Yazar |
Mesaj |
-
warlord-gamehan-net
Acemi Üye
|
23.08.2011, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: bi bakın insanlık için |
|
|
arkadaslar somaliye,filistine ve daha birsürü yere hayır yapamk isterseniz size buradan banner kodlarını ve sitelerini verebilirim somaliye yardım için ihh kimse yokmu deniz feneri daha birçoğu(reklam değil)gibi derneklerin sitelerini giriniz. |
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
23.08.2011, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: lütfen |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
23.08.2011, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: hayırlar ıcın |
|
|
kendı ülkemizdeki vatandaslarımızı unutmöayalım onlarada yardım edelim.Tğm yardıma ihtiyacı olanlara yardıme delim.DİL;DİN;IRK AYRIMI YAPMADAn |
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
25.08.2011, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: herkesin bayramı kutlu olsun |
|
|
arkadaslar herkezin bayramı kutlu olsun açlarımıza yardım edelim onları unutmayalım onlarda bayramı doyasıya yaşasınlar.Ve bayramda trafik kazalarına dikkat edelim kuralları uyalım.büyüklerimizi ziyaret edelim.Dargınlarlar barışalım |
|
↑
|
|
|
-
grafipad
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.08.2011, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir de başımıza Somali çıktı: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
25.08.2011, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: EVET |
|
|
YAZIK ONLARADA AMA YA ONLARI YARDIM EDERKEN BAŞKA YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİMZDE UNUTMAMAMIZ GEREKİR |
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
26.08.2011, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: bayramınız kutlu olsun |
|
|
bayramınız kutlu olsun arkadşlar bu bayramda açlarımızı sevindirelim onlarda bayramı doya doya yaşasınlar.arkadaşlar isteyenler benden somaliye yardım bannerları alabilir bayramdan sonra verebilirim.Bu bayramdada acı olayların yaşanmaması için yakınlarımıza giderken trafik kurallarına uyalım |
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
04.09.2011, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: duyarlı olalaım |
|
|
duyarlı olalım |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
04.09.2011, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önce Türkiyede açları doyurdunuzda başka ülkelere yardım ediyorsunuz.Siz önce Türkiyedeki aç insanları doyurun. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.09.2011, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: Önce Türkiyede açları doyurdunuzda başka ülkelere yardım ediyorsunuz.Siz önce Türkiyedeki aç insanları doyurun.
Dostum Allahü Teala'ya Hamd Olsun ki Türkiye'de O kadar Aç İnsan Yok. Ayrıca O kadar Düşünüyorsan Bırak Hayvan Beslemeyi Biraz Fakirlere Yardım Et. Hayvanları Yaratan Rabbim Elbet Onlarada Rızıklarını Verir İnşallah. ______________
Oyun Tezgahı | Oyun Oyna |
|
↑
|
|
|
-
gotoes
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
08.09.2011, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: tartışmaylaım |
|
|
arkadaşlar tartışmaya gerek yok hem türkiyedekiler hem oraya kısacası yardım muhtaç herkesi yardım edelim.İsteyenlere yardım scripti verebilirim |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
jokak
Acemi Üye
|
08.09.2011, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: tmm |
|
|
tabiki vererim hatta googleye ihh insani yardım vakfı falan yazarsanız orada da var scriptleri yarında ekleyeceğim duyarlılığınız için çok teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|