Yazar |
Mesaj |
-
turkiyeforumlari
Acemi Üye
|
23.08.2011, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: sitene uçan twitter kuşu |
|
|
dünyanın en büyük sosyal ağları arasında yerini alan twitter sitesi simgesi olan kuş sitenizde daldan dala kosun sizinle birlikte sitede gezinsin. ön izleme için alttaki demo adrese bakınız.
demo : www.turkiyeforumlari.com
Kod: <!-- turkiyeforumlari twitter kusu kod baslangici --> <script type="text/javascript" src="http://www.turkiyeforumlari.com/images/buttons/twitter/Twitter-terbang.js"></script><!--script adresi--> <script type="text/javascript">
var birdSprite="http://www.turkiyeforumlari.com/images/buttons/twitter-kusu.png";<!--kus resmi adresi-->
var targetElems=new Array("img","hr","table","td","div","input","textarea","button","select","ul","ol","li",
"h1","h2","h3","h4","p","code","object","a","b","strong","span");
var twitterAccount = "https://twitter.com/#!/ZulkufBozkurt";<!--hesap adresi-->
var tweetThisText = "Twitter - BS-AKTİF http://www.turkiyeforumlari.com/"; <!--diger site adresi-->
tripleflapInit();
</script> <!-- turkiyeforumlari twitter kusu kod bitisi --></body></html></body></html> [/code] |
|
↑
|
|
|
-
grafipad
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2011, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler...
İyi Forumlar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
27.08.2011, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vala ben bunu sitemde daha önce kullanmıştım güzel bişi herkese öneriyorum.paylaşım için teşekkürler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
regalrio
Acemi Üye
|
03.09.2011, 15:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yahu kodu ekledim kuş bi uçdu bida uçmadı kayboldu |
|
↑
|
|
|
-
deadlyteamedana
Acemi Üye
|
03.09.2011, 21:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler ... |
|
↑
|
|
|
-
turkiyeforumlari
Acemi Üye
|
05.09.2011, 06:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
regalrio yazmış: yahu kodu ekledim kuş bi uçdu bida uçmadı kayboldu
kodu eksiksiz eklediyseniz sorunsuz uçacaktır çünkü yazılım dosyaları kendi sunucumuzda bizzat barındırılmaktadır. |
|
↑
|
|
|
-
turkiyeforumlari
Acemi Üye
|
05.09.2011, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodda kesinlikle oynama yapmayınız aksi taktirde çalışmayacaktır. |
|
↑
|
|
|
-
yardimcibilisim
Acemi Üye
|
05.09.2011, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
regalrio yazmış: yahu kodu ekledim kuş bi uçdu bida uçmadı kayboldu
o da kuşun eşekliği |
|
↑
|
|
|
-
tarihbulteni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.09.2011, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TEŞEKKÜRLER AMA TR.GG HARİCİ LİNK YASAK!!!______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkiyeforumlari
Acemi Üye
|
07.09.2011, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihbulteni yazmış: TEŞEKKÜRLER AMA TR.GG HARİCİ LİNK YASAK!!!
çok tuhaf inan tr.gg yi anlamıyorum gerçekten anlamak çok zor kod yazarsın gözünün nurunu dökersin kendi sitende kullanır sonra insanlara sunarsın insanlar faydalansın diye sonra demo diye kendi siteni gösterirsin tepki alırsın benim kendi özel sitemde istediğin kadar reklam istediğin kadar tanıtım sınırsız veriyorum... tr.gg çok akıllıda bizmi çok salağız acaba? yapmayın arkadaşlar biraz emeğe saygı denen şey vardır.. ______________ Bedava Siteni Karşılıksız Tanıt: Türkiyenin En Büyük Forum Topluluğu.
site: www.turkiyeforumlari.com
Bedava Siteni Tanıt: http://www.turkiyeforumlari.com/site_tanitimlari-f172.html |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
07.09.2011, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkiyeforumlari yazmış: tarihbulteni yazmış: TEŞEKKÜRLER AMA TR.GG HARİCİ LİNK YASAK!!!
çok tuhaf inan tr.gg yi anlamıyorum gerçekten anlamak çok zor kod yazarsın gözünün nurunu dökersin kendi sitende kullanır sonra insanlara sunarsın insanlar faydalansın diye sonra demo diye kendi siteni gösterirsin tepki alırsın benim kendi özel sitemde istediğin kadar reklam istediğin kadar tanıtım sınırsız veriyorum... tr.gg çok akıllıda bizmi çok salağız acaba? yapmayın arkadaşlar biraz emeğe saygı denen şey vardır..
kesinlikle katılıyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kavururhd
Acemi Üye
|
07.09.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
thanks ______________ İşlemci = İntel İ5 2310 @ 3.10 Ghz , Anakart = Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 Revizyon 1155 Soket , Ekran Kartı = Sapphire 6850 Özel Soğutucu @ 1 Ghz , Ram = Kingston 1600 Mhz Ddr3 Cl9 @ Cl7 , Harddisk = Samsung 1 Tb Spinpoint Hd103sj , Monitör = Samsung Bx2231 Full LED Oyuncu Monitörü , Kasa = Xigmatek Utgard + 2 Buz gibi Fan , Power Supply = Xigmatek 600 Watt Extra Sessiz Güç Kaynağı , Klavye -mouse = Microsoft Oyuncu Mouse + Microsoft Oyuncu Klavye , Hoparlör = Miyako 1 + 1 Süper Hoparlör
kavururhd.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
regalrio
Acemi Üye
|
09.09.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkiyeforumlari yazmış: regalrio yazmış: yahu kodu ekledim kuş bi uçdu bida uçmadı kayboldu
kodu eksiksiz eklediyseniz sorunsuz uçacaktır çünkü yazılım dosyaları kendi sunucumuzda bizzat barındırılmaktadır.
acaba temam danmı kaynaklanıyor bu sebep? |
|
↑
|
|
|
-
omerfarukaltun
Acemi Üye
|
10.09.2011, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: guş |
|