Yazar |
Mesaj |
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2011, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gercekercivatahirdavat
Acemi Üye
|
14.08.2011, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten çok güzel tebrik ederim.. |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
16.08.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Site Başarılar ..
Sitenizi Geliştirmeniz Gereken Yerler Var
İlk Sitenizi Tamamladınızdan Emin Olun Ondan Sonra
Değerlendirmelere Koyun Bence Yoksa Beklemediniz
Bir Düşük Puan Alabilirsiniz Yanlış Anlamayın ..
Kötü Demiyorum Güzel Emek Verilmiş Bir Siteniz Var
Tekrardan Başarılar Diliyorum En Yakın Zamanda
Eksiklerinizi Tamamlayacağınızdan Eminim
İyi Forumlar Saygılarımla .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2011, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Güzel Site Başarılar ..
Sitenizi Geliştirmeniz Gereken Yerler Var
İlk Sitenizi Tamamladınızdan Emin Olun Ondan Sonra
Değerlendirmelere Koyun Bence Yoksa Beklemediniz
Bir Düşük Puan Alabilirsiniz Yanlış Anlamayın ..
Kötü Demiyorum Güzel Emek Verilmiş Bir Siteniz Var
Tekrardan Başarılar Diliyorum En Yakın Zamanda
Eksiklerinizi Tamamlayacağınızdan Eminim
İyi Forumlar Saygılarımla .
Eksik yerleri söylerseniz düzeltmeye çalışacağım______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
16.08.2011, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2011, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Bir Sitenin Asla Eksiklerini Ve Fazlalıklarını Söylemedim Şuana Kadar
Çünkü Hayal Gücünü Çalıştıramıyan O Kadar Üye Var Ki
Halbuki Hayal Dünyanızı Çalıştırsanız Biraz Çaba Sarf Etseniz
Beklediğimden Daha Üstün Başarıda Olabilirsiniz Sadece Sitenize Vakit Ayırmak Önemlidir
Yoksa Herkez Bir Web Sitesi Yapar Önemli Olan Düzenli Ve Tertipli Olmaktır
Tabi Bir Farkınız Olsun İstiyorsanız Umarım Anlatabilmişimdir
İyi Forumlar Dilerim Saygılarımla @ kemalist-yol
Peki.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.______________
|
↑
|
|
|
-
idami
Aktif Üye
|
16.08.2011, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımınız başarılı ama ufak tefek eksikleriniz var mesela bölümlerin açıklamalarını yeşil rekle yapmışsınız pek okunaklı olmamış. Tıklayın yazıları da çok basit kalmış, belki yazı yerine görsel deneyebilirsiniz; tabii renk uyumunu bozmadan...
İçerik: Hiç bilinmeyen bilgiler var yazmışsınız... Ama ben göremedim açıkcası... Bunların hepsi Google'da doğru kelimelerle aradığınızda ilk sayfada bulabileceğimiz şeyler. Örneğin resimler, sözler, hayatı gibi konular direk olarak www.istanbul.gov.tr'den alınmış. Atatürk Hakkında bilinmenler ise aynı kelimelerle bile aradığımızda rahatça bulabileceğimiz şeylerdi. Arama yaparken hiç bir şey yapamıyorsanız en azından 3-5 sayfa gitmeniz lazım Google'da...
Biraz sığ olmuş yani daha değişik şeyler eklemelisiniz aynı konularda.
Benim sitemde de Atatürk için kendi çapımda küçük bir bölüm var. Belki de benim sitemdeki konular daha çok araştırılmış gibi...
