Yazar |
Mesaj |
-
ilicanozel
Acemi Üye
|
09.08.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: ILICAN ÖZEL EĞİTİM OKULU SİTE DEĞERLENDİRMESİ Bİ OKUL İÇİN |
|
|
BU BİR RESMİ OKULUN SİTESİDİR NE GEREKİYOR BAŞKA AMA ÖNCELİKLE OKUL DÜZEYİNE UYGUN OLSUN VERDİĞİNİZ DEĞERLENDİRMELER OKULLA UYUMLU OLSUN ______________ karşılıklı reklam yapılır |
|
↑
|
|
|
-
ilicanozel
Acemi Üye
|
09.08.2011, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YORUM ATIN YA ______________ karşılıklı reklam yapılır |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
09.08.2011, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
tarihbulteni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2011, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
intro oşuma gitti ama sitenizin tasrımını değiştirmelisiniz bir ccs tasarım işinizi görür.BAŞARILAR ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilicanozel
Acemi Üye
|
09.08.2011, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihbulteni yazmış: intro oşuma gitti ama sitenizin tasrımını değiştirmelisiniz bir ccs tasarım işinizi görür.BAŞARILAR
TEŞEKKÜRLER AMA BANA UYGUN BİR CSS TASARIMI VERİRSENİZ SÜPER OLUCAK AMA İÇİNDE REKLAMOLMASIN NE ZAMAN BİR CSS TASARIMI BULSAM HEP REKLAM YAPANLARDAN EN ALTTA VEYA BİR YERİNDE KENDİ SİTESİ YAZIO ______________ karşılıklı reklam yapılır |
|
↑
|
|
|
-
tarihbulteni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2011, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilicanozel yazmış: tarihbulteni yazmış: intro oşuma gitti ama sitenizin tasrımını değiştirmelisiniz bir ccs tasarım işinizi görür.BAŞARILAR
TEŞEKKÜRLER AMA BANA UYGUN BİR CSS TASARIMI VERİRSENİZ SÜPER OLUCAK AMA İÇİNDE REKLAMOLMASIN NE ZAMAN BİR CSS TASARIMI BULSAM HEP REKLAM YAPANLARDAN EN ALTTA VEYA BİR YERİNDE KENDİ SİTESİ YAZIO bende yok ama bazı grafiker arkadaşların sitelerinde var ayrıca ccs bölümünde tasarım paylaşımları var.Burde reklamları siz kaldıracaksınız______________ |
|
↑
|
|
|
-
hdlfilmizle
Acemi Üye
|
09.08.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten bir okul için cok kotu durmakta tasarımsız bir site düşünemiyorum |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
09.08.2011, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hdlfilmizle yazmış: siten bir okul için cok kotu durmakta tasarımsız bir site düşünemiyorum
katılıyorum heryer heryerde. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
metin2pvpklavuzu
Aktif Üye
|
09.08.2011, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilicanozel
Acemi Üye
|
09.08.2011, 23:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihbulteni yazmış: ilicanozel yazmış: tarihbulteni yazmış: intro oşuma gitti ama sitenizin tasrımını değiştirmelisiniz bir ccs tasarım işinizi görür.BAŞARILAR
TEŞEKKÜRLER AMA BANA UYGUN BİR CSS TASARIMI VERİRSENİZ SÜPER OLUCAK AMA İÇİNDE REKLAMOLMASIN NE ZAMAN BİR CSS TASARIMI BULSAM HEP REKLAM YAPANLARDAN EN ALTTA VEYA BİR YERİNDE KENDİ SİTESİ YAZIO bende yok ama bazı grafiker arkadaşların sitelerinde var ayrıca ccs bölümünde tasarım paylaşımları var.Burde reklamları siz kaldıracaksınız
REKLAMLARI NASIL KALDIRABİLİRİM BİLMİYORUM KODLAR ÇOK KARISIK İÇİNİZDEN BU İŞLERDEN ANLAYAN VARSA İYİ OLUR BNM İÇİN REKLAMLARI KALDIRABİLECK ______________ karşılıklı reklam yapılır |
|
↑
|
|
|
|