Yazar |
Mesaj |
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2011, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: BS Reklamına Uyumlu Yeni Tasarım - Sade Ve Süper Görseller |
|
|
sanal-ingilizce kurulduğu günden beri (1 nisan 2010) yapmadığını yaptı. CSS tasarıma geçti. Şu an tasarım yenileniyor. içerik hazır ancak çok yakında içerikler yayına alınacak.
sanal-ingilizce ye ne ekleyebilirim. tasarımda nasıl değişiklikler yapabilirim. bu konuda yardımcı olursanız sanal-ingilizce çok daha iyi bir şekilde yayına girer.
sakın içerik yok tasarım bitmemiş vb şeyler söylemeyin. siteye girmeden değerlendirmede yapmayın ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncelleme: uygulamalar sayfası ve buna bağlı bölümler ile vocabulary sayfalarım tamamlanmıştır. bu bölümleride değerlendirebilirsiniz. ayrıca bs reklamını sorun etmeye gerek yok. tasarım bs reklamına göre düzenlendi. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
arsivimm
Aktif Üye
|
27.07.2011, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-siteye girmeden tasarım ve içerk yok diye yorum yapmayın demişin
-kardeş sitene girdim tasarımını gördüm ama içerik göremedim
-neyin değerlendirilmesini istiyosun ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2011, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arsivimm yazmış: -siteye girmeden tasarım ve içerk yok diye yorum yapmayın demişin
-kardeş sitene girdim tasarımını gördüm ama içerik göremedim
-neyin değerlendirilmesini istiyosun ?
ikinci yeri okuduysan belli bir içerik ekledim. oraları değerlendirin dedim.
ve birinye bölümdeki şu yazıyı okusaydın anlayabilirdin. sanal-ingilizce ye ne ekleyebilirim. tasarımda nasıl değişiklikler yapabilirim. bu konuda yardımcı olursanız sanal-ingilizce çok daha iyi bir şekilde yayına girer. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
tarihsozluk
Acemi Üye
|
29.07.2011, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o kadarda süper değil |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler. sizce daha güzel olması için ne yapmalıyım. ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
29.07.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarim geliştirilebilir fakat kodlamasi şahane |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
29.07.2011, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım içerik 10/ 0
başarılar ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
asiruhclanserver
Acemi Üye
|
29.07.2011, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir sidebar işi hallediyor güzel olmuş |
|
↑
|
|
|
-
bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
system sen varya hic iyi juri olamassin butun degerlendirmelerine baktim cok acimassin ______________
Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk |
|
↑
|
|
|
-
tarihsozluk
Acemi Üye
|
29.07.2011, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgidoluyuz yazmış: system sen varya hic iyi juri olamassin butun degerlendirmelerine baktim cok acimassin
bence acımasız değil emeğe saygısı yok |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alimengu yazmış: Tasarim geliştirilebilir fakat kodlamasi şahane
tasarıma çok önem vermiyorum. kullanışlı olması yeterli. BS Reklamına tamamen uyumlu yaptım.
@systemwarez teşekkürler. peki nasıl daha iyi yapabilirim. ben önerilerinizi bekliyorum. çünkü şu an beta da ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
sosyalbilgiler8
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence bu tasarımı hemen degiştir ziyaretçiler bu tasarımdan çok haz almazlar giibi basit klasik bir taarım ve guzel içeriklerle çok sayıda ziyaretçi ednebiliirsin basarılar |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
29.07.2011, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önce bunu PS de güzel bir şekilde yapmanı tavsi ederim sadece bunla kalmıyor bütün siteyi baştan aşşagı duzenle ortalama 4-5 ay ugras sonra degerlendirme başlıgı aç
Başarılar______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2011, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bütün görselleri arkaplan dahil Microsoft Office PowerPoint 2003 te yaptım ve buna rahmet özellikle arkaplan ve uygulamar sayfamdaki görselleri başarılı yaptığımı düşünüyorum.
siteye içerik eklemeyeceğim sadece içerik linkleri blogger daki siteme yönlendireceğim. vocabulary sayfama bakarsan anlayabilirsiniz.
ben kötü değerlendirme yapanlara kızmıyorum bu sizin görüşünüzdür ve ben buna saygı duyarım. ama ben emeğe saygı duymayanları hiç sevmem. arkaplan boyutunu hazırlamak için çok uğraştım. bence bu bile güzel.
ve de sitemde hiçbir css yok. bi arkaplan var. tasarımın üztündeki yazı bölümüne yapılmış linkler var. o kadar
ayrıca reklam yerleşimlerinide değerlendirebilirsiniz.
iyi günler. okumaya üşendiyseniz anlayışla karşılarım.______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
|