Merhabalar, ben bir oyun üzerinde çalışıyorum. Oyunda görevler olacak . Örneğin: checkbox kutucuklarını işaretleyen "belirli süre içinde" puan kazanacak. 1. Sorum checkbox nasıl ekleriz. 2. sorum bir sayfada olan checkboxların hepsine tıklayınca nasıl başka sayfaya yönlendirebiliriz ? Yani mesela bir siteye üye olurken kullanım koşulları vb. kuralları işaretlemeden geçemiyorsun bende öyle istiyorum.
yonlendirme işini sanırsam javascipt ile yapabilirsin .tr.gg html desteği olduğu için uyelik sistemi gibi şeyler html ile yapılmaz farklı sitelerden hazır olarak yapılıp iframe ile genelde bs de kullanılabiliniyor ______________ echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Ben pek acemi değilim. Sitemde javayı satın al gibi işlemlerde kullanıyorum. Ama kutucuk işaretlemeyi bilmiyorum. Planım şöyleydi: İlk checkboxlar yüklenecek 10 tane 10 saniyede tıklayınca puan alınacak ama 10 saniye de yapamazsa sayfa yenilenecek öyle idi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.