Yazar |
Mesaj |
-
html-java-asp
Acemi Üye
|
07.01.2009, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: Üyelik Formu Yapamamış olanlar |
|
|
slm arkadaslar..umarım yönetici olanlar bu mesajımı reklam olarak görmez ...ben sonunda cok güzel çalışan bir üyelik sistemi siteme kurdum ve saklı sayfalarla bağlayarak sitemde üyelerime has çalışmala baslattım..eger sizlerde merak ediyorsanız çalışmasını herzaman yardıma hazırm...sitemdeki örneği inceleyebilirsiniz... |
|
↑
|
|
|
-
sozelcileriz
Acemi Üye
|
12.05.2009, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben |
|
↑
|
|
|
-
modifiyetutkunuyuz
Aktif Üye
|
13.05.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sozelcileriz yazmış: bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben
Katılıyorum...______________ |
|
↑
|
|
|
-
metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.06.2011, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
modifiyetutkunuyuz yazmış: sozelcileriz yazmış: bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben
Katılıyorum...
Bende ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.06.2011, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
modifiyetutkunuyuz yazmış: sozelcileriz yazmış: bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben
Katılıyorum...
Adam çaktıramdan reklam yapmaya çalışıyor ______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
wsh1
Acemi Üye
|
14.06.2011, 08:08 (UTC) Mesaj konusu: Üyelik Sistemi |
|
|
Arkadaşlar Benim Bildiğim Yöntem Var.Söyliyeyim
Üyelik Sistemi İçin İletişim Sayfasını Değiştirim
Ad=
Soyad=
KullanıcıAdı=
Şifre=
E-posta=
Yazın Ve Size Mesaj Olarak Gelicek Gönderdikleri Sizde Üyeliği Saklı sayfalarda Onaylıyıcaksınız. |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.06.2011, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik Sistemi |
|
|
wsh1 yazmış: Arkadaşlar Benim Bildiğim Yöntem Var.Söyliyeyim
Üyelik Sistemi İçin İletişim Sayfasını Değiştirim
Ad=
Soyad=
KullanıcıAdı=
Şifre=
E-posta=
Yazın Ve Size Mesaj Olarak Gelicek Gönderdikleri Sizde Üyeliği Saklı sayfalarda Onaylıyıcaksınız.
senin dediğin aslında üyelik formu değil onu iletişimden kendin ayarlıkyorsun bence en iyisi sitearaçlarında yapılan______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
sosmalikanesi
Acemi Üye
|
15.06.2011, 06:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-dunya yazmış: modifiyetutkunuyuz yazmış: sozelcileriz yazmış: bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben
Katılıyorum...
Adam çaktıramdan reklam yapmaya çalışıyor |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
15.06.2011, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sosmalikanesi yazmış: catlak-dunya yazmış: modifiyetutkunuyuz yazmış: sozelcileriz yazmış: bide utanmadan reklam snamasın diyosun ya üye olmadan görünmüyor kod :s ne anladım bu işten ben
Katılıyorum...
Adam çaktıramdan reklam yapmaya çalışıyor
[color=white]lütfen alıntı yapıp bırakmayalım !![/color] |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
15.06.2011, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik Formu Yapamamış olanlar |
|
|
html-java-asp yazmış: slm arkadaslar..umarım yönetici olanlar bu mesajımı reklam olarak görmez ...ben sonunda cok güzel çalışan bir üyelik sistemi siteme kurdum ve saklı sayfalarla bağlayarak sitemde üyelerime has çalışmala baslattım..eger sizlerde merak ediyorsanız çalışmasını herzaman yardıma hazırm...sitemdeki örneği inceleyebilirsiniz...
reklam yapıyorsun |
|
↑
|
|
|
-
dilkenreis
Acemi Üye
|
16.07.2011, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: BedavaSitem-Premium |
|
|
www.dilkenreis.com.nu veya www.dilkenreis.tr.gg yakında hizmete giriyor! Bu ne mi? Bu diğerlerinden çok farklı! Bu web hizmeti senin BedavaSitem'de bulamadığın, eşi benzeri olmayan, her bütçeye uygun tasarımlar barındırıyor. Ücretsiz olanlarıda var! Pek yakında! |
|
↑
|
|
|
-
webmaster96
Acemi Üye
|
31.07.2011, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: aynr |
|
|
aynen ktılyrm |
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
06.08.2011, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üyelik formunun en güzeli site araçlarındaki. Elinizi ayağınızı sürmeden kullanıcı ğye olur anında giriş yapar anında üyelere özel sayfalardan yararlanır.
İkincisi ise jotformdur. bununla kullanıcıyı aktifleştirmek orunda kalacaksınız. Aynen yaptığınız iletişim formu gibi. ama çok daha detaylısı. Sadece üyelik değil siteleriniz için alacağınız linkleride bunun gibi forumlar yardımıyla alabilirsiniz. Ve en güzeli kullanıcının doldurduğu cevaplar sizin e-posta adresinize gelecektir ______________ |
|
↑
|
|
|
|