Merhaba değerli arkadaşlar,Googleda üst sıralama çıkmak isteyenler için çok güzel ipuçları veren bir site buldum buyrun sizde yararlanın.
http://seo-webtasarim.blogspot.com/
Şu yazı bedava-sitem.com siteleri için iyi bir açıklama niteliğinde olmuş
Alıntı:
Pagerankın SEO'ya Etkisi
Her zaman olduğu gibi pagerank ın tanımını yapmakla başlıyalım.Bir sitenin almış olduğu linklerin toplamına pagerank denir.Yani x siteden sizin sitenize verilen bir bağlantı pagerankı doğrudan etkilemektedir.Özellikle benzer içerikli ve yüksek pagerank değerine sahip olan sitelerden verilen backlinkin etkisi daha kısa zamanda sonuç almanıza yarar.
Asıl konumuz Pagerankın SEO'ya Etkisiydi,pagerank ı yüksek olan site doğal arama sonuçlarında istediği anahtar kelimelerde ilk sayfaya çıkmasında PAGERANK ın etkisi olur mu? olmaz mı?
Evet olur diyenlerde var..
Hayır olmaz diyenlerde var..
Peki bunun ortalı yolu yokmudur,tabiki vardır çünkü iki grupda haklıdır pagerank doğal arama sonuçlarına direk etki yapmasada,dolaylı yoldan üst sıralara çıkmanızda etki etmektedir.Burada geçen dolaylı kelimesine dikkat edelim lütfen.
Yani neymiş,etkisi hem var hemde yok,karar sizin..
Bu ipucunda özgün içeriğin ne kadar faydalı olduğuna deyinmiş
SEO ve Makale
Seo'yu bir inşaat olarak düşünürsek ,bu inşaatda kullanılabilcek en iyi malzeme MAKALE'dir.Çünkü makaleler , bir sitenin açılış sebebini ve özelliklerini açıklayıcıdr.O halde kaliteli br makale yazımı nasıl olmalıdır?
*H etiketlerini mutlaka kullanın.
*<Strong> ve <b> etiketi olmazsa olmazıdır makalenin.
*Makalelerinizi akıcı bir dille yazınki,okuyucu sıkılmadan makalenizi tamamen okusun.Okusunki site kalış süresi artsın.
*Makalerinizde renk tonlarını kullanın.
*Makalelerde anahtar kelime sayısı,makalede geçen kelime sayısının toplamının %15 'i kadar olsun.
*Kelime tekrarı yapmayın.
Bu konuda Size Şöyle Bi açıklama Yapa bilirim Ben Böyle Sitelere Üye Olmadım Üst Sıraya Cıksın die Uğraşmadım Sadece Kendi bilgimi Yaydım En iyi Oldugum Alanda Site Açtım Buyrun Sizide Beklerim..
Ya burda .tr.gg adını paylaşmak yasakmıs herkezden özür diliyorum duyuruyu yenı okudum kusra bakmayınn.. ______________ Www.Sowalyeler.tr.gg [ Counter Strike 1.6 Teknik Destek Sitesi ]
http://select-players.tr.gg/
OYUN AÇILDI VE ONLİNE SİZDE BİR OYUN YAPMAK İSTERSENİZ SİTEDE ÜYE OLUN SADECE2 DK VE FORUMDAN BİZE ULAŞIN SİTEDE ÜYE OLMADAN HİÇ BİRŞEY GÖREMEZSİNİZ ÜYELİK 2 DK SÜRMÜYOR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.