Yazar |
Mesaj |
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
03.07.2011, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sonunda çıktı |
|
↑
|
|
|
-
ismetprizrenli
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem Dergisinin ilk sayisi cok guzel olmus,yapimda emegi gecenlere tesekkurler. |
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
03.07.2011, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ellerinize sağlık güzel bir proje
Tebrik ediyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2011, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış: Sonunda çıktı
Evet.. =) Ayrıca hatalardan dolayı özür dilerim.. O Hatalar benim hatam... Kusura bakmayın :/
ismetprizrenli yazmış: Bedava-Sitem Dergisinin ilk sayisi cok guzel olmus,yapimda emegi gecenlere tesekkurler.
Çok teşekkür ederiz.. Beğendiğinize sevindik =)
webmaxer yazmış: Ellerinize sağlık güzel bir proje
Tebrik ediyorum
Teşekkür ederiz... Umarız kendimizi geliştiririz bu konuda =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
e-grkn
Acemi Üye
|
04.07.2011, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-grkn yazmış: e-grkn yazmış: Yapan Herkese Başarılar Diliyorum.İnceleme Fırsatım Olmadı fakat EMinim Çok güzeldir...Bende Ekibe Girmek İsterdm Aslında...
Yaris-merkezi Maxyweb tr-grkn 55-toplist
Dergiyi İndirdim Ve İnceledim...
Sanırım Heyecandandır;
20.sayfada Metin ABi İle röportaj.Çok eskilerden biri Namıderğer Metin ABi....
Metin ABi Diyor Fakat sonra:Ahmet ABimiz gerçekten de AÇtığı Sitede.... Diye devam ediyor. |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2011, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
e-grkn yazmış: e-grkn yazmış: e-grkn yazmış: Yapan Herkese Başarılar Diliyorum.İnceleme Fırsatım Olmadı fakat EMinim Çok güzeldir...Bende Ekibe Girmek İsterdm Aslında...
Yaris-merkezi Maxyweb tr-grkn 55-toplist
Dergiyi İndirdim Ve İnceledim...
Sanırım Heyecandandır;
20.sayfada Metin ABi İle röportaj.Çok eskilerden biri Namıderğer Metin ABi....
Metin ABi Diyor Fakat sonra:Ahmet ABimiz gerçekten de AÇtığı Sitede.... Diye devam ediyor.
Yenilik heyecanından orada isim problemi yaşamışlar, olur öyle hatalar. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2011, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen böyle hatalara takılmayın.. Evet bence de büyük bir hata ama olmuş bir kere.. :/ Bir daha böyle bir hata yaşanmayacaktır umarım...______________ |
|
↑
|
|
|
-
wwebw
Aktif Üye
|
04.07.2011, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam bnm gibi bir dergi yapabilirsiniz.Böylece ziyaretçiler internetten gezinmiş olurlar derginizi.İndirmek zorunda kalmazlar.Sitemde anlattım.. Bakmaya değer. |
|
↑
|
|
|
-
wwebw
Aktif Üye
|
05.07.2011, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resmi dergi fln değil değilmi yani bs dergi yazıyoda.. |
|
↑
|
|
|
-
sevecen-fm
Acemi Üye
|
05.07.2011, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir e-dergi olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum. fakat benden size bir tavsiye bu dergiyi bedava-sitem üzerinden değil de iyi bir ekib olarak güncel konuları tanıtmak adına yapsanız daha iyi olur bence malum bedava-sitem de kıymet bilinmiyor... Ne demek istediğimi anladınız sanırım. ama güzel bir çalışma var. bir kaç rütüş yapılırsa ve indirmeden gezilebilen bir dergi olma yolunda giderse bu ekip bir araya gelip güzel bir gelecek planları kurmalı düşüncesindeyim... Ayrıca bedava-sitem üyeleri sitelerinde başladılar yetmedi foruma bulaştılar yetmedi face sayfaları kurdular yetmedi.. bloglar açtılar yetmedi..kendilerine domain aldılar yine yetmedi şimdi dergidende sıkılıp radyoyamı çıkarlar televizyonamı çıkarlar dizimi kurarlar yoksa film mi yaparlar belli olmaz ( ilham olmak istiyorum ) |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ve-siir
Aktif Üye
|
09.07.2011, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
3 gün daha geçti...
Değerlendirme yok mu?______________ |
|
↑
|
|
|
-
berkant-kisisel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2011, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Köydeydim görmedim sanırım şimdi gözüme çarptı. İndiriyorum bakalım nasıl umarım güzeldir. ______________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
|
|
↑
|
|
|
-
ve-siir
Aktif Üye
|
09.07.2011, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkant-kisisel yazmış: Köydeydim görmedim sanırım şimdi gözüme çarptı. İndiriyorum bakalım nasıl umarım güzeldir.
Umarım beğenirsiniz... =)
2. Dergi içinde hazırlıklara başlayacağız Allah izin verirse.. =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2011, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve-siir yazmış: berkant-kisisel yazmış: Köydeydim görmedim sanırım şimdi gözüme çarptı. İndiriyorum bakalım nasıl umarım güzeldir.
Umarım beğenirsiniz... =)
2. Dergi içinde hazırlıklara başlayacağız Allah izin verirse.. =)
2. sayı için yakında başlarız heralde ağustosun başında biter sanırım |
|
↑
|
|
|
|