Yazar |
Mesaj |
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
26.06.2011, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim, sorununu tam görmeden birşey diyemem ki o virüs hakkında hiç bir bilgim yok böyle bir virüs tanınmıyor zaten özel mesaj ile bana msn bırakırsan TeamViewer üzerinden bilgisayarına bağlanıp bakarım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hacking-legends
Acemi Üye
|
26.06.2011, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selam kardeş bir soru soracağım. sence bir bilgisayarı ele geçirmek için en etkili virüs hangisidir? (truva atı hariç) ______________ EN BÜYÜK SİSTEMLERİN BİLE EN KÜÇÜK AÇIKLARI SONLARINA BEDEL OLUR...
By €$P0$IT0 and ASSASINEMASIVE
http://www.HaCKiNGLeGeNDS.Tr.GG |
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
26.06.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacking-legends yazmış: selam kardeş bir soru soracağım. sence bir bilgisayarı ele geçirmek için en etkili virüs hangisidir? (truva atı hariç)
Lütfen bu tarz soruları forumda ve özel mesajda yöneltmeyin çünkü yasak. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dogukan-16
Aktif Üye
|
26.06.2011, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: #Soru |
|
|
Benim Arkadaşın Bilgisayarı sağ tıklayınca reset atiyo neden ? |
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
26.06.2011, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: #Soru |
|
|
dogukan-16 yazmış: Benim Arkadaşın Bilgisayarı sağ tıklayınca reset atiyo neden ?
İşletim sisteminiz nedir ?
Lütfen bundan sonra sorununuzu yazarken işletim sisteminizi ve bilgisayar şeklinizi yazın, teşekkürler.
Örnek : XP - Masaüstü ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hacking-legends
Acemi Üye
|
26.06.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultimategamecard yazmış: hacking-legends yazmış: selam kardeş bir soru soracağım. sence bir bilgisayarı ele geçirmek için en etkili virüs hangisidir? (truva atı hariç)
Lütfen bu tarz soruları forumda ve özel mesajda yöneltmeyin çünkü yasak.
tamam. ______________ EN BÜYÜK SİSTEMLERİN BİLE EN KÜÇÜK AÇIKLARI SONLARINA BEDEL OLUR...
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
26.06.2011, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacking-legends yazmış: ultimategamecard yazmış: hacking-legends yazmış: selam kardeş bir soru soracağım. sence bir bilgisayarı ele geçirmek için en etkili virüs hangisidir? (truva atı hariç)
Lütfen bu tarz soruları forumda ve özel mesajda yöneltmeyin çünkü yasak.
tamam.
bilmiyorda olabilir siz ona aldırmayınız. . . . |
|
↑
|
|
|
-
paylasimkaynagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2011, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacking-legends yazmış: selam kardeş bir soru soracağım. sence bir bilgisayarı ele geçirmek için en etkili virüs hangisidir? (truva atı hariç)
worm ______________ echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz ! |
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
26.06.2011, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış: bilmiyorda olabilir siz ona aldırmayınız. . . .
Saçma sapan post kasmayın lütfen, sizi ilgilendirmez benim bilgim konuyu dağıtmayın, iyi forumlar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
26.06.2011, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultimategamecard yazmış: aykutservis-com yazmış: bilmiyorda olabilir siz ona aldırmayınız. . . .
Saçma sapan post kasmayın lütfen, sizi ilgilendirmez benim bilgim konuyu dağıtmayın, iyi forumlar...
ne zamandır yorum yazmak suç oldu bilgisayar ile her şeyi cevaplıyoru mdiyorsun ama adam soru soruyor cevap yok |
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
27.06.2011, 02:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayar hakkındaki sorularınızı yanıtlamaya devam ediyorum, konumu dağıtmaya çalışanları kınıyorum lütfen gereksiz post kasmayın, iyi forumlar sorularınızı bekliyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hacking-legends
Acemi Üye
|
27.06.2011, 06:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarayıcım google chrome. bilgisayarım samsung netbook. intel atom işlemcili. windows 7 starter işletim sistemi. bazen google chrome un ileri tuşunda bir çizgi çıkıyor nedeni nedir? ______________ EN BÜYÜK SİSTEMLERİN BİLE EN KÜÇÜK AÇIKLARI SONLARINA BEDEL OLUR...
|
↑
|
|
|
-
ultimategamecard
Acemi Üye
|
27.06.2011, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacking-legends yazmış: tarayıcım google chrome. bilgisayarım samsung netbook. intel atom işlemcili. windows 7 starter işletim sistemi. bazen google chrome un ileri tuşunda bir çizgi çıkıyor nedeni nedir?
Nedeni büyük ihtimalle alt yapıda çalışan programlardır, tarayıcını bir kez küçült büyült düzelir.
Gereksiz program kullanımından kaçın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dogukan-16
Aktif Üye
|
27.06.2011, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: #Soru |
|
|
ultimategamecard yazmış: dogukan-16 yazmış: Benim Arkadaşın Bilgisayarı sağ tıklayınca reset atiyo neden ?
İşletim sisteminiz nedir ?
Lütfen bundan sonra sorununuzu yazarken işletim sisteminizi ve bilgisayar şeklinizi yazın, teşekkürler.
Örnek : XP - Masaüstü
Windowns 7 |
|
↑
|
|
|
-
beyzamatbaa2005
Acemi Üye
|
08.07.2011, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: Bİlgisayarım açılmıyor güvenli modda çalışıyor yardımmm! |
|
|
bilgisayarım windows 7 açılırken windows activate diyor banka numarası felan istiyor ne yapmam lazım yardım edin! |
|
↑
|
|
|
|