Merhaba...
Adminlere...
Yeni bir blog için içerik hazırlıyorum.Fakat bu içerikleri taslak olarak kaydedip,zamanı geldiğinde de yayına sokmak istiyorum.
Örneğin 1 rakamı yazma çalışmalarını bu gün yayınlamışsam,2 rakamı ile etkinlikleri de yarın yayınlıyacağım.
Not: İçerikleri bir yere depoladım.Ama ben sitede taslak halinde durmasını istiyorum.
Merhaba...
Adminlere...
Yeni bir blog için içerik hazırlıyorum.Fakat bu içerikleri taslak olarak kaydedip,zamanı geldiğinde de yayına sokmak istiyorum.
Örneğin 1 rakamı yazma çalışmalarını bu gün yayınlamışsam,2 rakamı ile etkinlikleri de yarın yayınlıyacağım.
Not: İçerikleri bir yere depoladım.Ama ben sitede taslak halinde durmasını istiyorum.
Maalesef böyle bir şey mümkün değil.
Blogger gibi sitelerde böyle bir uygulama var bildiğim gibi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.