Yazar |
Mesaj |
-
bykotuson-yazilim
Acemi Üye
|
02.09.2011, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Paylaşım Olmadığı Kesin.. |
|
↑
|
|
|
-
bs-alem
Aktif Üye
|
02.09.2011, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
02.09.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herhalde güzel paylaşım değil.İbretlik bir paylaşım. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2011, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibret alamayanlarda var ______________ Forum İmzanız kurallara uymamaktadır.
468x60 boyutunda banner veya 3 satır yazı ekleyebilirsiniz.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
07.09.2011, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnsan yalnızlığını kendi yaratır.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
07.09.2011, 23:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: İnsan yalnızlığını kendi yaratır..
Doğru söylüyorsun.Şu dünyada yanlızlığı hakkeden çok insan var aslında.Ama gel görelimki benim merhametim el vermiyor
Son olarak bir söz ;
Midem bulanıyor bozuk süt içmiş gibi,
Oysa bir şey içmedim;
Sütü bozuk insanlar bulandırıyor midemi..______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 00:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım buda şeytanın insan(!) kılığına girmiş hali! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış:
Sanırım buda şeytanın insan(!) kılığına girmiş hali!
Bencede.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: 1bsinifiyiz yazmış:
Bencede..
Acaba kendinin çok güzel olduğunumu sanıyor? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: fayecy yazmış: 1bsinifiyiz yazmış:
Bencede..
Acaba kendinin çok güzel olduğunumu sanıyor?
Bence böyle tip insanların-canavarlaşmadan önce ki insanlar-kimsenin dikkatlerini çekmedikleri için böyle yaparak kendilerini dikkate çektirirler..Bence meşhur olmamış öyle değil mi arkadaşlar ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne meşhuru be yolda görsem damağımı kaldırırm ,korkunç bir yaratık bu.Hatta bu adam rüyama girse şeytanı gördüm diye salavat getirirm. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Ne meşhuru be yolda görsem damağımı kaldırırm ,korkunç bir yaratık bu.Hatta bu adam rüyama girse şeytanı gördüm diye salavat getirirm.
______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu resimleri görünce içim çok rahatladı.Birden içime bir mutluluk yayıldı..
Bunun sebebi Allah´a şükür ne ben nede çevremdekilerin böyle olmaması.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
|