Yazar |
Mesaj |
-
paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.06.2011, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nptmusic yazmış: Sonra elini kaldırdığı gibi seni |
|
↑
|
|
|
-
islami-videolar
Acemi Üye
|
07.06.2011, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
İNTERNET BORCUMU ÖDEYEMİYORUM SON UMUDUM GOOGLE REKLAMLARI SİTEME GİRİŞ YAPIP 1 KEZ TIKLAR MISINIZ ? ______________ www.islami-videolar.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
takvimoyun
Acemi Üye
|
07.06.2011, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
islami-videolar yazmış: İNTERNET BORCUMU ÖDEYEMİYORUM SON UMUDUM GOOGLE REKLAMLARI SİTEME GİRİŞ YAPIP 1 KEZ TIKLAR MISINIZ ?
Allah versin başka kapıya |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
08.06.2011, 00:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
islami-videolar yazmış: İNTERNET BORCUMU ÖDEYEMİYORUM SON UMUDUM GOOGLE REKLAMLARI SİTEME GİRİŞ YAPIP 1 KEZ TIKLAR MISINIZ ?
senin adına üzüldüm tmm ben girdim sitene ama yeri burası deil |
|
↑
|
|
|
-
yozgatsevgievleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Hiç Yanına Gitmeyin Bırakın O Gelsin ______________ 23.04.2011 Tarihinden İtibaren Hizmet Veriyoruz |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
12.06.2011, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: hemen bi yöntem bulayım buyrun:
kankama söylerim sağ gözüme benimle sol gözüme çıkarmısın yazdırırım (göz kapaklarıma) kızın yanına giderim yüzüme dikkatli bakarsan birşey anlatmaya çalışıyor derim gözlerimi kaparım 3 sn sonrada kollarımı açarım |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.06.2011, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: yusufberki yazmış: hemen bi yöntem bulayım buyrun:
kankama söylerim sağ gözüme benimle sol gözüme çıkarmısın yazdırırım (göz kapaklarıma) kızın yanına giderim yüzüme dikkatli bakarsan birşey anlatmaya çalışıyor derim gözlerimi kaparım 3 sn sonrada kollarımı açarım
beğenenler tşk
Değişik bir yöntem ama gözlerin kapalı iken dayak yeme ihtimalin var. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
12.06.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: yusufberki yazmış: yusufberki yazmış: hemen bi yöntem bulayım buyrun:
kankama söylerim sağ gözüme benimle sol gözüme çıkarmısın yazdırırım (göz kapaklarıma) kızın yanına giderim yüzüme dikkatli bakarsan birşey anlatmaya çalışıyor derim gözlerimi kaparım 3 sn sonrada kollarımı açarım
beğenenler tşk
Değişik bir yöntem ama gözlerin kapalı iken dayak yeme ihtimalin var. Beni Sevmeyen Ölsün ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
16.08.2011, 07:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: yusufberki yazmış: yusufberki yazmış: hemen bi yöntem bulayım buyrun:
beğenenler tşk
Değişik bir yöntem ama gözlerin kapalı iken dayak yeme ihtimalin var. |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2011, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nptmusic yazmış: Sonra elini kaldırdığı gibi senin |
|
↑
|
|
|
-
korany
Aktif Üye
|
16.08.2011, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Onyadığım Oyunlar:
Counter Strike, SAMP (Gta san andreası online), RC Cars, NFS Underground 2 genelde drift yaparım(Yüksek skorlarım var.)
Bir kıza teklif etmeye gelincede yani gidip yüz yüze konuşman daha doğru olur. Yüz yüze teklif etmeden öncede kızla normal arkadaşmış gibi birkaç kez buluş yüz yüze konuş biraz sonrada kendin teklif edersin yüzüne bu çok zor bi şey değil öyle görünsede. İyi şanslar dilerim kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
16.08.2011, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nptmusic yazmış: Bende utangaçtım forumdakiler bilir ama sana bir fikir vereyim en yakın arkadaşınla nasıl konuşuyorsan onunla öyle konuş küçük iltifatlar et ama aşırıya kaçma sabah kalktığında ilk işi seni aramak olur işte o zaman seni sevdiğini anlarsın onu bir yere davet et
gelince eline bir kaç tane papatya al ( kızlar sever ayrıca bulması kolay ) ve ona benimle çıkar mısın de boynuna sarılacaktır
Bana versen yolar kafana atarım o papatyaları ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
27.08.2011, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bykotuson-yazilim
Acemi Üye
|
28.08.2011, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Git benimle çıkar mısın de, evet derse tamam ama hayır derse gülmeye başla dalga geçerek harbiden inandın mı la de ben ve sen olamaz böyle bişey ayakları yap yanında biri varsa duydun mu la inanmış fln de ona. dava kapansın. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
28.08.2011, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bykotuson-yazilim yazmış: Git benimle çıkar mısın de, evet derse tamam ama hayır derse gülmeye başla dalga geçerek harbiden inandın mı la de ben ve sen olamaz böyle bişey ayakları yap yanında biri varsa duydun mu la inanmış fln de ona. dava kapansın. hahaha helaaaal ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|