Yazar |
Mesaj |
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
02.08.2011, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: Sitemi Değerlendirin l Gizemlibilgim |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2011, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site çok karışık ne ararsan var Biraz düzenle ve tasarımı değiştir |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
02.08.2011, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyuntutsagi yazmış: Site çok karışık ne ararsan var Biraz düzenle ve tasarımı değiştir
Karışık mı ? Nasıl yani tüm konular alt alta ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2011, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizemlibilgim yazmış: oyuntutsagi yazmış: Site çok karışık ne ararsan var Biraz düzenle ve tasarımı değiştir
Karışık mı ? Nasıl yani tüm konular alt alta
İşte o yüzden çok fazla sayfa var |
|
↑
|
|
|
-
eminemturkey
Acemi Üye
|
02.08.2011, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitende trojan virüs var |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
02.08.2011, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eminemturkey yazmış: sitende trojan virüs var
nasıl :S ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egiticibilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2011, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Menü soldan aşağıya doğru uzamış. Siteniz için bu durum güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bence tasarımınızı CSS yaparsanız bu durum ortadan kalkar. Siteniz içerik olarak dopdolu. Acil iyi bir CSS tasarım bulmalısınız. İyi çalışmalar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2011, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egiticibilgi yazmış: Menü soldan aşağıya doğru uzamış. Siteniz için bu durum güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bence tasarımınızı CSS yaparsanız bu durum ortadan kalkar. Siteniz içerik olarak dopdolu. Acil iyi bir CSS tasarım bulmalısınız. İyi çalışmalar...
aynen katiliyorum... ______________
Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
02.08.2011, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egiticibilgi yazmış: Menü soldan aşağıya doğru uzamış. Siteniz için bu durum güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bence tasarımınızı CSS yaparsanız bu durum ortadan kalkar. Siteniz içerik olarak dopdolu. Acil iyi bir CSS tasarım bulmalısınız. İyi çalışmalar...
Arkadaşlar css tasarımı çok düşündüm fakat sayfalarım aşırı fazla css tasarım 2 sene ugrastırır diye düşünüyorum. Ve hergün yeni bilgide ekleniyor. Bu iş bitmez. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
02.08.2011, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitende gercekten cok bılgı var ama bıraz karısık bıde tasarımı bıraz kotu ayrıca menu tuslarının arka plan rengınıde degısmelısın okumak bıraz zor eyer bunları yaparsan sıtene daha fazla kısı gelır |
|
↑
|
|
|
-
ramazan-altintop
Aktif Üye
|
02.08.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok karışık siten var. ne ararsan var.gizemli bilgiler ekle |
|
↑
|
|
|
-
gizemlibilgim
Aktif Üye
|
02.08.2011, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: sitende gercekten cok bılgı var ama bıraz karısık bıde tasarımı bıraz kotu ayrıca menu tuslarının arka plan rengınıde degısmelısın okumak bıraz zor eyer bunları yaparsan sıtene daha fazla kısı gelır
Bu mesajı iletişimdende birçok kişiden aldım. Yazıları okumak için zorlanıyoruz diye. Neyse değiştirdim. Şimdi Gayet net.
çok karışık siten var. Very Happy ne ararsan var.gizemli bilgiler ekle Very Happy
pinoki yazmış: çok karışık siten var. Very Happy ne ararsan var.gizemli bilgiler ekle Very Happy
Gizemlibilgiler ekli işte ______________ |
|
↑
|
|
|
|