Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.08.2011, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar hatayi söylerseniz birşeyler yapabilirim.Eleştiri yapiyorsunuz fakat sorunun ne olduğunu söylemiyorsunuz. Rolling Eyes
Mesaj15.08.2011, 21:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha öncede belirtmiştim herhalde bsnin en begendiğim sitelerinden birisi.bence tek eksik -bana göre tabi- yonu sol menüdeki alimengu kişisel web sitesi yazısını biraz daha yukarı çekmen ana sayfa yazısı ile eşitlemen kolay gelsin zaten kolay da geliyordur..... Very Happy
Mesaj16.08.2011, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

sosyalbilgiler8 yazmış:
daha öncede belirtmiştim herhalde bsnin en begendiğim sitelerinden birisi.bence tek eksik -bana göre tabi- yonu sol menüdeki alimengu kişisel web sitesi yazısını biraz daha yukarı çekmen ana sayfa yazısı ile eşitlemen kolay gelsin zaten kolay da geliyordur..... Very Happy

Öncelikle yrumunuz için teşekkür ederim Smile Logoya gelirsek benim çizimim den kaynaklanan bir sorundur.Ama Bir şekilde yaparim onu.Öneriniz için teşekkür ederim .)
Mesaj16.08.2011, 22:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

up.
Mesaj17.08.2011, 01:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

1-[/b|Sol menüyü biraz daha geniş yapabilirsin,
[b]2-
Menü ögelerinin başındaki iconlar güzel olmuş ayrı bir hava katmış,
3-Menu,blog,topliste gibi menü katogorilerinin yazdıgı yazıları beyaz yapmışsın farklı bir renk veya farklı bir kontur(yazının dış rengi) deneyebilirsin.
4-İçeriğiniz gayet çok ve yararlı.

Sana puanım 10/9 (Aklıma rapstar yarışmasından bir sahne geldi fuat:sana puanım dohuz kankha Mr. Green )
Başarılar dilerim kardeşim
Mesaj17.08.2011, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siten çok güzel 10/10 Smile
Mesaj17.08.2011, 10:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım kodlamayı ben senden öğrendim gerçekten güzel bir siten var,başarılar dilerim bana göre eksiğin değil fazlan var Wink
Mesaj17.08.2011, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

korany yazmış:
1-[/b|Sol menüyü biraz daha geniş yapabilirsin,
[b]2-
Menü ögelerinin başındaki iconlar güzel olmuş ayrı bir hava katmış,
3-Menu,blog,topliste gibi menü katogorilerinin yazdıgı yazıları beyaz yapmışsın farklı bir renk veya farklı bir kontur(yazının dış rengi) deneyebilirsin.
4-İçeriğiniz gayet çok ve yararlı.

Sana puanım 10/9 (Aklıma rapstar yarışmasından bir sahne geldi fuat:sana puanım dohuz kankha Mr. Green )
Başarılar dilerim kardeşim

Öncelikle Önerilerin ve yorumun için teşekkür ederim. Bu arada kopmuştum o sahnede Very Happy

Diğer yorum yazan kardeslerime çok teşekkür ediyorum..
Mesaj17.08.2011, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

up
Mesaj17.08.2011, 22:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

siten cok guzel ellerine saglik
Mesaj17.08.2011, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteniz guzel fakat sol menu braz bozuyor.
Mesaj18.08.2011, 01:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

kapristv yazmış:

Teşekkür ederim.

caliskan-blog yazmış:

Öncelikle Teşekkür Ederim.İKi Sorum olucak Sizce Neden Bozuyor?, Tavsiyeleriniz Neler?
Mesaj18.08.2011, 05:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ziyaretçi defterinizede yazdığım gibi siz gençlerden böyle güzel işler çıkması beni oldukça mutlu ediyor.Sitenizi çok beğendim.Ayrıca Afrika'da yaşanan drama dikkat çekmenizde gözümden kaçmadı.Ne diyebilirim ki; Ellerine Sağlık!

M.Aslan
Mesaj18.08.2011, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

1bsinifiyiz yazmış:
Ziyaretçi defterinizede yazdığım gibi siz gençlerden böyle güzel işler çıkması beni oldukça mutlu ediyor.Sitenizi çok beğendim.Ayrıca Afrika'da yaşanan drama dikkat çekmenizde gözümden kaçmadı.Ne diyebilirim ki; Ellerine Sağlık!

Yorumunuz için teşekkür ederim.Ayrica bir takipcinizim..Zaman buldukca sitenize giriyorum Smile
Mesaj18.08.2011, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

up
Önceki mesajları göster: