Yazar |
Mesaj |
-
miroesinti
Aktif Üye
|
13.09.2011, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miroesinti yazmış: izmit-blog yazmış: miroesinti yazmış:
ister isen sana daha iyi tasarım yapabilirim
peki. blog tarzında olsun. birde kodlayacakmısın?
Daha Güzel Bir Tasarım Yapayım Kafamda Bir Tasarım Var Onu
Yapayım
Tasarım Kodlanıp Site saahibine Göderildi.!______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.09.2011, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ofbilisim : Menü kodunuz aşağıdaki gibi veya benzeri bir koddur.. Eğer link alanı bırakılmamışsa aşağıdaki koddaki linkin yerleştirilmiş olduğu alanı kullanın...
Kod: <li> <a href="#">Ana Sayfa</a> </li> |
|
↑
|
|
|
-
berkaykagan
Acemi Üye
|
13.09.2011, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar bana turuncu ağırlıklı bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun ihtişamlı güzel bir başlık resmi olursa sevinirim .başlık resminde büüyükçe ihtişamlı bir şekilde Berkay Kağan yazsın altında Berkay Kağanın bilgi ve eğlence portalı yazsın sonra copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim teşekkürler ______________ @simerweb: Forum imzanızdaki banner 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.09.2011, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkaykagan : İlk sayfada bulunan formu doldurarak istekte bulununuz |
|
↑
|
|
|
-
berkaykagan
Acemi Üye
|
13.09.2011, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : ihtişamlı güzel bir başlık resmi olursa sevinirim .başlık resminde büüyükçe ihtişamlı bir şekilde Berkay Kağan yazsın altında Berkay Kağanın bilgi ve eğlence portalı yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim ______________ @simerweb: Forum imzanızdaki banner 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
berkaykagan
Acemi Üye
|
13.09.2011, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: berkaykagan : İlk sayfada bulunan formu doldurarak istekte bulununuz oldumu ______________ @simerweb: Forum imzanızdaki banner 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2011, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Beyaz,Yeşil(Butonlar Yeşil)
Sitenizin Konusu : Kişisel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde reklam alanı olsun boyutu öenmli değil.Logo kısmı boş kalsın kendim Logoyu koyacağımSiz sadece oraya logo geleceğini belirtin
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst menü ve sol menü olsun.Butonlar yeşil renkte olsun.Copyright kısmı yeşil renkte olsun.Stil verilirse stil rengi yeşil olsun.Yatay genişliği 900 olsun.İçerik ksımı beyaz renkte olsun Arkaplana basit bir resim koyun ben değiştiririm. ______________ http://img.webme.com/pic/w/wikimedyam/logoy.png |
|
↑
|
|
|
-
miroesinti
Aktif Üye
|
13.09.2011, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkaykagan yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Başlık Resminde Neler Olsun? : ihtişamlı güzel bir başlık resmi olursa sevinirim .başlık resminde büüyükçe ihtişamlı bir şekilde Berkay Kağan yazsın altında Berkay Kağanın bilgi ve eğlence portalı yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim
Tasarımı 24 Saat İçinde Yapmaya Çalışacağım______________ |
|
↑
|
|
|
-
miroesinti
Aktif Üye
|
13.09.2011, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkaykagan yazmış: Tasarımın Rengi : Turuncu Ağırlıklı
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : bir adet açılır üst menülü bir adet sağ menülü bir adet başlık resminin altında kayan yazı ile duyuru yapabileceğim bir alan olsun copyright alanı değişir olsun geniş bloglarımı yazmak için geniş bir içerik alanı olursa sevinirim
Tasarım Kodlanıp Site Sahibine Yollandı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.09.2011, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam : En kısa zamanda tasarımınız çizilecek, kodlanacak ve size ulaştırılacaktır... |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
13.09.2011, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://img.webme.com/pic/f/fenerlininsitesi/yeni.png
üst menüde fenerbahçe diye yazan yere açılır menü şeklinde 4 adet link , gene üst menüde haberler kısmına 3 adet link, köşe yazıları kısmına 3 adet link, futbol kısmına 6 adet link, taraftar kısmına 2 adet link, multi medya kısmına 5 adet link.
gene üst tarafta kupa gözüken yerlerin herbirine ayrı link adresi. spor toto süper lig yazan yerin alt kısmına oynanmış maçların skorlarını yazabileceğim şekilde bir yer. ve diğer bölümlerin ayrımını yapabilecek arkadaş var mi? ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.09.2011, 23:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Tasarımın Rengi : Beyaz,Yeşil(Butonlar Yeşil)
Sitenizin Konusu : Kişisel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde reklam alanı olsun boyutu öenmli değil.Logo kısmı boş kalsın kendim Logoyu koyacağımSiz sadece oraya logo geleceğini belirtin
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst menü ve sol menü olsun.Butonlar yeşil renkte olsun.Copyright kısmı yeşil renkte olsun.Stil verilirse stil rengi yeşil olsun.Yatay genişliği 900 olsun.İçerik ksımı beyaz renkte olsun Arkaplana basit bir resim koyun ben değiştiririm.
Buyur Çizdim
http://www.upload.gen.tr/uploads6/hkxptgdy/x1.png
İhşallah Beğenirsin Dw Olmadığı için Kodlayamadım ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.09.2011, 23:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Aykut sağol ama istediğim gibi olmamış.Emeğine sağlık
Nasıl İstiyorsunuz Söyleyin Ona Göre Tekrar Yapabilirim .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