arkadaşlar konunun başlığı nasıl açacağımı düşünemedim. Siteme nasıl başka sitelerdeki gibi başka siteye geçmek için ''1,2'' gibi linkli sayılar ekleyebilirim. Aslında eklemesini biliyorum; fakat hiç güzel gözükmüyor. Ben mesela arkaplanlı olmasını istiyorum. Örnek verirsek;
Merlininkazanı adlı oyun sitesinde oyun haberleri bölümüne girerseniz o oyun haberleri bölümünün en altında farklı bir arkaplana bürünmüş olan sıra sayıları oluyor.
Örnek:
Önceki 1,2,3,4... Sonraki
Ben yukarıdaki gibi bir sıra sayıları ile başka sayfalara geçiş yapmak istiyorum. Yani sayfamın ikinci sayfasını yapıp linkini sayılara eklemek istiyorum. Ayrıca ''önceki'' ve ''sonraki'' butonlarını ekleyerek önceki ve sonraki sayfaya geçişi sağlamak istiyorum.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.