Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.07.2011, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
yaptıgım şey güzel bişi değil ama yinede itiraf edeyim bi keresinde ilk okulda iken karnem kırıktı tabi sonra dan düzelttım notlarımı ama neyse kırık olan karnemi taka da olsa yazıcımın fotokopi kısmına koyup fotokopisini çekmiştim ondan sonra da kırık olan notlarımı bilgisayardan düzeltip anlaşılmasın diye hani a4 kağıtların kalın olanı varya biraz kartonu andıran Smile onla çıkartıp gerçek karne haline getirdim sonra evde annemle babama göstermiştim karnemi.O gün de bir yenisi olan bilgisayarıma kavuşmuştum Mr. Green Mr. Green

Çakall Very Happy Hayırlı olsun Very Happy
Mesaj26.07.2011, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

İtiraf ediyorum;
Bedava-Sitem'de kaç siteniz var diye konu açılmıştı o yazıyı yazdığım tam saçmalıktı kendimede yakıştıramamıştım bir sitem var diye yazmıştım bundan önce bir site daha kullandım fakat o rağbet görmedi buda görüyor diye değil sevdiğim için silmiyorum.Öteki sitem güncel bir siteydi tasarım felan her şeyi başkasından kullanıyordum yazılarımı kendim yazıyordum yani şuan yaptığım gibi Smile

Yapılan yorumlar çok güldürücü Mr. Green
Bu arada kız kaçıran vardı evet bende patlatmıştım toplasan beş tane olmaz fakat Mr. Green
Mesaj26.07.2011, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

dogakorumakulubu yazmış:
energy26 yazmış:
yaptıgım şey güzel bişi değil ama yinede itiraf edeyim bi keresinde ilk okulda iken karnem kırıktı tabi sonra dan düzelttım notlarımı ama neyse kırık olan karnemi taka da olsa yazıcımın fotokopi kısmına koyup fotokopisini çekmiştim ondan sonra da kırık olan notlarımı bilgisayardan düzeltip anlaşılmasın diye hani a4 kağıtların kalın olanı varya biraz kartonu andıran Smile onla çıkartıp gerçek karne haline getirdim sonra evde annemle babama göstermiştim karnemi.O gün de bir yenisi olan bilgisayarıma kavuşmuştum Mr. Green Mr. Green

Çakall Very Happy Hayırlı olsun Very Happy

saol Mr. Green Mr. Green

Mesaj26.07.2011, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

La 8. Sınıftayken

1 Kıza Çıkma Teklifi Ettim

O Kesmedi Birine Daha Ettim

Oda Kesmedi Birine Daha

Sonra 3üde Kabul Etti.. Hepside Öğrendi Beni, Bi Güzel Haşladılardı Razz Razz

Mesaj28.07.2011, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Smile Ben de itiraf ediyorum bu işe ilk başladığımda yani çok küçükken güzel sitelerin tasarımlarını çalıp paintle adımı yazıyodum ve kullanıyodum. Sonra da bu yaptığımın kötü bir şey olduğunu anladım ve bıraktım o işleri Smile
Mesaj28.07.2011, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-diyari yazmış:
La 8. Sınıftayken

1 Kıza Çıkma Teklifi Ettim

O Kesmedi Birine Daha Ettim

Oda Kesmedi Birine Daha

Sonra 3üde Kabul Etti.. Hepside Öğrendi Beni, Bi Güzel Haşladılardı Razz Razz

Oh haketmişsin! Mr. Green Mr. Green

M.Aslan
Mesaj28.07.2011, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Annemin sabah hazırlayıp gittiği yumurtaları poşetle sarkıtıp bahçedeki kediye yediriyorum. Yumurtaymış. peeh.
Mesaj28.07.2011, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

İtiraf ediyorum !

2006 Yılında tüm Playstation maçlarımda şike yaptım Mr. Green
Mesaj28.07.2011, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ogrenciyis yazmış:
Annemin sabah hazırlayıp gittiği yumurtaları poşetle sarkıtıp bahçedeki kediye yediriyorum. Yumurtaymış. peeh.

Yazıklar olsun.Bir anne olarak seni kınıyorum.Anneni bir tanısaydım görürdün sen Mr. Green Mr. Green Mr. Green

M.Aslan
Mesaj31.07.2011, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

İtiraf Ediyorum Galiba 2010 Muydu, 2011 Miydi Yeni Çıkan PesLerden Kendi oyunumu seçerken otamatiğe aldım. Arkadaşta tabi Normali Seçti Bilmiyor ki öyle bişey var Smile Tabiki otamatik Daha iyi oynadığı İçin en az 5 tane attı Zavallım Atamadı Oyun koluyla oynamış Gibi yapıyorum ah kaçırdım vs. Smile Ne Günlerdi
Mesaj31.07.2011, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

itiraff ediyorum ben gerçek mali müşavir deilimmmmmmmmm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mesaj02.08.2011, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu: asdf

kız arkadaşımla.............................
Mesaj05.08.2011, 06:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: asdf

webmaster96 yazmış:
kız arkadaşımla.............................
oha aile var Very Happy
Mesaj14.08.2011, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

burada açıkça yemin ediyorum 100 den fazla msn 50 civarı facebook 16 site
7 gmail adresi kırdım.bu msn lerin büyük çoğunluğu kurum ve kuruluşlara ait:D
Mesaj14.08.2011, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-kod yazmış:
burada açıkça yemin ediyorum 100 den fazla msn 50 civarı facebook 16 site
7 gmail adresi kırdım.bu msn lerin büyük çoğunluğu kurum ve kuruluşlara ait:D

yuh Mr. Green
Önceki mesajları göster: