Yazar |
Mesaj |
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.08.2011, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: bilgiliwebnet yazmış: systemwarez : Sözlerinize Dikkat EDİNİZ..!
Sonra Uyarmadı Banladılar , sitem neden silindi gibi şikayetlerde Bulunmayın.
ya şu siteye banlayın gitsin herkeze dalaşıyor banada dalaşıyor.hemde b-sden olmayan siteleri forumda reklam yapıyor.
kime dalaştım sana neden dalaşayım ? neden bana ban atılmasını istiyorsun ? saçma ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
kilruge
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
ebrar-spor
Aktif Üye
|
05.08.2011, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihbulteni yazmış: ne yetenekler varmış aynen |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
05.08.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: baks-bani yazmış: bilgiliwebnet yazmış: systemwarez : Sözlerinize Dikkat EDİNİZ..!
Sonra Uyarmadı Banladılar , sitem neden silindi gibi şikayetlerde Bulunmayın.
ya şu siteye banlayın gitsin herkeze dalaşıyor banada dalaşıyor.hemde b-sden olmayan siteleri forumda reklam yapıyor.
kime dalaştım sana neden dalaşayım ? neden bana ban atılmasını istiyorsun ? saçma
Küfür etmişsiniz. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
05.08.2011, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aday Arkadaşlara Başarılar Keşke Benımde Zamanım Olsaydı Aday Olabilseydim Yardım Etmeyi Seven Biri Olarak Çok Az Olan Grafik Bilgimi Siz Degerli Üyelerle Paylaşmak İsterdim Neyse Seçilen Arkadaşlara Kolay Gelsin İyi Forumlar Bedava Sitem Ailesi:)______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
05.08.2011, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hala sonuçlar açıklanmadı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kilruge
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Aday Arkadaşlara Başarılar Keşke Benımde Zamanım Olsaydı Aday Olabilseydim Yardım Etmeyi Seven Biri Olarak Çok Az Olan Grafik Bilgimi Siz Degerli Üyelerle Paylaşmak İsterdim Neyse Seçilen Arkadaşlara Kolay Gelsin İyi Forumlar Bedava Sitem Ailesi:)
kısmet seni biliyorum dostum başarılar hayatında.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
05.08.2011, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Umarım herşey gönlünüzce olur.Hakkeden kazansın. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
06.08.2011, 04:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kilruge yazmış: catlak-site55 yazmış: Aday Arkadaşlara Başarılar Keşke Benımde Zamanım Olsaydı Aday Olabilseydim Yardım Etmeyi Seven Biri Olarak Çok Az Olan Grafik Bilgimi Siz Degerli Üyelerle Paylaşmak İsterdim Neyse Seçilen Arkadaşlara Kolay Gelsin İyi Forumlar Bedava Sitem Ailesi:)
kısmet seni biliyorum dostum başarılar hayatında.. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
06.08.2011, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Unutulmadiginizi dile getirmek istedim.
Çok az kaldı arkadaslar.
Anlayışınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi forumlar dilerim. ua1905ua ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
vertolet
Acemi Üye
|
06.08.2011, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Merhaba.
Unutulmadiginizi dile getirmek istedim.
Çok az kaldı arkadaslar.
Anlayışınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi forumlar dilerim. ua1905ua |
|
↑
|
|
|
-
gultenyilmaz
Acemi Üye
|
06.08.2011, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha Yeni Yaptığım Çalışmam
Site İsmi: GultenYilmaz.Tr.Gg
Grafik Çalışma İsmi: Kronos_CW
Neden Seçilmek İstiyorsun: Bedava-Sitem ile Uğraşmayı ve Css Tasarım Çizip Kodlamayı Seviyorum.Siteme Yaptığım Onlarca Çalışmam Var Ancak En Güzellerinden Biri de BU
Ön İzleme : Sitemde Şu Anda Bulunan Bir Çalışmam |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
07.08.2011, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site-ismi: www.yusufberki.tr.gg
Grafiker calismasi: Uçan balon
NOT: resimdeki iconlar bana aittir çalışmada uçan balonlara takılı ismim şeklinde yapacaktım bukadar oldu =)
Neden secilmek istiyorsun: ben 2009 dan beri bedava-sitem deyim ve yaklaşık 1 yıldır photoshop ile uğraşıyorum 2 yıl sadece yaptığım istekler üzerine sitemi düzenledim yani istek yapan kişinin nasıl birşey istediğini anlayabiliyorum ve bu şekilde istek sahibine istediği şekilde yardımı yapabilirim ayrıca bilgisayar başında çok zaman geçiriyorum günümün nerdeyse yarısını burada geçiriyorum isteklere aktif bir şekilde cevap verebileceğimi düşünüyorum ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
07.08.2011, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
07.08.2011, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu gününü sayarsak 15 gün oldu hayla açıklanmadı açıklanacak mı sonuçlar ?______________
|
|
↑
|
|
|
|