Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.08.2011, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: Rüya basketbol takımınız |
|
|
Bide basketbolcuları görelim Başlıyorum
Rondo
Wade
LeBron
Howard
Shaq ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
arsivhit
Acemi Üye
|
30.08.2011, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Basketbol maçlarını takip etmem ama favori oyuncularım O'Neill,Lebron James,Kobe Braynt xD |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.08.2011, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devam ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
30.08.2011, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Futbol , Basketbol v.b Spor dalları ile ilgili başlık açmak yasak diye biliyorum ..! |
|
↑
|
|
|
-
bsradyom
Acemi Üye
|
30.08.2011, 23:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aykut modum,serbest bölgede bir konuda tartışma var bir ilgilenin....Siz modsunuz ya yaparsınız birşey....Görüyorum her zaman böyle cmlelelrinizi...Sanki bs babanızın malı gibi cümleler kuruyorsunuz. ______________ Çok ayrılık gördüm fakat hepsinin tadı aynı... |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.08.2011, 23:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın moderatörüm ,
Burada ne Fenerbahçeyi nede Galatasarayı tartışıyoruz.. Canlansın diye hayali takımlarımızı karşılaştırıyoruz.. Bunda bir problem yok galiba sayın moderatörüm. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
05.09.2011, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Luol Deng
Kobe Bryant
Pau Gasol
Dirk Nowitzki
Juan Carlos Navarro ______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
05.09.2011, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kobe Braynt
Ersan İlyasova
Shaquille O'Neal
jason kidd
steve nash |
|
↑
|
|
|
-
neserforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2011, 06:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Futbol , Basketbol v.b Spor dalları ile ilgili başlık açmak yasak diye biliyorum ..!
Aykut doğru söylüyor illa mod olmasına gerek yok mod olmadıgını görünce o uyarmak istedi doğru bisey bunda yanlış yok. ______________ Reklam Fiyatlarımız'da İndirim Var Sakın Kaçırma Hemen Tıkla
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
06.09.2011, 06:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Sayın moderatörüm ,
Burada ne Fenerbahçeyi nede Galatasarayı tartışıyoruz.. Canlansın diye hayali takımlarımızı karşılaştırıyoruz.. Bunda bir problem yok galiba sayın moderatörüm.
Forum Canlanması İçin Kurallara Uyarak Bir Şey Yapınız Benim İllaki Sizi Uyarmam İçin Moderator Olmam Gerekmiyor Değil Mi O Zaman Benim Size Duydugum Saygıyı Sizinde Bana Duymanız Gerekiyor ..!______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2011, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
06.09.2011, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: online-games1 yazmış: Sayın moderatörüm ,
Burada ne Fenerbahçeyi nede Galatasarayı tartışıyoruz.. Canlansın diye hayali takımlarımızı karşılaştırıyoruz.. Bunda bir problem yok galiba sayın moderatörüm.
Forum Canlanması İçin Kurallara Uyarak Bir Şey Yapınız Benim İllaki Sizi Uyarmam İçin Moderator Olmam Gerekmiyor Değil Mi O Zaman Benim Size Duydugum Saygıyı Sizinde Bana Duymanız Gerekiyor ..!
Cidden 2010 Aylarını Özledim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
06.09.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Saygı beklenmez kazanılır :d
Burada Bir İş Yapmıyorum Ki Saygınlık Kazanmaya Çalışayım ..!
yaris-merkezi yazmış: aykut-servis yazmış: online-games1 yazmış: Sayın moderatörüm ,
Forum Canlanması İçin Kurallara Uyarak Bir Şey Yapınız Benim İllaki Sizi Uyarmam İçin Moderator Olmam Gerekmiyor Değil Mi O Zaman Benim Size Duydugum Saygıyı Sizinde Bana Duymanız Gerekiyor ..!
Cidden 2010 Aylarını Özledim
O Zaman Herkez Açık Online İdi Ne Güzeldi Ama Artık Herşey Değişiyor ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2011, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: wikimedyam yazmış: Saygı beklenmez kazanılır :d
Burada Bir İş Yapmıyorum Ki Saygınlık Kazanmaya Çalışayım ..!
yaris-merkezi yazmış: aykut-servis yazmış: online-games1 yazmış: Sayın moderatörüm ,
Cidden 2010 Aylarını Özledim
O Zaman Herkez Açık Online İdi Ne Güzeldi Ama Artık Herşey Değişiyor ..
O zaman saygı bekleme Little Kardeşim ______________ http://img.webme.com/pic/w/wikimedyam/logoy.png |
|
↑
|
|
|
|