Yazar |
Mesaj |
-
bildiginoyunlar
Acemi Üye
|
14.06.2011, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: Kimse Girmiyor Bi Göz Atın |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
15.06.2011, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım ne yaptıgını sanıyorsun sen : )
reklam veriyorsun burada o zzaman bizde verelim
biz enayimiyiz moderatorler görürse seni banlayabilirler
iyi forumlar |
|
↑
|
|
|
-
indirrdik
Acemi Üye
|
19.06.2011, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zati sitene kimse girmio forumu pisletme |
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.06.2011, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o kadarde deil
sitesiin hiti artabilir
ama daha fazlasını
kendi emegi ile yapmalı
forumu kirleterek deil
iyi forumlar |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
19.06.2011, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.06.2011, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
aynen katılıyorum knk ya xD |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
19.06.2011, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.06.2011, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
|
↑
|
|
|
-
bs-pasif
Acemi Üye
|
19.06.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
böyle yorumlar yaparak siz kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz |
|
↑
|
|
|
-
css-desingn
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Baska Forumlarda Rutbe Teklifleri ile ilgilenmiyorum (tr.gg nin forumunda olursa o ayri tabi) :D
|
19.06.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
|
↑
|
|
|
-
bs-pasif
Acemi Üye
|
19.06.2011, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
|
↑
|
|
|
-
bs-pasif
Acemi Üye
|
19.06.2011, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-pasif yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 00:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-pasif yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
aynen katılıyorum knk ya xD
lütfen alıntı yaspmayalım |
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 00:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-pasif yazmış: bs-pasif yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
anlamıyorum seni neden böyle yapıyorsun yazı yamadan alıntı |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2011, 00:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-yapim yazmış: bs-pasif yazmış: bs-pasif yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: aykut-yapim yazmış: yusufberki yazmış: Bak arkadaşım önemli olan sitenin hiti değildir bende şuanda hit arttırmak için kodlar siteler programlar vs dolu dolu ama hiçbirine girmiyorum girseydim sitemin hiti 1000 i bulmuştu bak önemli olan sitene girenin sitenden yararlanabilmesi yoksa 30-40 yaşlarındaki adam girince ne olacak bakacak çıkacak sen sitendeki oyunları oynama yaşındakilere hitap edebilmek için googlede kendin geliştir bunun en güzel yönüde senin için sitene güncel oyunlar eklemektir
İyi Günler
anlamıyorum seni neden böyle yapıyorsun yazı yamadan alıntı
1) Flood yapmayın...
2) Konu gereğinden fazla uzadı... Mesaj atmayın ki gerilere düşsün ______________ |
|
↑
|
|
|
|