Yazar |
Mesaj |
-

ozgurce-paylas
Acemi Üye
|
25.07.2011, 06:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Tek Grafik Yarışmasımı Olsun Hayır Mesela Şiir.Makale. Kompozisyon Felan 1 Konu Belirleni O Konu Hakkında Kim Daha iyi şiir yazabilirse vb Bence |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
25.07.2011, 06:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurce-paylas yazmış: Arkadaşlar Tek Grafik Yarışmasımı Olsun Hayır Mesela Şiir.Makale. Kompozisyon Felan 1 Konu Belirleni O Konu Hakkında Kim Daha iyi şiir yazabilirse vb Bence
Ben şiir Yaptım. ama Fazla Katılım olmamıştı.
Ama Siz istediğin Yeter bir Daha Yaparız.  |
|
↑
|
|
 |
-

ozgurce-paylas
Acemi Üye
|
25.07.2011, 06:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Örnek Verdim Sadece |
|
↑
|
|
 |
-

mikrovizyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.07.2011, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkasından Konuşmak Gibi Olmasın Gececi40 Bana Ban Attı Bende Ona Neden Sordum Özelden Çok Artistlik Yapıyosun Dedi Bunu Başka Forum Sitelerinde Bile Ban Atmıyolar Anlayamadım Doğrusu. |
|
↑
|
|
 |
-

mikrovizyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.07.2011, 06:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: ozgurce-paylas yazmış: Arkadaşlar Tek Grafik Yarışmasımı Olsun Hayır Mesela Şiir.Makale. Kompozisyon Felan 1 Konu Belirleni O Konu Hakkında Kim Daha iyi şiir yazabilirse vb Bence
Ben şiir Yaptım. ama Fazla Katılım olmamıştı.
Ama Siz istediğin Yeter bir Daha Yaparız.
Artık Haftanın Siteside Seçilmiyo Ben Tek Foruma Sitemi Değerlendiriyolar Ve CSS Bölümünde İstekte Bulundum O Yuzden Gırıyorum Hocam Bari Haftanın Sitesini Kaldırmasaydınız  1 Hafta Oldu Dedim Kesin Ben Olacam (Şak =))) Ama Forumu Canlandırmak İçin Yarışma İyi Fikir.
Mesala En İyi Tasarım Kimin En İyi İçerik Hangi Sitede En İyi Site Hangisi Gibi Anketler Olabilir.
Çünkü Herkes En İyi Site Değil Mesala ICe-Blue Kullananlarda O Kadar İçerik Var Ki Tasaarıma Girmeyecekleri İçin İçerik Kullanacaklar Yani Böyle Yarışmalar Olabailir...
 En İyi Tasarım Hangi Sitenin
 En İyi İçerik Hangi Sitenin
 En İyi Site Hangi Site |
|
↑
|
|
 |
-

htmlkod
Aktif Üye
|
25.07.2011, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

miss-grafiker
Acemi Üye
|
25.07.2011, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlkod yazmış: Reklamlar gerçekten iş bozuyor
Reklam Olmassa Bedava-Sitem Olmaz
Bir Düşünün O Kadar Sunucu Parası O Kadar Çalışan.. |
|
↑
|
|
 |
-

htmlkod
Aktif Üye
|
25.07.2011, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miss-grafiker yazmış: htmlkod yazmış: Reklamlar gerçekten iş bozuyor
Bir Düşünün O Kadar Sunucu Parası O Kadar Çalışan.. |
|
↑
|
|
 |
-

miss-grafiker
Acemi Üye
|
25.07.2011, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlkod yazmış: miss-grafiker yazmış: htmlkod yazmış: Reklamlar gerçekten iş bozuyor
Bir Düşünün O Kadar Sunucu Parası O Kadar Çalışan..
Sanırım Bedavasitemin eski halini görmemişsiniz. Eskisi gibi text reklamlar olsa nekadar güzel olur
Ben Bedava Sitemde yeniyim henüz..ama reklamlar bir sitenin kazanç kaynağıdır..unutmayın |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
25.07.2011, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurce-paylas yazmış: Ben Örnek Verdim Sadece
ôrnek vermeniz en dogal hakkinizdir.  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
25.07.2011, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: Dostlarım o zamanlarla tek fark, herkes kendini profesyonel ilan etti. Eskiden biz birilerini onure ederdik, şimdi herkes kendi sitesinde profesyoneliz, sözler yazılar bilmem ne peşindeler..
Yeni gelen arkadaşlar o zamanda vardı şimdi de var, eğer eskisi gibi olunmasını istiyorsak, tekrar yardıma başlanmalı, katı kuralları kullanarak bunun burası yeri değil diyip kestirip atmaktansa o kişiyi kazanmaya çalışılmalıdır..
İlk geldiğinizde neyin nerde olduğunu sizde bilmiyordunuz bizde bilmiyorduk herkes bilmiyordu, herkes geçtiği yolları unutmamalı. Üyeler kuralları okusun gelsin diyor bi çok kişi, işte serbest bölge şunun için bilmem ne için var deniliyor ama, cevabı verirsin o kişiyi kazanırsın özelden de uyarırsın. Herkes bilmem kendini bir şey zannederek ahkam kesiyor, bundan kaybediyoruz.
Hayırlı geceler..
Ne demişler abi? Profosyonel olduğunu zannettiğin alanda sana acemi olduğunu gösteririm.  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.07.2011, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
İşte kimseyi kaybetmek istemeyiz, birileri konuşsun dursun kendi vicdanı elbet bir gün onu susturacaktır kardeşim..  |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
25.07.2011, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: İşte kimseyi kaybetmek istemeyiz, birileri konuşsun dursun kendi vicdanı elbet bir gün onu susturacaktır kardeşim..
Sonuna kadar katılıyorum abi.  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
|