Yazar |
Mesaj |
-

imagerial
Uzman Üye
|
02.09.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alimengu yazmış: tamm. Güzel tasarim içerik eklemelisin.
10/8..
bu arada ust kısımdaki yeşil başliğin style ismini verebilirmisin? |
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: > [bLksr] . Rutbe: [YaRdiMsévéR] . Meslek : [iSLétMeCi]
|
02.09.2011, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alttaki Link Takas bölümü çok hoş olmuş, İçerik desen oda var zaten =).
Değerlendirme istersen 10 üzerinden sana 10/8 veririm bol şans =).______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
02.09.2011, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blog-cenneti yazmış: 10/8 başarılar...
T.C Tarihi Adlı Sayfayı ''Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'' diye değiştirirseniz daha doğru olur.
Teşekkürler .
Teşekkürler .
grafikdizayn yazmış: lordofcaner yazmış: birde benim sitemi değerlendirirmisiniz? rica etsem
Kendinize ayrı bir başlık açınız
Gelelim Aykut'un sitesine...
Üst menüyü ben hazırlamıştım.. Kullanan görmek cidden güzel fakat tasarımla uymamış... Yan menü ise gayet güzel yalnız genişliği biraz arttırılsa çok daha güzel olur.... Blog'da ise siyah çok kapatmış siteyi... Üst taraftaki Photoshop,Tasarım,Grafik,Dersler menüsünü kaldırmalısın bence.. O kadar menü var ve çok sırıtmış... Son olarak arkaplanı ise biraz daha koyu hale getir... Tasarımdaki lacivert-mavi karışımından biraz daha açık olsun ama sende çok açık olmuş Bunları düzeltirsen cidden güzel bir siten olur....
Ayrıca sakın yanlış anlama... Ben herkesi değerlendirirken hep eksiklerini dile getiririm ki düzeltsin... Tabiki başlık,reklam alanı,en alt vs. güzel olmuş... Ama eksikleri söyledim ki düzelt diye
Sana iyi çalışmalar...
Bunları düzeltirsen değerlendirmemiz daha iyi olacaktır....
Ama şu haliyle ben en çok blog kodunun siyah olmasından puan kırdım...
10/6.5
Teşekkürler Ama Çok Düşük Değerlendirdiniz .
Lütfen Kıskançlık Yapmayın Sitemin Değeri O Kadar Az Değil Bir Kere .. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
02.09.2011, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levelbilisim yazmış: Alttaki Link Takas bölümü çok hoş olmuş, İçerik desen oda var zaten =).
Değerlendirme istersen 10 üzerinden sana 10/8 veririm bol şans =).
Teşekkürler . ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
02.09.2011, 23:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası sitelere verilen nottan çok yazılan yorumdur önemli.. Ben puana bakma, değerlendirmeye bak derim.. Çünkü şu sistemde senin ve işte tasarım çizenlerin dışında öyle şahane dediğin en fazla 2-3 site bulursun... Onlarda içeriğe önem vermiştir... Ve sana tavsiyem şudur ki sitende önce içeriğe yer ver  |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
03.09.2011, 00:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam Ekleyeceğim Zaten Zamanla .d______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

yurtpansiyonbul
Acemi Üye
|
03.09.2011, 05:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/4 |
|
↑
|
|
 |
-

bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2011, 05:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mrb,
Tasarım çok güzel, biçim felanda o iki menü uymamış bence. Menüleri değiştirmeni yada ikonlu kendi menülerini kullanmanı öneririm
başarılar |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
03.09.2011, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yurtpansiyonbul yazmış: 10/4
Neresi 10 üzerinden 4 normal bir siteye o kadar veriyoruz benimkisi css tasarım kesin sen bs alem sitesinin sahibisin kıskançlık yapma lütfen ..
bs-aktif yazmış: Mrb,
Tasarım çok güzel, biçim felanda o iki menü uymamış bence. Menüleri değiştirmeni yada ikonlu kendi menülerini kullanmanı öneririm
başarılar
Photoshopta Menü Yapabiliyorum Ama Kodlayacak İnsan Olmuyor Pek Dogrusu Artık Uyumlu Oldugu Kadarıyla Yetinicez  ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

bs-alem
Aktif Üye
|
04.09.2011, 04:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım 10/7 ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
04.09.2011, 05:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-alem yazmış: tasarım 10/7 Yorum İçin Teşekkürler Ama Önemli Olan İçeriktir içeriğide Değerlendirirseniz Kafadan Direk 8 OLur ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

komedireyiz
Acemi Üye
|
04.09.2011, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/7 veriyorum çünki o blog yaptığınız yer siyah olmuş yazıların rengide saten siyah gibi görünmüyor orası hoşuma gitmedi ayrıca arka plan herkesin kullandığı (osmantalay felan. ) bulut resmi koyulmuş oda biraz basit kaçmış
dğer şeyler güzel.
içerikde orta .
Saygılar. ______________ -KahrolsunPkk- |
|
↑
|
|
 |
-

turkiye-
Aktif Üye
|
04.09.2011, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
04.09.2011, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komedireyiz yazmış: 10/7 veriyorum çünki o blog yaptığınız yer siyah olmuş yazıların rengide saten siyah gibi görünmüyor orası hoşuma gitmedi ayrıca arka plan herkesin kullandığı (osmantalay felan. ) bulut resmi koyulmuş oda biraz basit kaçmış
dğer şeyler güzel.
içerikde orta .
Saygılar.
Teşekkürler ..
turkiye- yazmış: www.turkiye-.tr.gg
Reklam Yasaktır ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

baks-bani
Uzman Üye
|
04.09.2011, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne bileyim 15 Kişilik bir ekibe göre site Biraz basit Ama Ginede site işte öyle böyle
Mr.Baks!dan aykut-servis.tr.gg ye 10/9,99 Gibi bişey  ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
 |
|