İçerik: 6/10
Etiketlerin Kemalizm,Kemalist-yol,Komünizm,Atatürk,CHP,DSP,TKP olması da biraz şaşırttı beni. Bence etiketleri değiştirmelisiniz. Beni şimdi siyasi konuşuyor da sanmayın. Bu etiketlerdeki görüşler benim yakın olduğum görüşlerdir. Ama yine de ters geldi bana... mesela komünizm hakkında Atatürk'ün bir düşüncesi var "Halk buna hazır değil" diye... Bu lafı da memleket şairi Nazım için söylemiştir. Atatürk aslında sosyalist de değildir fakat görüşleri sosyalizme ters değildir. Mesela Mahir Çayan da "Sosyalist olabilmek için önce Atatürkçü olabilmek lazım" demiştir. Neyse konu biraz dağıldı. Sonuç olarak etiketleri değiştirirsen daha iyi olacak
Lütfen benim bu yazdıklarıma karşılık cevap vermeyin. Korkmaktan değil ama tartışma çıksın istemiyorum. Konu uzar ve arkadaşın başlığı kilitlenir. Hiç birimiz bunu istemeyiz. |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2011, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
idami yazmış: Tasarımınız başarılı ama ufak tefek eksikleriniz var mesela bölümlerin açıklamalarını yeşil rekle yapmışsınız pek okunaklı olmamış. Tıklayın yazıları da çok basit kalmış, belki yazı yerine görsel deneyebilirsiniz; tabii renk uyumunu bozmadan...
İçerik: Hiç bilinmeyen bilgiler var yazmışsınız... Ama ben göremedim açıkcası... Bunların hepsi Google'da doğru kelimelerle aradığınızda ilk sayfada bulabileceğimiz şeyler. Örneğin resimler, sözler, hayatı gibi konular direk olarak www.istanbul.gov.tr'den alınmış. Atatürk Hakkında bilinmenler ise aynı kelimelerle bile aradığımızda rahatça bulabileceğimiz şeylerdi. Arama yaparken hiç bir şey yapamıyorsanız en azından 3-5 sayfa gitmeniz lazım Google'da...
Biraz sığ olmuş yani daha değişik şeyler eklemelisiniz aynı konularda.
Benim sitemde de Atatürk için kendi çapımda küçük bir bölüm var. Belki de benim sitemdeki konular daha çok araştırılmış gibi...
İçerik: 6/10
Etiketlerin Kemalizm,Kemalist-yol,Komünizm,Atatürk,CHP,DSP,TKP olması da biraz şaşırttı beni. Bence etiketleri değiştirmelisiniz. Beni şimdi siyasi konuşuyor da sanmayın. Bu etiketlerdeki görüşler benim yakın olduğum görüşlerdir. Ama yine de ters geldi bana... mesela komünizm hakkında Atatürk'ün bir düşüncesi var "Halk buna hazır değil" diye... Bu lafı da memleket şairi Nazım için söylemiştir. Atatürk aslında sosyalist de değildir fakat görüşleri sosyalizme ters değildir. Mesela Mahir Çayan da "Sosyalist olabilmek için önce Atatürkçü olabilmek lazım" demiştir. Neyse konu biraz dağıldı. Sonuç olarak etiketleri değiştirirsen daha iyi olacak
Lütfen benim bu yazdıklarıma karşılık cevap vermeyin. Korkmaktan değil ama tartışma çıksın istemiyorum. Konu uzar ve arkadaşın başlığı kilitlenir. Hiç birimiz bunu istemeyiz.
Görüşünüz için teşekkürler.
TKP yi Atatürk'ün kurduğu için , DSP yi ise Kemalizm görüşüne benzeyen fikirlerde olduğu için yazdım.
İstanbul.gov.tr ye hiç girmedim bu siteyi yaparken.
Ana sayfadaki yerleri düzenliyeceğim.
Yeşil renkli yazıları ne renkli yapmamı önerirsiniz ?______________
|
↑
|
|
|
-
blog-cenneti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2011, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeşil rengi tasarımına göre gri ve siyah yap bence hoş durar. Başarılar.... |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2011, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
17.08.2011, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizi çok beğendim Bs'de Atatürk adına açılmış çok az site var. Gerçekten bu siteyi açmanız beni çok mutlu etti. Fakat bence de ana sayfanız da ki yeşil yazıların rengini değiştirmelisiniz. Başarılar dilerim.. ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2011, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: Sitenizi çok beğendim Bs'de Atatürk adına açılmış çok az site var. Gerçekten bu siteyi açmanız beni çok mutlu etti. Fakat bence de ana sayfanız da ki yeşil yazıların rengini değiştirmelisiniz. Başarılar dilerim..
Evet maalesef çok az ,açılmış olan sitelerde yavaş yavaş kapanıyor..
Düzeltiyorum hemen . : )
Size de başarılar.______________
|
↑
|
|
|
-
grafipad
Bedava-Sitem Bağımlısı