Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.08.2011, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
1bsinifiyiz yazmış:
nptmusic yazmış:
Bende utangaçtım forumdakiler bilir Mr. Green ama sana bir fikir vereyim en yakın arkadaşınla nasıl konuşuyorsan onunla öyle konuş küçük iltifatlar et ama aşırıya kaçma sabah kalktığında ilk işi seni aramak olur işte o zaman seni sevdiğini anlarsın onu bir yere davet et
gelince eline bir kaç tane papatya al ( kızlar sever ayrıca bulması kolay Mr. Green ) ve ona benimle çıkar mısın de boynuna sarılacaktır Cool

Bana versen yolar kafana atarım o papatyaları Smile Mr. Green Mr. Green

Very Happy Very Happy Ahkihkohko Very Happy Very Happy Bu Konu İyice Komedi Olmuş Very Happy

Özenti gençlik. Mad

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj31.08.2011, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Testere gibi Bhe

Siteme Girerseniz Konularımdan Birni Okumanızı Tavsiye Ederim
Mesaj05.09.2011, 00:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

baks-bani yazmış:
aykut-servis yazmış:
1bsinifiyiz yazmış:
nptmusic yazmış:
Bende utangaçtım forumdakiler bilir Mr. Green ama sana bir fikir vereyim en yakın arkadaşınla nasıl konuşuyorsan onunla öyle konuş küçük iltifatlar et ama aşırıya kaçma sabah kalktığında ilk işi seni aramak olur işte o zaman seni sevdiğini anlarsın onu bir yere davet et
gelince eline bir kaç tane papatya al ( kızlar sever ayrıca bulması kolay Mr. Green ) ve ona benimle çıkar mısın de boynuna sarılacaktır Cool

Bana versen yolar kafana atarım o papatyaları Smile Mr. Green Mr. Green

Very Happy Very Happy Ahkihkohko Very Happy Very Happy Bu Konu İyice Komedi Olmuş Very Happy

Özenti gençlik. Mad

Özenti Derken ? Very Happy
Mesaj05.09.2011, 00:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Özendim dicekti herhalde Smile

M.Aslan
Mesaj05.09.2011, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

1bsinifiyiz yazmış:
Özendim dicekti herhalde Smile
Ahkihkohko Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj05.09.2011, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu: s

her zman uzaktan kızın gözlerinin içine baktıgın zaman kız zaten sana ulaşmak isteyecektir ama gerçekten seviyorsa ve kötü bir niyeti yoksa e hadi diyelim kız çok utangaç sen ondanda utangaç o zaman araya bir aracı sokarsın bu bi akraban yada arkadaşın olabilir biraz sempatik olsa daha iyi olur o aranızı bağlar Smile Wink Very Happy

Mesaj06.09.2011, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s

dogukan-16 yazmış:
her zman uzaktan kızın gözlerinin içine baktıgın zaman kız zaten sana ulaşmak isteyecektir ama gerçekten seviyorsa ve kötü bir niyeti yoksa e hadi diyelim kız çok utangaç sen ondanda utangaç o zaman araya bir aracı sokarsın bu bi akraban yada arkadaşın olabilir biraz sempatik olsa daha iyi olur o aranızı bağlar Smile Wink Very Happy

Komik Olma Very Happy
Mesaj06.09.2011, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu: s

;Komiklik olsun diye yaptm zaten Exclamation

Mesaj11.09.2011, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s

dogukan-16 yazmış:
;Komiklik olsun diye yaptm zaten Exclamation

Bu Konuyu Ben Açtım Ama Herkezin Yorumunu Aldım Ve Hiç Biri İşe Yaramadı Ben Buldum Nasıl Edeceğimi Ve Ettim Ama Olsun Eğlenceli Bir Konu Daha GörüşleRi Alalım .D
Mesaj26.09.2011, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj26.09.2011, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu Evet Saçma Ama Önceden Benim İçin Önemliydi .. Mr. Green