Yazar |
Mesaj |
-
energy26
Uzman Üye
|
29.08.2011, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: energy26 yazmış: online-games1 yazmış: Yahu +18ide sallayın , forumda küfür eden bir kişi neden hala burda ?
su an her sey daha netleşti hakan bey tatilde olmasaydı siteyi geri alabılecektik fakat hakan bey yok malesef o siteyi yöneten arkadaş için söylüyorum hakan bey geldiği zaman umarım diğer siteni silecekler ve eğer mumkunse (bu zamana kadar rastlamadım fakat) ip banı almanı sağlayacağım bundan emin olabilirsin.
Kim? |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
29.08.2011, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: baks-bani yazmış: energy26 yazmış: online-games1 yazmış: Yahu +18ide sallayın , forumda küfür eden bir kişi neden hala burda ?
su an her sey daha netleşti hakan bey tatilde olmasaydı siteyi geri alabılecektik fakat hakan bey yok malesef o siteyi yöneten arkadaş için söylüyorum hakan bey geldiği zaman umarım diğer siteni silecekler ve eğer mumkunse (bu zamana kadar rastlamadım fakat) ip banı almanı sağlayacağım bundan emin olabilirsin.
Kim?
forumda vermek istemiyorum adını o kendini biliyor
........-..........-fan galiba yoksa benmiyim ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
29.08.2011, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yurtpansiyonbul
Acemi Üye
|
31.08.2011, 05:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: online-games1 yazmış: Yahu +18ide sallayın , forumda küfür eden bir kişi neden hala burda ?
dediğinden hiçbirşey anlamdım.bunu kime söyledin.kimin diğer sitesi kapanacak.hiç yapılmadı .şimdi yapılacak ıp banı ney |
|
↑
|
|
|
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
16.10.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tovbeler-tovbesi-fan yazmış: baks-bani yazmış: yurtpansiyonbul yazmış: dilkenreis yazmış: tovbeler-tovbesi-fan yazmış: anana diyorum yoksa geçen gün kayınca öldü mü
Terbiyesiz terbiyesiz konuşma!
bu şerefsizi şikayet edin bunun sitesini adault sitesi
Ben suport-tr ye mesaj attım.
baks bani bacının amcığına boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam boşalam senin var ya ben ta yedi sülaleni |
|
↑
|
|
|
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
16.10.2011, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tovbeler-tovbesi-fan yazmış: pezo piçççççççç ağır ol senin anana kay dıraktan kayarım ayaklarım ananın doğırgan yerine çarpar anan kısır olur lan it oğlu it |
|
↑
|
|
|
-
cino-oyun
Acemi Üye
|
20.10.2011, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tovbeler-tovbesi-fan yazmış: allahını seven anamı siksin merak etme ben (küfür) |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
20.10.2011, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|