Yazar |
Mesaj |
-
odevara-bul
Acemi Üye
|
24.08.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: Website offline, contact webmaster Bu ne? |
|
|
Website offline, contact webmaster dior sitemi göremiyorum bu ne ya:( |
|
↑
|
|
|
-
msn-servis
Acemi Üye
|
24.08.2011, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Web sitenin webmasteri kapalı imiş bir bilim yok (: |
|
↑
|
|
|
-
odevara-bul
Acemi Üye
|
24.08.2011, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya nasıl açılmıo Pff O Kdr Emek Çöpe mi?
Allahtan daha içerik eklememiştim |
|
↑
|
|
|
-
msn-servis
Acemi Üye
|
24.08.2011, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nei aç kapa IP değişir sonra tekrar giriş yap çıkta |
|
↑
|
|
|
-
carloyun
Aktif Üye
|
24.08.2011, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Website offline, contact webmaster" hatası için yetkililerden yapılan açıklama şu şekildedir.
Sitelerinizde ''Website offline, contact webmaster'' ibaresi ile karşılaşıyorsanız açıklaması şudur;
Sitenizdeki olağan ziyaretçi sayısı anormal şekilde arttığında sistem otomatik olarak siteyi 1 gün kapatıyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grafipad
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2011, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz 10.000 Klik'i geçince oluşan bir olaydır.Bir gün sonra eski haline döner...______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
24.08.2011, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Website offline, contact 1 Günlüğüne Otamatik Olarak Sitenizi Kapanır En Yakın Zamanda 1 Gün Sonra Siteniz Açılacaktır Merak Etmeyin .. |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2011, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafipad yazmış: Siteniz 10.000 Klik'i geçince oluşan bir olaydır.Bir gün sonra eski haline döner...
GRAFİATA katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
24.08.2011, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aşırı klik ve ziyaretçi yoğunluğuna karşı bedava-sitem'in saldırılara karşı aldığı bir önlemdir. Kasıtlı yapılma ihtimalide var.
12 veya 24 saatleri arasında muhtemelen düzelecektir.______________ |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
24.08.2011, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
carloyun yazmış: "Website offline, contact webmaster" hatası için yetkililerden yapılan açıklama şu şekildedir.
Sitelerinizde ''Website offline, contact webmaster'' ibaresi ile karşılaşıyorsanız açıklaması şudur;
Sitenizdeki olağan ziyaretçi sayısı anormal şekilde arttığında sistem otomatik olarak siteyi 1 gün kapatıyor.
Adamlar sitesine içerik ekleyecek olsa böylemi olacak haha bedava sitemin açığı |
|
↑
|
|
|
-
odevara-bul
Acemi Üye
|
24.08.2011, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese tşk ederim
Yardımcı oldunuz ama 10.000 klik olmamıştır eminimki taş çatlasın 2.000 klik anca olmuştuer yeni açtım ve daha içerik ekleyemedim bile |
|
↑
|
|
|
-
caliskan-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2011, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardes öyle diyosun ama bazı cekemeynler varki onlar programaracılıgıyla 1000 klik yapıyorlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gokhansimsirli
Acemi Üye
|
15.11.2011, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
caliskan-blog yazmış: Kardes öyle diyosun ama bazı cekemeynler varki onlar programaracılıgıyla 1000 klik yapıyorlar
istatistik veriye nerden bakıyorsun kardeş |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
16.11.2011, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Aşırı klik ve ziyaretçi yoğunluğuna karşı bedava-sitem'in saldırılara karşı aldığı bir önlemdir. Kasıtlı yapılma ihtimalide var.
12 veya 24 saatleri arasında muhtemelen düzelecektir. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
|
|
↑
|
|
|
|