Yazar |
Mesaj |
-

dogakorumakulubu
Aktif Üye
|
26.07.2011, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: yaptıgım şey güzel bişi değil ama yinede itiraf edeyim bi keresinde ilk okulda iken karnem kırıktı tabi sonra dan düzelttım notlarımı ama neyse kırık olan karnemi taka da olsa yazıcımın fotokopi kısmına koyup fotokopisini çekmiştim ondan sonra da kırık olan notlarımı bilgisayardan düzeltip anlaşılmasın diye hani a4 kağıtların kalın olanı varya biraz kartonu andıran onla çıkartıp gerçek karne haline getirdim sonra evde annemle babama göstermiştim karnemi.O gün de bir yenisi olan bilgisayarıma kavuşmuştum
Çakall  Hayırlı olsun  |
|
↑
|
|
 |
-

dogakorumakulubu
Aktif Üye
|
26.07.2011, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İtiraf ediyorum;
Bedava-Sitem'de kaç siteniz var diye konu açılmıştı o yazıyı yazdığım tam saçmalıktı kendimede yakıştıramamıştım bir sitem var diye yazmıştım bundan önce bir site daha kullandım fakat o rağbet görmedi buda görüyor diye değil sevdiğim için silmiyorum.Öteki sitem güncel bir siteydi tasarım felan her şeyi başkasından kullanıyordum yazılarımı kendim yazıyordum yani şuan yaptığım gibi
Yapılan yorumlar çok güldürücü
Bu arada kız kaçıran vardı evet bende patlatmıştım toplasan beş tane olmaz fakat  |
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
26.07.2011, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
26.07.2011, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-platformu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2011, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
28.07.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
icon-diyari yazmış: La 8. Sınıftayken
1 Kıza Çıkma Teklifi Ettim
O Kesmedi Birine Daha Ettim
Oda Kesmedi Birine Daha
Sonra 3üde Kabul Etti.. Hepside Öğrendi Beni, Bi Güzel Haşladılardı
Oh haketmişsin!  ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
 |
-

ogrenciyis
Acemi Üye
|
28.07.2011, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Annemin sabah hazırlayıp gittiği yumurtaları poşetle sarkıtıp bahçedeki kediye yediriyorum. Yumurtaymış. peeh. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

radyobahcesi
Acemi Üye
|
28.07.2011, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İtiraf ediyorum !
2006 Yılında tüm Playstation maçlarımda şike yaptım |
|
↑
|
|
 |
-

1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
28.07.2011, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ogrenciyis yazmış: Annemin sabah hazırlayıp gittiği yumurtaları poşetle sarkıtıp bahçedeki kediye yediriyorum. Yumurtaymış. peeh.
Yazıklar olsun.Bir anne olarak seni kınıyorum.Anneni bir tanısaydım görürdün sen  ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
31.07.2011, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İtiraf Ediyorum Galiba 2010 Muydu, 2011 Miydi Yeni Çıkan PesLerden Kendi oyunumu seçerken otamatiğe aldım. Arkadaşta tabi Normali Seçti Bilmiyor ki öyle bişey var  Tabiki otamatik Daha iyi oynadığı İçin en az 5 tane attı Zavallım Atamadı Oyun koluyla oynamış Gibi yapıyorum ah kaçırdım vs.  Ne Günlerdi ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
 |
-

muazbin
Aktif Üye
|
31.07.2011, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

webmaster96
Acemi Üye
|
02.08.2011, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: asdf |
|
|
kız arkadaşımla............................. |
|
↑
|
|
 |
-

berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 06:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: asdf |
|
|
webmaster96 yazmış: kız arkadaşımla............................. oha aile var  |
|
↑
|
|
 |
-

aktif-kod
Acemi Üye
|
14.08.2011, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
burada açıkça yemin ediyorum 100 den fazla msn 50 civarı facebook 16 site
7 gmail adresi kırdım.bu msn lerin büyük çoğunluğu kurum ve kuruluşlara ait:D |
|
↑
|
|
 |
-

muazbin
Aktif Üye
|
14.08.2011, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-kod yazmış: burada açıkça yemin ediyorum 100 den fazla msn 50 civarı facebook 16 site
7 gmail adresi kırdım.bu msn lerin büyük çoğunluğu kurum ve kuruluşlara ait:D
yuh  |
|
↑
|
|
 |
|