Yazar |
Mesaj |
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
05.08.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Ben en çok kendime gülüyorum.Bi tasarımı eklemeyi beceremedim.Evrensel eğlence yada energy26 nın yerinde olsam beni boğardım.
yok abla ne demek.yapcaz sana tasarım sen pm at bana aklıma bi fikir geldi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
05.08.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abla sana tasarım kodlamıstım olmadımı ?______________
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
05.08.2011, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
05.08.2011, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adam haklı
Bu arada ben senin tasarımı ayarlayamadım.Menüleri düzenleyemedim.Dedim ben size benim neyime css!
Ne güzel gidiyom ben böyle işte.Böylede geliyo misafirler.
Yinede sağol ablası.Ellerin dert görmesin inş. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
efsane-arkiler
Aktif Üye
|
05.08.2011, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abla sen benle iletişime geç sana ben tasarım yapar içeriklerini de yerleştiririm =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
pckopat101
Acemi Üye
|
05.08.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış:
Dostum şöyle anlatıyım.Eğer bir kişi ban yemişse haksız yere yemez ve en iyi çözüm tabikide ban değildir.İlk olarak uyarılır,uyarıya dikkat edilmezse banlanılır.Ban süresi bittikten sonrada hala devam ederse sitesi silinir.
pchakkindabildikleriniz yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı ve kilitlenmişti tekrardan açmanın bir anlamı yok ve gene kilitlenecektirde
Forumun canlılığı adına bu başlık kilitlenmeyecektir.Açıkcası bende neler yazılacağını merak ediyorum..
hayır benim 2 sitemde haksız ban yedi |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
05.08.2011, 23:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pckopat101 yazmış: odev-arsivleri yazmış:
Dostum şöyle anlatıyım.Eğer bir kişi ban yemişse haksız yere yemez ve en iyi çözüm tabikide ban değildir.İlk olarak uyarılır,uyarıya dikkat edilmezse banlanılır.Ban süresi bittikten sonrada hala devam ederse sitesi silinir.
pchakkindabildikleriniz yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı ve kilitlenmişti tekrardan açmanın bir anlamı yok ve gene kilitlenecektirde
Forumun canlılığı adına bu başlık kilitlenmeyecektir.Açıkcası bende neler yazılacağını merak ediyorum..
hayır benim 2 sitemde haksız ban yedi
g.o ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
canlidestekk
Acemi Üye
|
07.08.2011, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda durduk yere küfür edenlere çok gülerim gamesatis.com.tr.gg gibi siteler alıyolar ona çok gülerim süpervideoizle.tr.gg gibisinden site alırlar içine bir bakarsın "Merhaba,Sayfana girişten bu metini değiştirebilirsin" |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yougars
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
canlidestekk
Acemi Üye
|
07.08.2011, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sesli güldüm |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu bir efsaneeeeeeeee
forum aramasından başka bulmaya çalışcam. bulursam yollarım. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mikrovizyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız Bunun Neresi Komik Dosttum ? ______________ Forum imzanız kurallara aykırıdır..
@agasu06 |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
07.08.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|