Yazar |
Mesaj |
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.08.2011, 07:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu Öneriler Bölümünde Paylaşsanız Daha Doğru Olurdu .. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
15.08.2011, 07:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Bunu Öneriler Bölümünde Paylaşsanız Daha Doğru Olurdu ..
Bu bir öneri değil.. Sadece eğlence amaçlı yapılmış bir çalışma.. Sizlerde böyle çalışmalar eklerseniz belki forum biraz canlanır |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
15.08.2011, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: aykut-servis yazmış: Bunu Öneriler Bölümünde Paylaşsanız Daha Doğru Olurdu ..
Bu bir öneri değil.. Sadece eğlence amaçlı yapılmış bir çalışma.. Sizlerde böyle çalışmalar eklerseniz belki forum biraz canlanır
sammıyoruz forumda biz ve bizim gibi forum sever arkadaşlardan başka kimse yok ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
15.08.2011, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ellerine sağlık kardeşim.Benim elimden gelmiyor yoksa bende yapardım. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
15.08.2011, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: grafikdizayn yazmış: aykut-servis yazmış: Bunu Öneriler Bölümünde Paylaşsanız Daha Doğru Olurdu ..
Bu bir öneri değil.. Sadece eğlence amaçlı yapılmış bir çalışma.. Sizlerde böyle çalışmalar eklerseniz belki forum biraz canlanır
sammıyoruz forumda biz ve bizim gibi forum sever arkadaşlardan başka kimse yok
Aslında şu zihniyetten vazgeçsek ve henüz yeni olanlara da bir şeyler öğretmeye çalışsak herkes yardımsever-forumsever olur
1bsinifiyiz yazmış: Ellerine sağlık kardeşim.Benim elimden gelmiyor yoksa bende yapardım.
Abla olsun elinden geldiğince bir şeyler çiz yeter Amaç destek olmak |
|
↑
|
|
|
-
einsteinamca
Acemi Üye
|
15.08.2011, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu amacından sapmış gibi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
15.08.2011, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında ben beğendim...
Yeni ifadelerin eklenmesi güzel olur |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
15.08.2011, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni bir çalışma.. Sizlerden de çalışmalarınızı bekliyorum...
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
15.08.2011, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Yeni bir çalışma.. Sizlerden de çalışmalarınızı bekliyorum...
Valla işte en kullanışlı olay bu.2 saat nereye yazılmış bu yorum diye aranmıyacağız... ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
15.08.2011, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: grafikdizayn yazmış: Yeni bir çalışma.. Sizlerden de çalışmalarınızı bekliyorum...
Valla işte en kullanışlı olay bu.2 saat nereye yazılmış bu yorum diye aranmıyacağız...
Evet.. Benimde en çok istediğim olay... Sizlerde paylaşımlarınızı eksik etmeyin. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
15.08.2011, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı diye hatırlıyorum ben dahil arkadaşalar 15-20 sayfa edit paylaşmıştık çokda tutulmuştu o başlık ama ismini unuttuğum için bulamadım |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
15.08.2011, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: yusufberki yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı diye hatırlıyorum ben dahil arkadaşalar 15-20 sayfa edit paylaşmıştık çokda tutulmuştu o başlık ama ismini unuttuğum için bulamadım
4 ay geçtiği için yeni başlık açtım zaten.. Tekrar canlandırmanın bir anlamı yok |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
15.08.2011, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: yusufberki yazmış: yusufberki yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı diye hatırlıyorum ben dahil arkadaşalar 15-20 sayfa edit paylaşmıştık çokda tutulmuştu o başlık ama ismini unuttuğum için bulamadım
4 ay geçtiği için yeni başlık açtım zaten.. Tekrar canlandırmanın bir anlamı yok zaten ben daha fazlasını orda bulabilirsiniz demek için yolladım linki ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
|