Yazar |
Mesaj |
-
baks-bani
Uzman Üye
|
24.08.2011, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: muazbin yazmış: baks-bani yazmış: baks-bani yazmış: muazbin yazmış:
inanmam
Valla Bir Kızla Olurken 6 Kız Arkadaşım Biryerden Haber Almışlar Bizi Bastılar
Pardom Tersini yazmışım Özür Olay Bunun Tersi
ayp be
Valla Ayıp Be |
|
↑
|
|
|
-
ogentr
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2011, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Küçükken Biri Beni Yere Düşürmüştü 500 Grlık Taşı Kafasına Atmıştım 5 Dikiş Neye Uğradığıma Şaşırmıştım Korkudan ______________
Siteme Girerseniz Konularımdan Birni Okumanızı Tavsiye Ederim |
|
↑
|
|
|
-
bykotuson-yazilim
Acemi Üye
|
31.08.2011, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
7. Sınıfta Dönem Ödevi İçin Grup Olarak Bir Arkadaşın Evinde Toplanmıştık. Ama Ödevi Yapmadık.
Not: Gerçi Sonra Yaptık |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
31.08.2011, 23:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en büyük itirafım 9 yaşındayken bi kızla birlikte oldum.
Not: Olayın bilincinde değildim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
01.09.2011, 00:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne Var Knk Bende Ana Sınıfındayken Olmuştum |
|
↑
|
|
|
-
knd-turkiye
Acemi Üye
|
07.09.2011, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Babam bana 2 lira vermişti bakkala git 2 ekmek al demişti. Bende gittim tanesi 5 kuruştan alabildiğim kadar su balonu aldım cebime sakladım. Eve girdim ekmek nerde diye sordu kalmamış dedim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.09.2011, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
knd-turkiye yazmış: Babam bana 2 lira vermişti bakkala git 2 ekmek al demişti. Bende gittim tanesi 5 kuruştan alabildiğim kadar su balonu aldım cebime sakladım. Eve girdim ekmek nerde diye sordu kalmamış dedim
Baban Para Nerde Diye Sordugunda Ne Yaptın ?______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
knd-turkiye
Acemi Üye
|
07.09.2011, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Ne Var Knk Bende Ana Sınıfındayken Olmuştum
Bilerekmi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
knd-turkiye
Acemi Üye
|
07.09.2011, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: knd-turkiye yazmış: Babam bana 2 lira vermişti bakkala git 2 ekmek al demişti. Bende gittim tanesi 5 kuruştan alabildiğim kadar su balonu aldım cebime sakladım. Eve girdim ekmek nerde diye sordu kalmamış dedim
Baban Para Nerde Diye Sordugunda Ne Yaptın ?
Soramadı işe yetişcekti ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.09.2011, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
knd-turkiye yazmış: aykut-servis yazmış: Ne Var Knk Bende Ana Sınıfındayken Olmuştum
Bilerekmi
Hyr O Zaman Küçüktüm ..
knd-turkiye yazmış: aykut-servis yazmış: knd-turkiye yazmış: Babam bana 2 lira vermişti bakkala git 2 ekmek al demişti. Bende gittim tanesi 5 kuruştan alabildiğim kadar su balonu aldım cebime sakladım. Eve girdim ekmek nerde diye sordu kalmamış dedim
Soramadı işe yetişcekti
Ucuz Yırmışsın ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
knd-turkiye
Acemi Üye
|
07.09.2011, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: knd-turkiye yazmış: aykut-servis yazmış: Ne Var Knk Bende Ana Sınıfındayken Olmuştum
Bilerekmi
Hyr O Zaman Küçüktüm ..
knd-turkiye yazmış: aykut-servis yazmış: knd-turkiye yazmış: Babam bana 2 lira vermişti bakkala git 2 ekmek al demişti. Bende gittim tanesi 5 kuruştan alabildiğim kadar su balonu aldım cebime sakladım. Eve girdim ekmek nerde diye sordu kalmamış dedim
Soramadı işe yetişcekti
Ucuz Yırmışsın
Hemde çok ucuz sadece 2 lira ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
07.09.2011, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahkihkohko ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
11.09.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni itiraf şuan kız arkadaşımı bir erkekle el ele görünce bende gidip başka bir kızla ele ele hatta yanak yanağa onların karşısına çıkmıştım keşke çıkmasaydım.Çünkü benim kız arkadaşımı kızdırmak için çıktığım kızın erkek arkadaşıda benim kız arkadaşımın yanındaki erkek benim çıktığım kızın arkadaşın erkek arkadaşıymış.
Biraz anlatamadım.Ama Olsun ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2011, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: Yeni itiraf şuan kız arkadaşımı bir erkekle el ele görünce bende gidip başka bir kızla ele ele hatta yanak yanağa onların karşısına çıkmıştım keşke çıkmasaydım.Çünkü benim kız arkadaşımı kızdırmak için çıktığım kızın erkek arkadaşıda benim kız arkadaşımın yanındaki erkek benim çıktığım kızın arkadaşın erkek arkadaşıymış.
Biraz anlatamadım.Ama Olsun
yuh ______________ Forum İmzanız kurallara uymamaktadır.
468x60 boyutunda banner veya 3 satır yazı ekleyebilirsiniz.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
11.09.2011, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenafinnur yazmış: baks-bani yazmış: Yeni itiraf şuan kız arkadaşımı bir erkekle el ele görünce bende gidip başka bir kızla ele ele hatta yanak yanağa onların karşısına çıkmıştım keşke çıkmasaydım.Çünkü benim kız arkadaşımı kızdırmak için çıktığım kızın erkek arkadaşıda benim kız arkadaşımın yanındaki erkek benim çıktığım kızın arkadaşın erkek arkadaşıymış.
Biraz anlatamadım.Ama Olsun
yuh |
|
↑
|
|
|
|