Yazar |
Mesaj |
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış: bütün görselleri arkaplan dahil Microsoft Office PowerPoint 2003 te yaptım ve buna rahmet rahmet hızla yazdğım için olmuş rağmen olacaktı. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
29.07.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şuana kadar ( kendi tr.gg sitem de dahil ) karşıma 10/6 yı geçecek bir site cıkmadı
benim fikrim böyle ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca4
Aktif Üye
|
30.07.2011, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: şuana kadar ( kendi tr.gg sitem de dahil ) karşıma 10/6 yı geçecek bir site cıkmadı
benim fikrim böyle
idare eder.______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca4 yazmış: sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: şuana kadar ( kendi tr.gg sitem de dahil ) karşıma 10/6 yı geçecek bir site cıkmadı
benim fikrim böyle
idare eder.
teşekkürler. ama ben gayet güzel olduğunu düşünüyorum. yanlışlıkla tıklamalar çokca olabilir. benim görüşüm başarılı olduğu yönünde. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: şuana kadar ( kendi tr.gg sitem de dahil ) karşıma 10/6 yı geçecek bir site cıkmadı
benim fikrim böyle
Tavsiyem türkçe karakterli sayfa açmamanız adres kötü gözüküyor
ç yerine c
ş yerine s
ı yerine i gibi |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyuntutsagi yazmış: sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: şuana kadar ( kendi tr.gg sitem de dahil ) karşıma 10/6 yı geçecek bir site cıkmadı
benim fikrim böyle
Tavsiyem türkçe karakterli sayfa açmamanız adres kötü gözüküyor
ç yerine c
ş yerine s
ı yerine i gibi
bunu bende biliyordum ama eski tasarımımın buradasınız bölümü kötü gözüküyordu öyle olunca. ama yeni tasarımda böyle bir dert yok. yeni sayfalarımı buna göre düzenleyeceğim. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncelleme: tasarım yenilendi. desrler sayfası silindi. uygulamalar bölümü %80 bitti. kelimeler sayfamız bitti. ve gramer hazırlanmaya başladı. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
31.07.2011, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıdaki verilen linklere verilecek en güzel cevap şudur ( bence )
görselligi arka planda tutuyorsun buda seni 1 degil 10 adım geri itiyor
cok soluk renkler kullanıyorsun aşırı sade biraz daha göze hitap et ardından içerigi artır ( ne kadar artırabılırsın orası meçhul )
______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: Yukarıdaki verilen linklere verilecek en güzel cevap şudur ( bence )
cok soluk renkler kullanıyorsun aşırı sade biraz daha göze hitap et ardından içerigi artır ( ne kadar artırabılırsın orası meçhul )
içeriği arttırmayacağım. sadece sayfalarım üzerinden öteki siteme yönlendirme yapacağım.
örnek: http://sanal-ingilizce.tr.gg/Vocabulary.htm______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
31.07.2011, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: Yukarıdaki verilen linklere verilecek en güzel cevap şudur ( bence )
içeriği arttırmayacağım. sadece sayfalarım üzerinden öteki siteme yönlendirme yapacağım.
örnek: http://sanal-ingilizce.tr.gg/Vocabulary.htm
ben yapacagım yorumu yaptım benden bu kadar
başarılar diliyorum ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2011, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: sanal-ingilizce yazmış: systemwarez yazmış: Yukarıdaki verilen linklere verilecek en güzel cevap şudur ( bence )
örnek: http://sanal-ingilizce.tr.gg/Vocabulary.htm
ben yapacagım yorumu yaptım benden bu kadar
başarılar diliyorum
eee. bende teşekkür ederim bari. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2011, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni tasarımı değerlendrien olmadı. eskisi mi iyidi yenisi mi? ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
|