Yazar |
Mesaj |
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2011, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar ben çıkayım namaza nasıl kalkacağım sonra
dualarınızda unutmayın kardeşlerim... ______________ Forum İmzanız kurallara uymamaktadır.
468x60 boyutunda banner veya 3 satır yazı ekleyebilirsiniz.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
12.09.2011, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: grafikdizayn yazmış: Ayku sağ olasın dostum...
Abla darılmak değilde bende kendimin yanlış anlaşılmasından korkuyorum... Ayrıca özür dilenecek bir durum yok ortada
İyiyim Aykut, ne olsun takılıyoz işte.Pc başındaki son rahat günlerimi yaşıyorum.Okullar açılınca benim mızmız yine başımın etini yiyecek dersler konusunda.Ne tv ne pc yine saman hayata bağlanıcaz. Durma problem çöz. Geçen sene 1. sınıfı yeniden okumuştum.Bu sene nasipse 2. sınıfa gidicem.
Grafikdizayn darılmamana çok sevindim. Sen bakma benim kusuruma.Kaş yapayım derken göz çıkarıyorum. Malum yaşlılık. |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.09.2011, 22:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
12.09.2011, 22:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi geceler.Ben sabah 5:45 e kadar burdayım namazı kılar yatarım. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.09.2011, 23:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Selam b-s hanedanı.Naber ,nasılsınız?Cümleten iyi geceler.
Sağolun valla bende iyiyim.İyi ki sordunuz.
Kimse selam vermiyor kendi kendime muhabbet edeyim bari.
Yoğunluktan sizi gorememişim.
Sizede hayırlı geceler dilerim.
Ayrıca diğer arkadaşlarımıza da hayırlı geceler diliyrum.
Saygılarımla ua1905ua ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
13.09.2011, 00:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizede iyi geceler modum. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.09.2011, 01:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın
Nasılsınız bakalım arkadaşlar? |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitemst
Aktif Üye
|
13.09.2011, 05:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenafinnur yazmış: bedavasitemst yazmış: Selamun Aleyküm Nasılsınız Değerli Arkadaşlarım
AleykumSelam kardeş çok şükür sen nasılsın...
İyiyim allaha şükür ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-platformu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2011, 06:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar hepinize güle güle malum okullar açılacak onun için artık gidiyorum. Bir daha internete girebilir miyim bilmiyorum. Artık ayda yılda 1 girersem ne ala. Kendinize çok iyi bakın...______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
13.09.2011, 06:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-platformu yazmış: Arkadaşlar hepinize güle güle malum okullar açılacak onun için artık gidiyorum. Bir daha internete girebilir miyim bilmiyorum. Artık ayda yılda 1 girersem ne ala. Kendinize çok iyi bakın...
Hmm Güle Güle Diyelimlim Ozaman ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
13.09.2011, 06:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese günaydınlarrrrr ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
13.09.2011, 06:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tikladaeglen yazmış: herkese günaydınlarrrrr
gününüzün içine edecek biri her zaman çıkar hayatınızın içine edecek biri çıkmazsa tabi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
13.09.2011, 06:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: tikladaeglen yazmış: herkese günaydınlarrrrr
gününüzün içine edecek biri her zaman çıkar hayatınızın içine edecek biri çıkmazsa tabi
ne demek istedin yani ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.09.2011, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın...
Günaydın Pozitif düşün bugün... Önce gülümse Sonra gül, Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta "Katıla katıla Gül"... Korkma Siyah Renk Gidecek Önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk... Bilki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır...Haydi, bulaştır..! |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.09.2011, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam , Nasılsınız Arkadaşlar ?______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
|