Yazar |
Mesaj |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurce-paylas yazmış: Benimde 1 Önerim Var
Çoğu Güzel isimler alınmış mesela şöle olsa 6 ay girmeyen biri siteye kişiye mesaj atsalar siteniz 72 veya Tarih deiştirilebilir gün içerisinde kapatılacaktır ve kapatılan siteler geri dönüşüme girmeli mesela başka bir kişi alabilmeli o ismi benim kanatimce
örnek
ben bu siteye 2 yıldır bakıyorum hiç bir deişlik yok http://www.diyabakir.tr.gg/
Ben Kendi Önerimi Söyledim
Bu konu defalarca tartisildi, önerildi. Bir kisim ilerliyen zamanda bu mümkün olacaktir aciklamalarinda bulundu.
Fakat böyle birsey söz konusu degil. Bu mümkün degildir.Ûzgünüm  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

ozgurce-paylas
Acemi Üye
|
24.07.2011, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Kirliliktir :  |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten eskilere dönülecekse bende varım arkadaşlar .. Ban konusuna gelince gerçekten çok şikayet var .. Ama ua1905ua modumunda dediği kimi bunu bütün moderatörler yapmıyor .. |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurce-paylas yazmış: Bence Kirliliktir :
Size katilmiyorum degil. ôrnek Galatasaray adli siteyi isterdim fakat mümkün degil.
ûzücü bir durum fakat elimizden birsey gelmez. Ûzgünüm.
Fakat istedigin site silinmedigse sahipiyle görüsmegi deniye bilirsin.
Ondan siteyi devr alabilmenin mümkün olup olmadigi hakkinda görüse bilirsiniz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fifa-12 yazmış: Senelerdir aynı laflar aynı kampanyalar aynı vaatler bs neden böyle bs neden şöyle.. anlayın artık bu forum DÜ-ZEL-MEZ
Zoru Başarırız Biz ..
İMKANSIZ sadece Biraz Zaman Alır
Anlamışındır umarım 
En son bilgiliwebnet tarafından 24.07.2011 20:41:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: Gerçekten eskilere dönülecekse bende varım arkadaşlar .. Ban konusuna gelince gerçekten çok şikayet var .. Ama ua1905ua modumunda dediği kimi bunu bütün moderatörler yapmıyor ..
Eskiyi unutmak gerekir yeni bir olusumun pesine düsmemiz gerekir.
Ve bu mantik üzerinden yol alip yeni gelecegimizi kurarak birsey elde ede biliriz
Eski zaman ani olarak kalir. Artik sene 2011 Yeni bir olusumun kurulmasi gerekir.
Bunu da aramiza yeni gelen arkadaslarla elde edebiliriz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 24.07.2011 20:42:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fifa-12 yazmış: Senelerdir aynı laflar aynı kampanyalar aynı vaatler bs neden böyle bs neden şöyle.. anlayın artık bu forum DÜ-ZEL-MEZ
.. Online sayısının azalması bence tamamen reklamlar .. Buradan ayrılanlar burada kendini geliştirdiği için profesyonel web siteleri açıyorlar .. Yani Reklamsız Reklam olsa bile onun kazancı kendine
Değişik aktiviteler forumun gelişmesinde etkendir .. Çünkü sitesine bakmaz kullanıcı fakat forumda takılır .. Mesela moderatör arkadaşlarımız onlar sitelerinden çok foruma bakıyor .. Bazı vefakar arkadaşlarımızı da unutmamak lazım .. |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: fifa-12 yazmış: Senelerdir aynı laflar aynı kampanyalar aynı vaatler bs neden böyle bs neden şöyle.. anlayın artık bu forum DÜ-ZEL-MEZ
.. Online sayısının azalması bence tamamen reklamlar .. Buradan ayrılanlar burada kendini geliştirdiği için profesyonel web siteleri açıyorlar .. Yani Reklamsız Reklam olsa bile onun kazancı kendine
Değişik aktiviteler forumun gelişmesinde etkendir .. Çünkü sitesine bakmaz kullanıcı fakat forumda takılır .. Mesela moderatör arkadaşlarımız onlar sitelerinden çok foruma bakıyor .. Bazı vefakar arkadaşlarımızı da unutmamak lazım ..
Güzel aciklama.  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fifa-12 yazmış: bilgiliwebnet yazmış: fifa-12 yazmış: Senelerdir aynı laflar aynı kampanyalar aynı vaatler bs neden böyle bs neden şöyle.. anlayın artık bu forum DÜ-ZEL-MEZ
Zoru Başarırız Biz ..
İMKANSIZ sadece Biraz Zaman Alır
Anlamışındır umarım
Bu laflarda çok kişinin azından döküldü
Benden hiç duydun mu ?
Diğerleri ilgilendirmez bizi. Bu forum Düzelecek ALLAH'ın izniyle..
Sizin ve Bizim Yardımlarımızla..
