekilde BedavaSitePaylasim.Tr.GG Yazsın
Sağda Menü Üstde Açılır Menü Olsun
Üstde Reklam Bölümü 250x250 Yan Yana 3 Tane
En Alt Copyrgiht'da İste
"BedavaSitePaylasim | Refik Can Demir Tüm Hakları Saklıdır" Yazsın Ben Konutu Takip Edicem Yapanın Klavyesine Sağlık Birde Menüye Konularımı Nasıl Yerleştiricm Bunuda Kodu Göndere Yazarsa Sevinirim.
İyide Dediğin şekli anlamadım 250x250 reklam 3 tane saçma 1 tane yeter Eğer 1 taene isterseniz kodlarım______________ |
|
↑
|
|
|
-
berkaykagan
Acemi Üye
|
14.09.2011, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miroesinti yazmış: berkaykagan yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Başlık Resminde Neler Olsun? : ihtişamlı güzel bir başlık resmi olursa sevinirim .başlık resminde büüyükçe ihtişamlı bir şekilde Berkay Kağan yazsın altında Berkay Kağanın bilgi ve eğlence portalı yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim
Tasarımı 24 Saat İçinde Yapmaya Çalışacağım ya kodu yanlış verdiniz ya tasarım kırık yani bi sorun var tasarım gözükmüyorr lütfen başkası çizebilirmi ? ______________ @simerweb: Forum imzanızdaki banner 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
miroesinti
Aktif Üye
|
14.09.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkaykagan yazmış: miroesinti yazmış: berkaykagan yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Başlık Resminde Neler Olsun? : ihtişamlı güzel bir başlık resmi olursa sevinirim .başlık resminde büüyükçe ihtişamlı bir şekilde Berkay Kağan yazsın altında Berkay Kağanın bilgi ve eğlence portalı yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim
Tasarımı 24 Saat İçinde Yapmaya Çalışacağım ya kodu yanlış verdiniz ya tasarım kırık yani bi sorun var tasarım gözükmüyorr lütfen başkası çizebilirmi ?
Çok çok çok özür dilerim akşama tasarımı düzeltip size vereceğim kusura bakmayın.!! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
berkaykagan
Acemi Üye
|
14.09.2011, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miroesinti yazmış: berkaykagan yazmış: miroesinti yazmış: berkaykagan yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Tasarımı 24 Saat İçinde Yapmaya Çalışacağım ya kodu yanlış verdiniz ya tasarım kırık yani bi sorun var tasarım gözükmüyorr lütfen başkası çizebilirmi ?
Çok çok çok özür dilerim akşama tasarımı düzeltip size vereceğim kusura bakmayın.!! teşekkürler ______________ @simerweb: Forum imzanızdaki banner 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
14.09.2011, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yha Ben İstekde Bulundum Hala Yapılmadı Heralda Başı Dolu Yapıcak Kişinin |
|
↑
|
|
|
-
kayip-oyun
Acemi Üye
|
14.09.2011, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: Sitem İçin Tasarım Yaparmısınız |
|
|
Tasarımın Rengi : Mavi Beyaz
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet Oyun Resmi ve hemen yanında web sitemin ismi..http://kayip-oyun.tr.gg/ Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de Sol tarafta olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Oyun İçin Ne olursa Resmi |
|
↑
|
|
|
-
xxfb
Acemi Üye
|
14.09.2011, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Mavi Beyaz Kırmızı
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? :Sitenin İsmi Oyun Resimleri + [Arama Butonu Olursa Seveinirim Olmayabilride)
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Arkaplanda Oyun Resimleri Olursa Sevenirim
Ve En Alt Bölgede Reklam Yeri Olsun
Copyright Kısmıda Olsun |
|
↑
|
|
|
-
xxfb
Acemi Üye
|