Yazar |
Mesaj |
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazı felan lazım olursa ileti gönder yazarım ..... |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-fareleri
Aktif Üye
|
12.06.2011, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: nurcin-ozer yazmış: Mert hırsını çok seviyorum
Devam..
Ya Nurçin sen gel burada da takıl.. Hep .com olmuyor canım =)
bsye yeni gelen bazı arkadaşlar benide bsden uzaklaştırmaya sürüklüyor
onlar varken ortam eskiye göre çok çocuksu kalıyor.
nurçin de sanırım benim gibi sadeliği seven(tasarımlarındada olduğu gibi) birisi bu nedenle tercih etmemesi normal mert
çocuksu derken flood mu ararsın boş spam mesajımı ararsın post kasanı mı ararsın ne ararsan var.. resimler bölümüne bakıyorum adam gelmiş hazır bir degradenin üzerine photoshoptan yazı yazıp hazır stil atmış buna çalışma diyor böyle şeyler çok komik demek istemiyorum ama çocuksu başlığı altında bunlarıda söylediğimi algılamak isteyenlere buradan bildirebilirim sanırım..
gelelim konuya bs de bi arkadaşımız kendi sitesi için bir dergi yapmıştı gayettte beğenmiştim..
yine onun gibi yapacaksınız sanırım e-dergi türü birşey gibi yani_?
eğer öyle olmayacaksa yapmayın daha iyi bence xD.
kolay gelsin/iyi forumlar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayar-fareleri yazmış: bs-blog yazmış: nurcin-ozer yazmış: Mert hırsını çok seviyorum
Devam..
nurçin de sanırım benim gibi sadeliği seven(tasarımlarındada olduğu gibi) birisi bu nedenle tercih etmemesi normal mert
çocuksu derken flood mu ararsın boş spam mesajımı ararsın post kasanı mı ararsın ne ararsan var.. resimler bölümüne bakıyorum adam gelmiş hazır bir degradenin üzerine photoshoptan yazı yazıp hazır stil atmış buna çalışma diyor böyle şeyler çok komik demek istemiyorum ama çocuksu başlığı altında bunlarıda söylediğimi algılamak isteyenlere buradan bildirebilirim sanırım..
gelelim konuya bs de bi arkadaşımız kendi sitesi için bir dergi yapmıştı gayettte beğenmiştim..
kolay gelsin/iyi forumlar.
Doğru... Diyecek bir şey yok ama...
1) Burada sadece kötü özellikler yok...
2) Reklamı sormayın bile
3) Diğer dediklerine katılıyorum..
Neyse konudan ayrılmayalım.. Başarılar tekrar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.06.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Yazı felan lazım olursa ileti gönder yazarım .....
Tamam. Bende yazar arıyordum. Sena haber veririm o zaman. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.06.2011, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayar-fareleri yazmış: bs-blog yazmış: nurcin-ozer yazmış: Mert hırsını çok seviyorum
Devam..
kolay gelsin/iyi forumlar.
Flood için özür dilerim. Uzun zaman oldu Onur. E-dergi şeklinde çıkaracağım öncelikle. pdf formatında. Umarım çıktığında benimkisini de beğenirsin. Çalışmalara devam diyorum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
haydarsmr
Acemi Üye
|
12.06.2011, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: wikimedyam yazmış: Yazı felan lazım olursa ileti gönder yazarım .....
Tamam. Bende yazar arıyordum. Sena haber veririm o zaman.
okey ______________ Haydar Samur Since 2007 |
|
↑
|
|
|
-
forum-steams
Aktif Üye
|
12.06.2011, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Örnek bir çizelgedir. Böyle bir fikir Buradaki topluluklar için ilgi çekici olacaktır. Tasarımı kullanabilir hatta Kendi formatı .psd olarak alabilirsiniz.
Incsoft Digital Arts______________ Incsoft, IncBox™ Arts 2007 'SIGNIFICANT BRAIN BOX'' | www.facebook.com/IncBox - www.twitter.com/IncsoftStudios |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.06.2011, 23:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yine olmayacak biliyorum. Eskiler bilir daha öncede film çekilecekti , pdf dergi çıkarılacaktı falandı filandı.
Bununda yalan olacağını düşünüyorum. .
Ama desteklerimi yine esirgemem. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.06.2011, 07:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dergide Yazar Olabilirim..Kabul edersen ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
13.06.2011, 07:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Yine olmayacak biliyorum. Eskiler bilir daha öncede film çekilecekti , pdf dergi çıkarılacaktı falandı filandı.
Bununda yalan olacağını düşünüyorum. .
Ama desteklerimi yine esirgemem.
Benim hırsımı bilen bilir. Bu dergi çıkacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Devamı nasıl gerçekleşir bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
13.06.2011, 07:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum-steams yazmış:
Örnek bir çizelgedir. Böyle bir fikir Buradaki topluluklar için ilgi çekici olacaktır. Tasarımı kullanabilir hatta Kendi formatı .psd olarak alabilirsiniz.
Incsoft Digital Arts
Evet ama bu konularda yeni sayılırım. Şimdilik bunun dergi için zor olacağını düşünüyorum. Diğer 2 sayıda bunları düşünürüz. Şimdi net bir şey söyleyemeyeceğim. Sizde bu çalışmanın pdf ve normal hali varsa bana yollamanızı rica ediyorum.
yusufberki yazmış: ben magazin bölümünden sorumlu olabilirim iyi yakalıyorum hataları çünkü tabii sizde kabul ederseniz
Magazin bölümü olacak. Bedava-Sitem ile ilgili hataların bulunduğu vb. konular. Yazar işini çabuk ayarlamam gerektiğinden bugün tam olarak bir planlama yapıp çalışmaları hızlandıracağım.
bilgimerkezi06 yazmış: Dergide Yazar Olabilirim..Kabul edersen ?
Dediğim gibi yazar arıyorum. Şu anda hem değerlendiriyorum yazacak kişileri hem de aceleci olmaya çalışıyorum. Bu nedenle yazar olmanda bir sıkıntı yok. Yalnız hangi kısımda yazacağını bilmem gerekli. Burada paylaşırsan sevinirim. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.06.2011, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Magazin olabilir,Bedava-sitem ile ilgili alanda yazılar yazabilirim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
13.06.2011, 07:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgimerkezi06 yazmış: Magazin olabilir,Bedava-sitem ile ilgili alanda yazılar yazabilirim.
Özelden konuşalım o zaman. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.06.2011, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu biraz gerilere düştü fakat şöyle küçük bir bilgi yayınlamak istedim...
Bu dergi için bende destek vereceğim.. Şimdiye kadar aşağıdaki işleri bitirdik...
1) Kapak
2) Giriş Sayfası ( Haydar Samur'dan Yazı... )
3) İçerikler
4) Bir Adet Yazılım Hakkında Konu ( 7 sayfa resimli anlatım... ) ( Yusuf Berki Yazıcıoğlu'ndan... )
5) Usta Tasarımcı Ol konusu altında Photoshop temel özellikleri... ( By Mert'ten.. Ben =) )
6) Bütün grafikler hazır...
7) Eklenmesi gereken çok az sayfa kaldı.. Bugün arkadaşımız Mert Şahin namıdiğer bs-destek-merkezim açmadığı için işleri ben yürüttüm.. Mesajlarınızı bana da yollayabilirsiniz...______________ |
|
↑
|
|
|
|