Yazar |
Mesaj |
-
yusufck18
Uzman Üye
|
19.06.2011, 22:54 (UTC) Mesaj konusu: Sigarayı bırakıcam |
|
|
bırakıcamda nereye bırakıyım diyorum kankalar ? komidin iyi mi sizce ?
inci mod off. ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye! |
|
↑
|
|
|
-
yorgun50
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
19.06.2011, 23:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorgun50 yazmış: Sigaramı içiyorsun |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
19.06.2011, 23:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aaaa tabi önce başlamam gerekti demi. ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
|
↑
|
|
|
-
55-toplist
Aktif Üye
|
20.06.2011, 05:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: Aaaa tabi önce başlamam gerekti demi.
Espri Yptı gülün Beyler..
Bkz:Allah Herkese Akıl vermiştir Fakat Kullanan... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
20.06.2011, 07:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.06.2011, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kanka bak sana tavsiyem şu, komidin falan hikaye.
Güneşli ama az biraz bulutun olduğu bir havada, balkona çık.Balkona çıkmadan önce, oraya bir iki tane sandalye, küçük bir masa, masanında üzerine 3-4 tane kitap koy.
Bunları yaptıktan sonra içeriye gir. Mutfağa geç orada 1 bardak su iç. Sonra sürahiyi buzdolabına koy. Soğusun. Daha sonra İnci Sözlüğe gir, başlıklarda dolaş. Hem kültür seviyen artsın, hemde keyfin yerine gelsin.Daha sonra bilgisayardan kalk. Televizyon hangi odadaysa, o odaya git ve MTV aç. Belki şans eseri güzel bir parça çıkar. Orada yarım saat takıl. Daha sonra salondan çık. Sonra balkona git. Tekrardan... Sonra dışarıyı izle. Sonra o sandalyelerden birine otur. Diğerinide ters çevir. Tamam? Sonra o sigarayı ters çevirdiğin sandalyenin ayaklarından birine koy. Devamı kendiliğinden gelir kanka...
ÖZET GEÇİYORUM: SİGARA ZARARLIDIR. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
20.06.2011, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Kanka bak sana tavsiyem şu, komidin falan hikaye.
Güneşli ama az biraz bulutun olduğu bir havada, balkona çık.Balkona çıkmadan önce, oraya bir iki tane sandalye, küçük bir masa, masanında üzerine 3-4 tane kitap koy.
Bunları yaptıktan sonra içeriye gir. Mutfağa geç orada 1 bardak su iç. Sonra sürahiyi buzdolabına koy. Soğusun. Daha sonra İnci Sözlüğe gir, başlıklarda dolaş. Hem kültür seviyen artsın, hemde keyfin yerine gelsin.Daha sonra bilgisayardan kalk. Televizyon hangi odadaysa, o odaya git ve MTV aç. Belki şans eseri güzel bir parça çıkar. Orada yarım saat takıl. Daha sonra salondan çık. Sonra balkona git. Tekrardan... Sonra dışarıyı izle. Sonra o sandalyelerden birine otur. Diğerinide ters çevir. Tamam? Sonra o sigarayı ters çevirdiğin sandalyenin ayaklarından birine koy. Devamı kendiliğinden gelir kanka...
ÖZET GEÇİYORUM: SİGARA ZARARLIDIR. değişik bir yöntems :S ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.06.2011, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dipnot: Sigara içmiyorum, içenleride kınıyorum.
Makara olsun diye yazdım onu. (Gerçek sananlar çıkar mazallah.)
İnci Sözlük'te klasikleşmiş bir cevap bu yaptığım.Bilenler bilmeyenlere anlatsın.
Ekşi Mod off.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
yorgun50
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yorgun50
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: yorgun50 yazmış: yusufberki yazmış: 171
Bu ne şimdi ? sigara bıraktırma hattı
Ya insan içinden gelmedikten sonra burayı arasa nolucakki ______________ Bedava-Sitemdeki kendi anlatımlarım için tıkla
Tasarım Kodlama yapabilirim.Tasarım kodlamamı isteyenlerden mesaj bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
20.06.2011, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayır konuyu hâla algılayamayıp beni küçük görenler var , kimsenin seviyesini ölçmek ona düşmedi . Vahap abim anladı ne demek istediğimi .
Ekşi______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum
|
↑
|
|
|
-
tasarim-lifes
Aktif Üye
|
20.06.2011, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |