Yazar |
Mesaj |
-
![hizlireklam](//profile.webme.com/profile/h/hizlireklam/small.png)
hizlireklam
Aktif Üye
|
15.07.2011, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: wibiya gibi çubuk yapmak |
|
|
arkadaşlar ben bir kod hazırladım. wibiya gibi ama daha farklı. işte ben onu nasıl sürekli sitemin altında kaydırabilirim. ______________ OFFFFFFFFFFFFF |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![idami](//profile.webme.com/profile/i/idami/small.png)
idami
Aktif Üye
|
16.07.2011, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım üstü ya da altına yapıştırabilirsin. Ama kodu tamamen sen hazırladıysan belirli div katmanları arasına yapıştırman gerekir. Tabî CSS kullanıyorsan... |
|
↑
|
|
-
hizlireklam
Aktif Üye
|
16.07.2011, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu nedir be belkide farklı kullanıcılarla 10. açışım başlığı ve aynı cevabı 10. kez alışım. ben onumu diyorum, onu bende biliyorum, bs ye yeni başlayanlarda. sitemin altında kalsın derken şunu kastediyorum aşağıya doğru indikçe o da kaysın. anlamayanlar bidaha cevap vermesinler ya. ______________ OFFFFFFFFFFFFF |
|
↑
|
|
-
idami
Aktif Üye
|
16.07.2011, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın. |
|
↑
|
|
-
![tasarimci-amca1](//profile.webme.com/profile/t/tasarimci-amca1/small.png)
tasarimci-amca1
Acemi Üye
|
16.07.2011, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: wibiya gibi çubuk yapmak |
|
|
hizlireklam yazmış: arkadaşlar ben bir kod hazırladım. wibiya gibi ama daha farklı. işte ben onu nasıl sürekli sitemin altında kaydırabilirim.
style kodları varsa orada çubuğun boyutlarının oldugu kısma kodunu ekle______________ ![](http://img3.imageshack.us/img3/9065/anigifkx6.gif) |
|
↑
|
|
-
hizlireklam
Aktif Üye
|
16.07.2011, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
idami yazmış: üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın.
yeni mi başladım ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) ilk sitem: 16.12.2007 12:20:14
@tasarimci-amca1 teşekkürler deneyeceğim ______________ OFFFFFFFFFFFFF |
|
↑
|
|
-
![tasarimci-amca1](//profile.webme.com/profile/t/tasarimci-amca1/small.png)
tasarimci-amca1
Acemi Üye
|
16.07.2011, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hizlireklam yazmış: idami yazmış: üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın.
yeni mi başladım ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) ilk sitem: 16.12.2007 12:20:14
@tasarimci-amca1 teşekkürler deneyeceğim
önemli değil umarım sorunun çözülmüştür.______________ ![](http://img3.imageshack.us/img3/9065/anigifkx6.gif) |
|
↑
|
|
-
![imagerial](//profile.webme.com/profile/i/imagerial/small.png)
imagerial
Uzman Üye
|
16.07.2011, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
idami yazmış: üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın.
Wibiya kodundan yararlanma ihtimali yok. Wibiya kodlarına baktım. İframe var yani değerlerle oynayıp kendine uygun yapması biraz zor ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/i/imagerial/rekabets.png) |
|
↑
|
|
-
idami
Aktif Üye
|
16.07.2011, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hizlireklam yazmış: idami yazmış: üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın.
@tasarimci-amca1 teşekkürler deneyeceğim
"yeni başlamadınız" lafımı nasıl "yeni başladınız" anladınız? ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) |
|
↑
|
|
-
idami
Aktif Üye
|
16.07.2011, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: idami yazmış: üzgünüm anlamamışım. Ama kimse anlamadıysa siz anlatamamışsınız demektir. Daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Madem bsye yeni başlamadınız, menü sabitleme kodu var bilirsiniz. Kodun değerlerini değiştirerek kendinize uyarlayın. Veya wibiya kodundan faydalanın.
Wibiya kodundan yararlanma ihtimali yok. Wibiya kodlarına baktım. İframe var yani değerlerle oynayıp kendine uygun yapması biraz zor
pek ilgilenmedim yani wibiya ile... öyle olabilir, bilmiyorum. Ama yine de wibiya çubuğunu indirip kodlarını inceleyebilir. Bu kolay bir şey değil ama... |
|
↑
|
|
|