Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
11.06.2011, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: Flood için özür dilerim...
İşte düşünülen kişiler ;
> Incsoft - Okan Erdoğan
> tasarim-lifes
> catlak-blog - Erkin ÜNLÜ
> online-games1 - Murat Karahan
> Yusuf Berki - Yusuf berki
> oyyunkom - ?????
> neserforum - Yiğit Akyıldız
Yukarıdaki listede olanlar bana msn aracılığıyla aşağıdaki formu doldurup yollasınlar... ( TEKRAR )
İsmim Oktay ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: bs-blog yazmış: Flood için özür dilerim...
İşte düşünülen kişiler ;
> Incsoft - Okan Erdoğan
> tasarim-lifes
> catlak-blog - Erkin ÜNLÜ
> online-games1 - Murat Karahan
> Yusuf Berki - Yusuf berki
> oyyunkom - ?????
> neserforum - Yiğit Akyıldız
Yukarıdaki listede olanlar bana msn aracılığıyla aşağıdaki formu doldurup yollasınlar... ( TEKRAR )
İsmim Oktay
Peki =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
11.06.2011, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Msn`de yazmış olması lazım ama giremiyorum msn`me şifre yanlış diyo birde bu eksikti ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2011, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN...______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
11.06.2011, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN...
Canın sağolsun dostum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
11.06.2011, 23:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunu çok sabırısızlıkla bekliyorum gerçekten |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
12.06.2011, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN... |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış: oyunu çok sabırısızlıkla bekliyorum gerçekten
bende , çok merak ettim!______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
12.06.2011, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN... |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: bs-blog yazmış: ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN... n'oldu
Belki Bimide Yardımız olabilir istersen neden iptal olduğunu söyleyebilirsin.______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
cisonec
Uzman Üye
|
12.06.2011, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyunkom yazmış: Hala birşey eksik...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Bu adamın yüzü sanki Cs 1.6 daki Counter Terorist Ekibinin S.A.S adamı gibi olmuş en azından adamın yüzü gözüksün yada kar maskesi taksın böyle sanki bir doğalgaz uzmanıymış gibi oluyo
______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN.. BAZI NEDENLERDEN DOLAYI İPTAL OLDU... GERÇEKTEN BUNU BENDE İSTEMEZDİM.. KUSURA BAKMAYIN...
Hayır .s ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.06.2011, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar.. Şöyle anlatayım nedenini... Geçen günlerde bu oyun yapımıyla ilgilenen incsoft grubunun üyesiyle konuşuyordum ve birden gerçekten de neredeyse bilgimin olmadığını düşündüm... Amacım bu konuda bilgi sahibi olmak.. Daha sonra geliştirmek :/______________ |
|
↑
|
|
|
-
forum-steams
Aktif Üye
|
12.06.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle bir projeyi Gerçekleştirmek oldukça zor bir iş. Ama buna bir adım atmak bile herşeyi farklı kılar. Umarım ilerde bu düşünceler özgüven ile gerçekleşir. Teşekkürler .
Incsoft Game Studios______________ Incsoft, IncBox™ Arts 2007 'SIGNIFICANT BRAIN BOX'' | www.facebook.com/IncBox - www.twitter.com/IncsoftStudios |
|
↑
|
|
|
|