Yazar |
Mesaj |
-
fk-2o11
Acemi Üye
|
13.07.2011, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: CSS Tasarımda Kişisel Sayfa |
|
|
Öncelikle konu yanlış yerde ise özür dilerim
Ben oyun yapıyorum
Ve her üyenin kendine ait sayfası olmasını istiyorum
Ancak menü de link verirken bir link koyarsam herkes aynı yeri görür
Onun için başka bir yöntem gerekiyor
Sizce ne yapmalıyım? ______________ ßy_ArdiLLa! |
|
↑
|
|
|
-
huge-css
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.07.2011, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternetten menü gizleme kodu diye lütfen araştırınız ve onu tasarım üstüne yerleştiriniz!
İyi Forumlar... |
|
↑
|
|
|
-
fk-2o11
Acemi Üye
|
13.07.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
huge-css yazmış: İnternetten menü gizleme kodu diye lütfen araştırınız ve onu tasarım üstüne yerleştiriniz!
İyi Forumlar...
Hayır sorun o değil hem de tasarımın üzerinde menü gizleme kodu mevcut
Her üyenin kendiden ait sayfası olması gerekiyor
Bu BS tasarımlarında mevcut
Ancak CSS tasarımda nasıl yapabilirim bunları? ______________ ßy_ArdiLLa! |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.07.2011, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herhangi bir webmaster forumundan 30-90 tl aralığı üyelik sistemi dahil script bulabilirsin. Bunu trgg'de kullanamazsın tabiki. Ayrıca yapacağın oyun eğlenceli olmalı, bağımlılık yaratmalı. BUnu yapabilmek içinde gerçekten fazla para vermen gerekir. Bence boşver uğraşma bunlarla |
|
↑
|
|
|
-
fk-2o11
Acemi Üye
|
13.07.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: herhangi bir webmaster forumundan 30-90 tl aralığı üyelik sistemi dahil script bulabilirsin. Bunu trgg'de kullanamazsın tabiki. Ayrıca yapacağın oyun eğlenceli olmalı, bağımlılık yaratmalı. BUnu yapabilmek içinde gerçekten fazla para vermen gerekir. Bence boşver uğraşma bunlarla
Bir tane sitede görmüştüm
Giriş yaptıktan sonra
"Şu anda bu sayfalar görünüyor olmalı" yazması yazması gerekirken başka birşey vardı
Bunu nasıl yapabilirim peki? ______________ ßy_ArdiLLa! |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.07.2011, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şöyleki eğer Saklı Sayfalar ekstrasını aktive edersen her sayfanın altında aşağıdaki gibi bir bölüm çıkacaktır...
Not : Bu pencere için SEÇENEKLERİ GÖSTER demelisin.. [ Sayfa isminin altında ]
Bu şekilde eğer istediğin bir üyeni seçersen bu iş bitmiş olur.. Çünkü o profil sayfası sadece seçtiğin üyeye gözükür...______________ |
|
↑
|
|
|
-
fk-2o11
Acemi Üye
|
13.07.2011, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: Şöyleki eğer Saklı Sayfalar ekstrasını aktive edersen her sayfanın altında aşağıdaki gibi bir bölüm çıkacaktır...
Bu şekilde eğer istediğin bir üyeni seçersen bu iş bitmiş olur.. Çünkü o profil sayfası sadece seçtiğin üyeye gözükür...
Onu bende biliyorum
Ancak CSS Tasarımda linki nasıl vereceğim
Ve ya Giriş yaptıktan sonra gelen sayfayı nasıl yönlendireceğim? ______________ ßy_ArdiLLa! |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.07.2011, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fk-2o11 yazmış: bs-blog yazmış: Şöyleki eğer Saklı Sayfalar ekstrasını aktive edersen her sayfanın altında aşağıdaki gibi bir bölüm çıkacaktır...
Bu şekilde eğer istediğin bir üyeni seçersen bu iş bitmiş olur.. Çünkü o profil sayfası sadece seçtiğin üyeye gözükür...
Onu bende biliyorum
Ancak CSS Tasarımda linki nasıl vereceğim
Ve ya Giriş yaptıktan sonra gelen sayfayı nasıl yönlendireceğim?
Giriş yaptıktan sonra gelen sayfayı yönlendiremezsin.. En mantıklısı bs-aktif'in dediği gibi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gungalamt2
Acemi Üye
|
31.07.2011, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel tasarımlar bulabilirsin metin2-wallper metin2 tasarımlar yapıyor.
En son gungalamt2 tarafından 17.07.2015 13:40:17 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tolga-karakus
Acemi Üye
|
04.08.2011, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sen ne demek istiyorsun her sayfanın altında yaaw mav bıraz kültürlü ol mağara adamları gibi konuşuyordsun onlar senden daha ilkerdir ______________ |
|
↑
|
|
|
|