Yazar |
Mesaj |
-
yusufberki
Uzman Üye
|
20.06.2011, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-Sitemde WEBMASTER Dedikleriniz |
|
|
Merhaba arkadaşlar bedava-sitemde webmaster terimi ile anabileceğiniz kişileri yazmanızı istiyorum bu başlık
Bana Göre bs deki Webmasterlar
Mert (soyadı bilinmiyor blog-bs)
Tarık Menteşe
Ali Mengü
Yusuf Berki (kim acaba bu)
Osman Talay
Aşkın Ünsal
Erkin Ünlü
Emre parlak
Muhammed Erbaş
Cupacup
Gururum5
Murat Hoca
Unuttuklarımdan Özür Diler Sizinde Görüşlerinizi Beklerim ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitemde WEBMASTER Dedikleriniz |
|
|
yusufberki yazmış: Merhaba arkadaşlar bedava-sitemde webmaster terimi ile anabileceğiniz kişileri yazmanızı istiyorum bu başlık
Bana Göre bs deki Webmasterlar
Mert (soyadı bilinmiyor blog-bs)
Tarık Menteşe
Ali Mengü
Yusuf Berki (kim acaba bu)
Osman Talay
Aşkın Ünsal
Erkin Ünlü
Emre parlak
Muhammed Erbaş
Cupacup
Gururum5
Murat Hoca
Unuttuklarımdan Özür Diler Sizinde Görüşlerinizi Beklerim
Buradaki MERT ben isem blog-bs ne kanka
Neyse teşekkürler...
Bence 3 iyi webmaster ;
> Nurçin Özer
> Osman Talay
> Rankend______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
20.06.2011, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YusufBerki
Bs-Blog
Bs-Aktif
Carbonteam
Ranked
Çatlak-Site55
Yapıyoruz
Bilgisayarsolucanı ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.06.2011, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Skmedia
OsmanTalay
Gececi40
Catlak-site55______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs deki en iyi webmasterlar foruma uğramaz yalnız onu söyliyim |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.06.2011, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: bs deki en iyi webmasterlar foruma uğramaz yalnız onu söyliyim |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: sehrialem yazmış: bs deki en iyi webmasterlar foruma uğramaz yalnız onu söyliyim
Yemin et
Yemin etmemi istiyorsan webmaster ne iş yapar onu açıkla bana. Webmasterin görevi nedir |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
20.06.2011, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: Skmedia
OsmanTalay
Gececi40
Catlak-site55 doğru skmedia ve catlak-site55 unutulmazlardan
hypnaty yazmış: sehrialem yazmış: bs deki en iyi webmasterlar foruma uğramaz yalnız onu söyliyim
Yemin et
buna bende katılıyorum ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iyi webmaster dediğiniz zaman sitesi en çok ziyaretçi alan kişidir. Webmaster tasarım yapmaz ya da kod yazmaz hazır yazılmış olan bir siteyi yönetir. Yani sadece yayın akışını düzenler. Örneğin bir tv kanalını düşünün tv nin yayın yapması için herşeyi teknik ekip hazırlar ama tv yi yayın yönetmeni yönetir. İnternette de öyledir. Kodları coder Tasarımları tasarımcı yapar yöneten kişiye webmaster denir. Ayrıca türkiye genelinde ve webmaster yarışmaları düzenlenirken bu göz önünde bulundurulur. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.06.2011, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: hypnaty yazmış: sehrialem yazmış: bs deki en iyi webmasterlar foruma uğramaz yalnız onu söyliyim
Yemin et
Yemin etmemi istiyorsan webmaster ne iş yapar onu açıkla bana. Webmasterin görevi nedir
Ya konuyla ne alakası var ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
20.06.2011, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: En iyi webmaster dediğiniz zaman sitesi en çok ziyaretçi alan kişidir. Webmaster tasarım yapmaz ya da kod yazmaz hazır yazılmış olan bir siteyi yönetir. Yani sadece yayın akışını düzenler. Örneğin bir tv kanalını düşünün tv nin yayın yapması için herşeyi teknik ekip hazırlar ama tv yi yayın yönetmeni yönetir. İnternette de öyledir. Kodları coder Tasarımları tasarımcı yapar yöneten kişiye webmaster denir. Ayrıca türkiye genelinde ve webmaster yarışmaları düzenlenirken bu göz önünde bulundurulur.
Senin Dediğin Webservant diyorlar sanırım webmaster demek :
Webmaster'lar, web teknolojileri ile ilgilenen ve onları üreten, web sitesi ve web uygulamaları geliştiren kişilerdir.Burda biz bs'yi geliştirmek için , tasarım kod vs yazıyoruz ondan webmaster olarak anılıyoruz...______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
20.06.2011, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: En iyi webmaster dediğiniz zaman sitesi en çok ziyaretçi alan kişidir. Webmaster tasarım yapmaz ya da kod yazmaz hazır yazılmış olan bir siteyi yönetir. Yani sadece yayın akışını düzenler. Örneğin bir tv kanalını düşünün tv nin yayın yapması için herşeyi teknik ekip hazırlar ama tv yi yayın yönetmeni yönetir. İnternette de öyledir. Kodları coder Tasarımları tasarımcı yapar yöneten kişiye webmaster denir. Ayrıca türkiye genelinde ve webmaster yarışmaları düzenlenirken bu göz önünde bulundurulur. |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Webmaster dediğim,bu konu üzerine okul bitirmiş.Elinde diploması,belgesi bulunan kişiye Webmaster derim.Onun haricinde Css tasarım çizip kodlamayı bilmek ne kadar insanı webmaster yapar bilmiyorum
Ama yinede bu işleri iyi yapan kişiler var.
Okanizm
Anadolular
Muhammed Dilmaç
Gececi40
Skmedia
Sadık Abi
Gururum5 |
|
↑
|
|
|