sitemde İlk paylaşımımdı ama sitemi kapattım burda paylaşayım dedim uzun zamandır oynağım bir oyun hakkında incelemelerimi vb aktaracağım Oyunun adı İ Can Football adındanda belli olduğu gibi futbol oyunu oyun 11x11 - ful screen yani tam ekran oynanıyor oyunun en güzel yanlarından birisi oyun online oyunda kendi karakterininizin saçını başını gözünü bununu tenini değiştirebiliyorsunuz oyun esnasında yazışma fonksiyonu var farklı figürler var oyunda sürekli geliştirebileğiniz yönler var o yüzden sıkılmayacaksınız karakteri yön tuşları ile kontrol ediyorsunuz a ile havadan pas s ile yerden bas d ile şut çekiyorsunuz ayrıca q tuşu ile topu kontrol ediyorsunuz defans da ctrl tuşu ile perdeleme yapıyorsunuz kaleci olursanız topa d ile atlıyorsunuz ve d ye basılı tutarak uzaklaştırıyorsunuz oyunda birde market var İCFStore marketten paranız ile gol sevinc çalım koşu arttırıcı vb özellikler mevcut gol sevinç demişken gol attığınızda genel olarak 6-7 adet sevinme çeşidi var ama ayrıca horon-kolbasti-disko-harmandalı gibi birsürüde sevinme çeşidini marketten alabiliyorsunuz oyunda isterseniz o anlık bir takıma girebilir isterseniz direk 1v0 veya 1v1 oynayabilirsiniz oyunu elimden geldiğince anlattım link:
http://icanfootball.com
söylemem gerekir oyun yar web tabanlı yani indiriyorsunuz ama internetten kontrol ediyorsunuz