Hala inanmıyorsanız eğer :
Bir çok Forum var Onlarda Takılabilirsiniz. Bizim gibi Aile Ortamını bulamazsınız ama unutmayın..!  |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: ibrahmgun yazmış: fifa-12 yazmış: Senelerdir aynı laflar aynı kampanyalar aynı vaatler bs neden böyle bs neden şöyle.. anlayın artık bu forum DÜ-ZEL-MEZ
Değişik aktiviteler forumun gelişmesinde etkendir .. Çünkü sitesine bakmaz kullanıcı fakat forumda takılır .. Mesela moderatör arkadaşlarımız onlar sitelerinden çok foruma bakıyor .. Bazı vefakar arkadaşlarımızı da unutmamak lazım ..
Güzel aciklama.
Teşekkürler Abi Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz ..  |
|
↑
|
|
 |
-

ve-siir
Aktif Üye
|
24.07.2011, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yazmayacaktım ama yazdım.. Bakın bundan 1 yıl öncesine kadar forumda her an aktiftim... Sitem silindi.. ua1905ua daha ilk mesajında hatalı siteler 1. seferde affedilir dedi.. Hani? Sonra webloog silindi aynı şekilde.. Şimdi ise bs-blog.. Hadi 1. ve 2.'de hatam vardı diyelim.. Ama bs-blog ile tartışma açılan konuyu kapatmaya çalıştım ve sitem silindi.. Bakın BAN yemedim.. Sitem silindi...
Şimdi de bs'ye sadece günde 15 dakikamı ayırıyorum.. Onda da böyle mesajlara bakıyorum.. Allah izin verirse .com'a geçeceğim.. Tabiki de bunca sene burdaydım.. Burayı unutmam ama bu önerilerin çoğunu bir başlıkta açmıştım... Sonuça gececi40 moderatörümüz konuda birçok kişiyi toplayıp aslında ayaklanma gibi bir şey zannetti.. Buyrun.. Diğer moderatörlerimizde okuyabilirler mi? Yardım etmeye çalıştıkça buradan uzaklaşıyorum artık...
______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gecmiste verilen sözler yerine getirilmedigi icin bugün bizler bunun sorununu cekecegimizi biliyoruz. Fakat yinede pes etmiyoruz. Sizler icin mücadelemizi bedava-sitem ugruna sürdürüyoruz..
Biz hangi verdigimiz sözü tutmadik aciklarmisiniz. ôrnek yarisma dedik hemen düzenledik. Host ve domain hediye dedik ayni gün icinde kazanan kullaniciya iade etik. Ve daha fazlasi. Yani bilgiliwebnetin söyledigi gibi bizden önce verilen sözleri biz vermedik. Bizim verdigimiz tüm sözleri yerine getirmek icin herseyi yaptik ve yapiyoruz. Yapmaya devam edecegiz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
24.07.2011, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@BilgiliWebNet
Herşeyi Güzel Anlatmış..Biz Hep Birlikte Bu Forumu Yeniden Canlandırabiliriz..Yani Sadece Senin Benim Yapacağım İş Değil..
Bence Yine Dediğim Gibi Yarışmalar Yapılabilir Ve Grafikerler Seçilebilir..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve-siir yazmış: Arkadaşlar yazmayacaktım ama yazdım.. Bakın bundan 1 yıl öncesine kadar forumda her an aktiftim... Sitem silindi.. ua1905ua daha ilk mesajında hatalı siteler 1. seferde affedilir dedi.. Hani? Sonra webloog silindi aynı şekilde.. Şimdi ise bs-blog.. Hadi 1. ve 2.'de hatam vardı diyelim.. Ama bs-blog ile tartışma açılan konuyu kapatmaya çalıştım ve sitem silindi.. Bakın BAN yemedim.. Sitem silindi...
Şimdi de bs'ye sadece günde 15 dakikamı ayırıyorum.. Onda da böyle mesajlara bakıyorum.. Allah izin verirse .com'a geçeceğim.. Tabiki de bunca sene burdaydım.. Burayı unutmam ama bu önerilerin çoğunu bir başlıkta açmıştım... Sonuça gececi40 moderatörümüz konuda birçok kişiyi toplayıp aslında ayaklanma gibi bir şey zannetti.. Buyrun.. Diğer moderatörlerimizde okuyabilirler mi? Yardım etmeye çalıştıkça buradan uzaklaşıyorum artık...
arti18,Film download linkleri (izleten siteler), buna benzer Konular iceren siteler acilmamak üzere silinir.
Bu tür konulari bir kenara birakirsak.>> herkese iki sans taninir.
Sitenizin hic ugruna silindigine dair bana belge göstere bilirseniz sitenizin tekrar acilmasi icin yardimci olurum. Fakat siteniz bubun haricinde gecmiste bir kere daha silindigse yardimci olmam konusu zorlasir. Karar Support´a bagli olur. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 24.07.2011 21:06:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
|